Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı Mı ?
-
Soru 1) Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı mı ?
Soru 2) Bir mühendis ne olkumalı İktisat mı İşletme mi ?
Soru3) Netten başvurabiliyor muyum ?
Soru4) Kitaplarının orjinalini mi almalı nette kitapları yok mu ?
-
etiket için okucaksan işletme oku iktisat kasar boşver
-
yok etiket için değil bana katkısı olsun istiyorum. bir şeyler öğrenmek istiyorum bilgisayar mühendisleri maliyeden anlamaz ne iş olsa yaparım kafasında çalışırmış (!) bunu kırmak için okumak istiyorum.
-
harç kalktı
nette başvuruyosun ama daha sonra şubeye gidip eldende başvurmak zorundasın
kitabı öyle yada böyle kitliyorlar. sonra onu kullanmazsın zaten. başka kitap alırsın.
gerçi harçta kalkınca kitaplar kalkabilir sanırım.
-
bazen cvleri doldurmak için yada calıskan oldugunu göstermek için 2. üniversite okuyolarda o yüzden dedim etiket için mi diye.
Sorularına gelince Aöfün sadece katkı payı kalktı oda 40 45 lira gibi bi rakam sanırım.
genellikle işletme tercih edilir çünkü sayısal dersler 1.sınıf haricinde azdır ve daha cok okuma yaparsın. Zorluk açısından İktisat>Maliye<>Kamu>İşletme diyebilirim.Mühendislik içinde yönetim organizasyon gibi dersler oldugundan işletme senin için ilerde avantaj saglar ama Banka, Kpss A kasarım diyorsanda iktisat öneririm sınavlarda ,en cok iktisat kasar ,tek basına öğrenmesi zordur.Şekildi grafikti teoriydi bilmem neydi.
Anadolu üniversitesinin sitesinden aöf sayfasında detayları öğrenebilirsin. Bulundugun ilde mutlaka aöf bürosu vardır orayada sorabilirsin.
Kitaplar nette mevcut zaten kayıt yaptırdıgında kitaplarıda vericekler.
-
Juliet bunu yazdı
bazen cvleri doldurmak için yada calıskan oldugunu göstermek için 2. üniversite okuyolarda o yüzden dedim etiket için mi diye.
Sorularına gelince Aöfün sadece katkı payı kalktı oda 40 45 lira gibi bi rakam sanırım.
genellikle işletme tercih edilir çünkü sayısal dersler 1.sınıf haricinde azdır ve daha cok okuma yaparsın. Zorluk açısından İktisat>Maliye<>Kamu>İşletme diyebilirim.Mühendislik içinde yönetim organizasyon gibi dersler oldugundan işletme senin için ilerde avantaj saglar ama Banka, Kpss A kasarım diyorsanda iktisat öneririm sınavlarda ,en cok iktisat kasar ,tek basına öğrenmesi zordur.Şekildi grafikti teoriydi bilmem neydi.
Anadolu üniversitesinin sitesinden aöf sayfasında detayları öğrenebilirsin. Bulundugun ilde mutlaka aöf bürosu vardır orayada sorabilirsin.
Kitaplar nette mevcut zaten kayıt yaptırdıgında kitaplarıda vericekler.
komple kalkmadımı harç :|
-
aöf kayıtları ne zaman? bilen var mı? 2 yıllıktan işletmeye geçmiştim. atlamayayım tekrar.
-
2. üniversite amaçlı kayıtlar ekim- kasım gibi. Benim de bi sorum var. Dış ticaret nasıldır ? yani mak. müh. için dış ticaret mi daha çok işe yarar yoksa işletme mi ?
-
4 yılık değil 2 yıllık bir aöf bölüm okuyun..2 yıllık bitince +2 yaparsınız sınavsız dikey geçiş ile.Bu sayede 4 yılda 2 diplomanız olur.Ben bu yolla diploma koleksiyonuna çoktan başladım :) Gerçi artık sadece sigortam olsun da dişi devlette yaptırayım diye okuyorum o ayrı konu :)
ZyreX tarafından 03/Eyl/12 17:32 tarihinde düzenlenmiştir
Harçlar tamamen kalktı diye biliyorum aöf de.Bölüm olarak da iktisat en zevkli bölümdür okuması keyif verir,işletme de olabilir sıkıcı konuları var ama aynı yere çıkıyor hepsi.Aöf iktisat sanıldığı kadar zor değil,bir örgün ile yakından uzaktan alakası yok,zor dedikleri göreceli aöf işletmeye göre zor.Maliye ve kamu okumayınız. -
2 yıllık okuyun iktisat yazmayın kolay değil kasar; kamu yönetimide yazmayın dersleri çok kıllatıyor en iyisi işletme yazmak
ama 2 yıllık halkla ilişkiler yazıp üzerine +2 ile işletmeye tamamlamak en makul olanı.
-
Bülent arıç '' Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltığını '' ifade etti..