Aceleden Satılık Kahve Makinası Yazıcı Telefon[Satıldı]
-
Müritler Sinbo marka kahve makinası almıştım uzun zaman önce. ama hiç kullanmak nasip olmadı.
sıfırdır kendileri. sadece kutuunu açıp ne var içinde diye bakıp geri kapattım.
Filtre kahve kullanılıyormuş. arkadşala beraber almıştık o kullanıyo 1,5 senedir gayet güzel diyor.
ürünün resmi bu. detaylı bilgi için : http://www.teknosepet.com.tr/?urun-282455-Sinbo-Kahve-Makinesi-2-Renk.html
şu an en ucuz 50 tlye var. izmir içi kargo ücreti olmadan ulaştırabilirim.
ücret olarak ne verirseniz çok acil paraya ihtiyacım var. kutusu ve tüm ekipmanlarıyla gönderilecektir.
özellikleri:
Anti-Damlama sistemi
Sıcak tutma özelliği
1.0L Cam sürahi
Çıkartılabilir filtre tutacağı
Su seviyesi göstergesi
Kordon saklama haznesi
230V, 50Hz, 800W
2 yıl garanti---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 adet kartuşları bitmiş Canon Ip2702 yazıcı var.
laptop ile hediye edilmişti. kartuşu bitene kadar kullandım (tek kartuşta yaklaşık 200 sayfa resim çıkartmıştım)
ondan sonra kullanmadım hiç.bu ürün için de ne verirseniz kabuldur. sıfırı 70 tl şu an.
usb kablosu güç kablosu ve kutusunda gönderilecektir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 adet hiçbir problemi olmayan samsung E250i kulaklık ve şarj aleti ile satılıktır.
1,5 ay önce falan 110 tlye almıştım. şu an piyasası 90-100 arası. buna da ne verirseniz kabuldur.
Hiç bir problemi yoktur hocalar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Edit: fiyatları verirken durumumu da düşünün müritler :S
Edit2:1 yıl önce aldığım RayBan (orjinal) güneş gözlüğünü de satıyorum.
gözlüğün kutusu mevcuttur resimdeki gibi fakat temizleme mendilini fiş faturasını kaybettim.
kod:
rb 3183-004-71
alacak arkadaşlara önemli not:Migrenim olduğu için özellikle araya araya koyu camlısını aldım.Normal bildiğiniz güneş gözlüklerinden biraz daha koyudur. Net çekecek bi cihaz olmadığı için orjinal amblemini çekemedim.cama işli iç tarafta amblemi vardır. kullanımdan kaynaklanan sol sapında iç tarafta çizikler var biraz ben de şimdi fark ettim. takınca hiç bir şekilde gözükmemektedir.
benim aldığım zamanki Ray-Ban bayisinde 375 tl idi (indirimle almıştım)
buna da ne verirseniz kabuldur dostlar.
-
Vay be üstat ne fiyat verirseniz kabul demiş,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Vay be üstat ne fiyat verirseniz kabul demiş,
-----------------------------durumlar kötü usta acele lazım. yarına falan olsa mükemmel olacak :S
Güncelleme: Kahve makinası satılmıştır.
-
bende sıkışık olmasam direk almıştım kahve makinanı hocam kısmet değilmiş, bi up olsun bari. :F
-
baltalamak olmasında banada elektrikli süpürge lazım var mı satan ucuza?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------baltalamak olmasında banada elektrikli süpürge lazım var mı satan ucuza?
-----------------------------nerdesin izmirdeysen hertürlü bulurum.
almak istediğiniz ne varsa satarım bulurum :)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
-----------------------------baltalamak olmasında banada elektrikli süpürge lazım var mı satan ucuza?
-----------------------------nerdesin izmirdeysen hertürlü bulurum.
almak istediğiniz ne varsa satarım bulurum :)
-----------------------------istanbuldayım :/ valla piyasada 70-75 den aşağı klasik süpürge pek yok artık bu dik süpürgeler moda olmuş bizde ondan istemiyoruz öğrenci evine alacaz işte,hayırlı satışlar.
-
Migrenim icin gozluk ii olurdu aslinda issiz olmasam :) Hayirli satislar hocam insallah halledersin.
-
hayırlı satışlar hocam. gercekten cok yazık ediyorsun ''ne kadar verirseniz kabuldür'' olur mu ya :S
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı satışlar hocam. gercekten cok yazık ediyorsun ''ne kadar verirseniz kabuldür'' olur mu ya :S
-----------------------------eyw arkadaşlar sağolun. acil olmaza demem çok sıkıştım gerçekten.
inş çıkar 3 5 bişiler :/
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------istanbuldayım :/ valla piyasada 70-75 den aşağı klasik süpürge pek yok artık bu dik süpürgeler moda olmuş bizde ondan istemiyoruz öğrenci evine alacaz işte,hayırlı satışlar.
-----------------------------usta buna benzer süpürge var praktiker diye biz 50ye lamıştık şu an da 40-60 arası. 3 yıldır kullanıyoz hala canavar gibi tavsiye ederim.
http://satis.praktiker.com.tr/Store/productrender.asp?prid=42562&Categoryid=080&PSKU=222837
50ye falan rahat bulursun.