Açıköğretim Lisesi Hakkında
-
durum şudur;
son süper çıkışlı bir öğrenciyim. lise 3 den bir dersim vardı 2 sene girmedim sorumluluk sınavına..
bugün okula gittim sorumluluk hakkım olmadığı için tasdikname verdiler elime 57.maddeden :)
denilene göre açıköğretimden o kalan dersi verip lise mezunu olunabiliyormuş.
bu sene öss ye girip 4 senelik biyere yerleşmem lazım askerliği bi süre ertelemek için..
şimdi ben bu sene açıköğretime yazılıp o dersi verip aynı zamanda üniye yerleşme hakkına sahip miyim?
kayıt için tasdiknamem dışında ne gereklidir soruları öss ye kıyasla nasıldır sınavları ne zaman olur?
eyv.
-
hemen yqs basvurusu yap bu hafta form al bi okuldan. nisanda yqsye qir 170 al yeter aöf için askerlik tecil olur. össyi kazanmanda qerekmez cünkü liseyi bitirir bitirmez 2 sene tecil hakkın olucak kardeş.
-
acikogretimde gideyim o dersleri vereyim mezun olayim diye bisey yok
kredi var, krediyi tamamlamalisin. ki bu sene gec kaldin artik sanirim..
acikogretim burosu ile irtibata gec en iyi cevabi onlardan alirsin.
-
hocam kredi mevzu nedir bitane dersim var liseden :|
açık öğretim lisesi kayıtları bugün itibari ile başlamış kayıt olsam sadece o dersi vermemi beklemeyeceklermi benden lisede zaten geçmişim diğerlerini.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kredi mevzu nedir bitane dersim var liseden :|
açık öğretim lisesi kayıtları bugün itibari ile başlamış kayıt olsam sadece o dersi vermemi beklemeyeceklermi benden lisede zaten geçmişim diğerlerini.
-----------------------------valla gonul isterki senin dedigin gibi olsunn
ama oyle olmadigindan emin olabilirsinn
mezun olma kredisi atiyorum 180 dir
senin tastikname ne bakiyorlar hesap yapiyorlar
120 tarzi bisey cikiyor (salliyorum)
60 krediyi kazanip mezun oluyorsun
tek dersi veriyim muhabbetini lisede iken halletmeliydin.
-
yeni kayıt yapmalısın
http://www.aol.meb.gov.tr/ana-sayfa.asp buradan bilgi alabilirsin ne gerekiyosa herşey yazıyo
-
diğer dersler vasat sayılır lisede 1 de teşekkür belgem falan vardı..
o krediyi tamamlamak için önümüzdeki yaz yeterli değilmidir :S
-
Ha bide Hocam...Ben normal liseden 2 kere sınıf tekrarı yapıp atılırsam...açıköğretimden devam edip ÖSS ye girme hakkım varmıdır ?
-
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------
Ha bide Hocam...Ben normal liseden 2 kere sınıf tekrarı yapıp atılırsam...açıköğretimden devam edip ÖSS ye girme hakkım varmıdır ?
-----------------------------Evet girebilirsin ama başvurular bitti:)
-
sınav sonucları acıklandı yine geçmişim nalet olsun ne ballıyım ya :D
-
lanet olsun ortak derslerin hepsini vermem gerekiyordu 3 alan 2 ortak ders vermişim bitane ortak dersin puanı 40 1soru daha yapsam geçiyormuşum toplamda 5ders başarılı 5ders başarısız nese hellederiz