%90 Ud Crypter Mod By Pcdoktor636
-
Salak değil herhalde :) yapma böyle şeyler .adam korkudan donuna sıçacak
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
Salak değil herhalde :) yapma böyle şeyler .adam korkudan donuna sıçacak
vallaha "dosya temiz, kendimde de açtım" diyince herkes inanıp açıyor taratmadan etmeden, benimkini de açacaklar o zamanLink temiz, kendim de denedim, herkes tıklasın beyler bayanlar, yalan yok :D
-
bu müride inanıyorum.
-
omerelili bunu yazdı:
bu müride inanıyorum.
anlamadığım nokta, burada pcdoctor a yapmadıklarını bırakmıyorlar, paylasımlarına mutlaka birkaç kişi süpeli yaklasıyor, ama baska biri gelip dosya paylasınca zart diye sorgusuz sualsiz açıyorlar, üstüne üstük dosyada rootkit var açmayın dememe rağmen :D bugün de dediğim gibi iyi oldu bu olay. -
pcdoktoru çekemeyenler var. Bu bir gerçek. Bu işlerle uğraşanlar bilgisayarının kullanılmaz hale geleceğini bile bile bu tarz programları kullanır. Bende kimseye güvenmeyip gerekli tedbirlerimi alıyorum; ama gidipte paylaşım yapan arkadaşa "virüs,trojan bu" demiyorum. Diyenlerde çekememezlikten veya tam bir geri zekâlılıktan diyordur zaten. Bu kadar basit.
-
Neonell'e inanmayın müridlerim adam en son beni heykırladı :W
O değil yakında bize de giricek diye korkuyorum. -
Eywallah pcdoktor ..
-
By_Mihni bunu yazdı:
Neonell'e inanmayın müridlerim adam en son beni heykırladı :W
O değil yakında bize de giricek diye korkuyorum.
-----------------------------tesüf ederim lan, rencide oldum şu an.Ben o tarz bi insan mıyım kanka ?Sevgi adamıyım olm ben :)
-
Konu Açık ınternetin anası Agladı bu hafta
-
pc doktoru hakkatten de pc doktoru haa hipokrat yemini etmiş ondandır.Üylerin coguna yardım etmiştir banada yardım etti sağ olsun