Acer Servis Saçmalığı
-
Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce Acer marka bilgisayarımı aldığım Bimeks e gittim ve bilgisayarımı Kapanma sorunundan dolayı servise yollamak istediğimi söyledim.Ve bana Şu Bimeksin Konforlu Garantilerinden birine sahip olup olmadığımı sordu bende vardı dedim ama 1 senelikti benim bilgisayar 1.5 senelik Konforlu garanti bitti dedim.Adam da ozamn ben birşey yapamam telefon numarasıyla arayıp arıza kaydı açtır kargoyla yolla dedi.Bende zar zor arıza kaydı açtırıp tam yollayacağım Ups ye gittim kadın bana Orjinak kutusuyla yollayabilirsin dedi dedim ben kutuyu attım ozaman ara yollarlar sana bir kutu dedi.Aradım adam yollayamayız başka bir laptop kutusu bul onla yolla dedi.Ne yapacağım ben şimdi yardım !
-
ee saçmalık bunun neresinde?
ups den kutu temin edebilirsin. varsa öyle bir hizmetleri.
sonuçta kutuyu garanti bitimine kadar saklaman sana yarar sağlayacak bişey.
ayrıca, normalde ups gelip senden alır kutuyu kendi getirir. bi iletişim eksikliği olmuş gibi duruyor servisle aranda
-
hocam hangi servise yolluyorsun? adamlar laptop kutusu yollamazki sen attıysan. kimse kutusunu bırakmaz orda. hangi şehirdesin nere gönderceksin sen laptopu
-
Haci herhangi birkutuylada yollayabilirsin oyle bir mevzu yok sen olayi kacırmıssındır. sanirim o ara mesaj felan yaziyordun yada biri cagri atti ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca, normalde ups gelip senden alır kutuyu kendi getirir. bi iletişim eksikliği olmuş gibi duruyor servisle aranda
-----------------------------Hayır ups bana kutu veremeyeceğini söyledi.
-
Lostgun bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Hayır ups bana kutu veremeyeceğini söyledi.
-----------------------------ups vermiosa acer ne alaka hocam yani suç senin kutuyu atmıycaktın başka kargo şirketyle yolla
-
walla ben HP kullanıcısıyım, arıyorum kaydı açtırıyorum UPS elinde kutu ve sözleşmeyle geliyor kutuya koyyorlar imzamı atıyorum gidiyorlar..
-
daha kısa sürede etkin sonuc almak icin elden götür hocam kutuya gerek kalmaz. koy kıytırık bi kolinin icine ver kargoyla yollicaksan.oturdugun yere yakın bi yerde elbet vardır :) ben lenovo kullanıyorum türkiyede 1 tane yetkili servisi var istanbulda sarıyer tarafında ne işkenceler çekiyorum bi bilsen :) ama sistemleri iyi arıyosun ups evden alıyo 1 hafta içinde tamir edilip adresine geliyo gelmezse servisin içine ediyosun :D kutusunda yeni bir laptop veriyolar :D
-
Kutu olayı sacma geldi.bi mail at ups ye
-
archair23 bunu yazdı:
hocam hangi servise yolluyorsun? adamlar laptop kutusu yollamazki sen attıysan. kimse kutusunu bırakmaz orda. hangi şehirdesin nere gönderceksin sen laptopu
-----------------------------Bursadayım istanbula
-
Hocam buldum bir kutu yolladım pazartesi günü varmış acera Arıza tespiti yapıyorlarmış.