Acer Servis Saçmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce Acer marka bilgisayarımı aldığım Bimeks e gittim ve bilgisayarımı Kapanma sorunundan dolayı servise yollamak istediğimi söyledim.Ve bana Şu Bimeksin Konforlu Garantilerinden birine sahip olup olmadığımı sordu bende vardı dedim ama 1 senelikti benim bilgisayar 1.5 senelik Konforlu garanti bitti dedim.Adam da ozamn ben birşey yapamam telefon numarasıyla arayıp arıza kaydı açtır kargoyla yolla dedi.Bende zar zor arıza kaydı açtırıp tam yollayacağım Ups ye gittim kadın bana Orjinak kutusuyla yollayabilirsin dedi dedim ben kutuyu attım ozaman ara yollarlar sana bir kutu dedi.Aradım adam yollayamayız başka bir laptop kutusu bul onla yolla dedi.Ne yapacağım ben şimdi yardım !

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ee saçmalık bunun neresinde?

ups den kutu temin edebilirsin. varsa öyle bir hizmetleri.

sonuçta kutuyu garanti bitimine kadar saklaman sana yarar sağlayacak bişey.

ayrıca, normalde ups gelip senden alır kutuyu kendi getirir. bi iletişim eksikliği olmuş gibi duruyor servisle aranda

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam hangi servise yolluyorsun? adamlar laptop kutusu yollamazki sen attıysan. kimse kutusunu bırakmaz orda. hangi şehirdesin nere gönderceksin sen laptopu

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haci herhangi birkutuylada yollayabilirsin oyle bir mevzu yok sen olayi kacırmıssındır. sanirim o ara mesaj felan yaziyordun yada biri cagri atti  ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

ayrıca, normalde ups gelip senden alır kutuyu kendi getirir. bi iletişim eksikliği olmuş gibi duruyor servisle aranda

Hayır ups bana kutu veremeyeceğini söyledi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Lostgun bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

Hayır ups bana kutu veremeyeceğini söyledi.

ups vermiosa acer ne alaka hocam yani suç senin kutuyu atmıycaktın başka kargo şirketyle yolla 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

walla ben HP kullanıcısıyım, arıyorum kaydı açtırıyorum UPS elinde kutu ve sözleşmeyle geliyor kutuya koyyorlar imzamı atıyorum gidiyorlar..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

daha kısa sürede etkin sonuc almak icin elden götür hocam kutuya gerek kalmaz. koy kıytırık bi kolinin icine ver kargoyla yollicaksan.oturdugun yere yakın bi yerde elbet vardır :) ben lenovo kullanıyorum türkiyede 1 tane yetkili servisi var istanbulda sarıyer tarafında ne işkenceler çekiyorum bi bilsen :) ama sistemleri iyi arıyosun ups evden alıyo 1 hafta içinde tamir edilip adresine geliyo gelmezse servisin içine ediyosun :D kutusunda yeni bir laptop veriyolar :D 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Kutu olayı sacma geldi.bi mail at ups ye

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

hocam hangi servise yolluyorsun? adamlar laptop kutusu yollamazki sen attıysan. kimse kutusunu bırakmaz orda. hangi şehirdesin nere gönderceksin sen laptopu

Bursadayım istanbula

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Hocam buldum bir kutu yolladım pazartesi günü varmış acera Arıza tespiti yapıyorlarmış.

Toplam Hit: 1922 Toplam Mesaj: 12