Açılmayan Resimler
-
Basit bi yöntemle ; bir resmin açılıp açılmadığı paint/ps'den açma yöntemidir. Oradan da açılmayacaksa shift+delete. Dosyalar veri kurtartma/kopyalama yada taşınma aşamasında zarar görebiliyor. Özellikle resimlerde bozukluk olunca düzeltilme ihtimali çok az (:
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
-----------------------------
Birde "İrfanview" adli bir resim gostericisi var bende hasar görmüş dosyaları aciyordu. Şöyleki resmin alti yada ustü karisik renklerde ama aksi tarafindaki kısım yarım olmakla beraber resim görünüyor. Ancak açamadıgı dosyalarda var hasar görmüş olanlar icerisinde.
-----------------------------deniyorum hocam saolsın
Düzenleme:açmadı dosyaları saolsın
-
Arkadaşlar yeni konu açmadım fakat yeni sorunla tekrar sizinleyim
-
fifsonic bunu yazdı:
elimde formatlanmış diskten kurtarılmış resimler var
----------------------------------------------------------
Hocam hangi pro ile kurtma islemini yapdin ?
gecen banda lazim oldu Recuva di bi pro isimi görmüsdü istersen bi bununla dene derim
http://www.piriform.com/recuva/download/standard
-
bunun nedeni dosyaları pc ye kopyalarken oluşan bir hata mesela fotoğraf makinesinin cartını bir card reader ile okutuyorsan uzak bir temizlik yap ole dene yoksa hep böyle atama yapar fotomakinesi içinde düzgün gözükür ama almaya çalıştığında bozulur
-
gokcan bunu yazdı:
bunun nedeni dosyaları pc ye kopyalarken oluşan bir hata mesela fotoğraf makinesinin cartını bir card reader ile okutuyorsan uzak bir temizlik yap ole dene yoksa hep böyle atama yapar fotomakinesi içinde düzgün gözükür ama almaya çalıştığında bozulur
-----------------------------dostum resimler flash bellekte geldi
-
fifsonic bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------dostum resimler flash bellekte geldi
-----------------------------ozaman unut kardeş sen onu
-
Hocam bu 2'sini en fazla bu kadar yapabildim :/ O pembe tarafın rengini düzeltemedim. Ayrıca resimleri photoshop ile açabiliyorum :/
-
CasTeaL bunu yazdı:
Hocam bu 2'sini en fazla bu kadar yapabildim :/ O pembe tarafın rengini düzeltemedim. Ayrıca resimleri photoshop ile açabiliyorum :/
eyvallah hocam uğraştığın için resimler açılıyor ama göründüğü gibi işte
-
fifsonic bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
eyvallah hocam uğraştığın için resimler açılıyor ama göründüğü gibi işte
-----------------------------Evet hocam renk kaybı bu kadar olmasa gene sağdan soldan kırpılır ama resmen pembe olmuş,mavi olmuş