folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı Mı ?

Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Soru 1) Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı mı ?

Soru 2) Bir mühendis ne olkumalı İktisat mı İşletme mi ?

Soru3) Netten başvurabiliyor muyum ?

Soru4) Kitaplarının  orjinalini mi almalı nette kitapları yok mu ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

etiket için okucaksan işletme oku iktisat kasar boşver

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

yok etiket için değil bana katkısı olsun istiyorum. bir şeyler öğrenmek istiyorum bilgisayar mühendisleri maliyeden anlamaz ne iş olsa yaparım kafasında çalışırmış (!) bunu kırmak için okumak istiyorum. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

harç kalktı

nette başvuruyosun ama daha sonra şubeye gidip eldende başvurmak zorundasın

kitabı öyle yada böyle kitliyorlar. sonra onu kullanmazsın zaten. başka kitap alırsın.

gerçi harçta kalkınca kitaplar kalkabilir sanırım.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

bazen cvleri doldurmak için yada calıskan oldugunu göstermek için 2. üniversite okuyolarda o yüzden dedim etiket için mi diye. 

Sorularına gelince Aöfün sadece katkı payı kalktı oda 40 45 lira gibi bi rakam sanırım.

genellikle işletme tercih edilir çünkü sayısal dersler 1.sınıf haricinde azdır ve daha cok okuma yaparsın. Zorluk açısından İktisat>Maliye<>Kamu>İşletme diyebilirim.Mühendislik içinde yönetim organizasyon gibi dersler oldugundan işletme senin için ilerde avantaj saglar ama Banka, Kpss A kasarım diyorsanda iktisat öneririm sınavlarda ,en cok iktisat kasar ,tek basına öğrenmesi zordur.Şekildi grafikti teoriydi bilmem neydi.

Anadolu üniversitesinin sitesinden aöf sayfasında detayları öğrenebilirsin. Bulundugun ilde mutlaka aöf bürosu vardır orayada sorabilirsin.

Kitaplar nette mevcut zaten kayıt yaptırdıgında kitaplarıda vericekler.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Juliet bunu yazdı

bazen cvleri doldurmak için yada calıskan oldugunu göstermek için 2. üniversite okuyolarda o yüzden dedim etiket için mi diye. 

Sorularına gelince Aöfün sadece katkı payı kalktı oda 40 45 lira gibi bi rakam sanırım.

genellikle işletme tercih edilir çünkü sayısal dersler 1.sınıf haricinde azdır ve daha cok okuma yaparsın. Zorluk açısından İktisat>Maliye<>Kamu>İşletme diyebilirim.Mühendislik içinde yönetim organizasyon gibi dersler oldugundan işletme senin için ilerde avantaj saglar ama Banka, Kpss A kasarım diyorsanda iktisat öneririm sınavlarda ,en cok iktisat kasar ,tek basına öğrenmesi zordur.Şekildi grafikti teoriydi bilmem neydi.

Anadolu üniversitesinin sitesinden aöf sayfasında detayları öğrenebilirsin. Bulundugun ilde mutlaka aöf bürosu vardır orayada sorabilirsin.

Kitaplar nette mevcut zaten kayıt yaptırdıgında kitaplarıda vericekler.

komple kalkmadımı harç :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

aöf kayıtları ne zaman? bilen var mı? 2 yıllıktan işletmeye geçmiştim. atlamayayım tekrar.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

2. üniversite amaçlı kayıtlar ekim- kasım gibi. Benim de bi sorum var. Dış ticaret nasıldır ? yani mak. müh. için dış ticaret mi daha çok işe yarar yoksa işletme mi ?

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

4 yılık değil 2 yıllık bir aöf bölüm okuyun..2 yıllık bitince +2 yaparsınız sınavsız dikey geçiş ile.Bu sayede 4 yılda 2 diplomanız olur.Ben bu yolla diploma koleksiyonuna çoktan başladım :) Gerçi artık sadece sigortam olsun da dişi devlette yaptırayım diye okuyorum o ayrı konu :)

Harçlar tamamen kalktı diye biliyorum aöf de.Bölüm olarak da iktisat en zevkli bölümdür okuması keyif verir,işletme de olabilir sıkıcı konuları var ama aynı yere çıkıyor hepsi.Aöf iktisat sanıldığı kadar zor değil,bir örgün ile yakından uzaktan alakası yok,zor dedikleri göreceli aöf işletmeye göre zor.Maliye ve kamu okumayınız.

ZyreX tarafından 03/Eyl/12 17:32 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

2 yıllık okuyun iktisat yazmayın kolay değil kasar; kamu yönetimide yazmayın dersleri çok kıllatıyor en iyisi işletme yazmak 

ama 2 yıllık halkla ilişkiler yazıp üzerine +2 ile işletmeye tamamlamak en makul olanı. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    perize
    perize's avatar
    Erkek

Bülent arıç '' Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltığını '' ifade etti..

Toplam Hit: 2240 Toplam Mesaj: 20