folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acme Security System...

Acme Security System...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Gotham police major crime unit'in sitesi. (bilenler bilir batman'de geçiyor gotham şehri)

ilk açtığınızda sayfada name (isim), phone (telefon), email (elektronik posta) kısımları bulunmaktadır. öncelikle name kısmına bir isim yazıyoruz, phone kısmından turkey seçiyoruz ve aranmasını istediğimiz telefon numarasını aynen yazıyoruz (05..1231212 gibi). submit seçeneğini tıkladığımız anda numarasını yazdığımız telefona özel numaradan arama geliyor. aramayı cevapladığımızda ise bir kadın çıkıyor karşımıza;

kadın: Hello, this is the Acme Security Systems voice print identification system, please say the password clearly.

biz: NEEDLE (bunu telefona söyleyince kaşımıza gordon çıkıyor, başlıyor konuşmaya)

Gordon: This is Jim Gordon, major crimes, Gotham Police Department. Not the voice you were expecting...huh? We have your name. We have your number. We have your computer's IP address. So what I'm saying is, we have you. Consider yourself the Gotham Police Department's newest recruit. You see, this works one of two ways, either you're going to jail for conspiracy in a criminal enterprise, or, you'll work for me. We'll be in touch. Oh, have a great day!

aynı ip adresinden sadece bir defa yapılabiliyor. ama biz türkler açıkgöz olduğumuz için ne yapıyoruz, tabi ki ktunnel, vtunnel gibi sitelerden istediğimiz kadar bu siteye girip bu olayı kullanabiliyoruz. peki ne işe yarar bu durum. şöyle ki; arkadaş işletmede ya da istediğiniz bir kişiyi işletmede kullanılabilitesi yüksek bir yöntem. "madem benim tel'i arıyorlar, o zaman "aran kazan"dan sürekli dakika kazanırım bundan" diye düşünebilirsiniz, toplamda 54 saniye sürüyor olay.

http://www.acmesecuritysystems.com/delos/

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

az önce arkadaşa yaptım tepkisi "uzaylımı lan bu" oldu :)

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

http://anonymouse.org/anonwww.html

buraya girin, enter website address kısmına "http://www.acmesecuritysystems.com/delos/" yazın surf anonymously'e tıklayın. tamamdır.

isim sallayın, mail adresi sallayın ama sadece turkey seçtiğinizden(+90) ve de numarayı düzgün girdiğinizden emin olun(5..1231212 gibi.).

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

:D harbi oldu hea

ama bu kadarmı başka bişe olmuyomu

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

:D harbi oldu hea

ama bu kadarmı başka bişe olmuyomu

yok hocam bundan ibaret.

şifreyi söylersen gordon geliyor o kadar :p.

aslında bir internet oyununun parçası imiş, öyle seni yakaladık falan diye arıyorlar.

Gavur yapıyor işte...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

aradı  aklımada süper fikir  geldi ... Ben sürekli  tel numaramı versem buda arasa  her 10 DK ya 5 kontor kazanırmıyım ? 

düzeltme : Adamlar uyanmış, ikinciye tel numarası  yazamıyorsun yada ben beceremedim :S

Mevzu derin | Papikolas Planet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

aradı  aklımada süper fikir  geldi ... Ben sürekli  tel numaramı versem buda arasa  her 10 DK ya 5 kontor kazanırmıyım ? 

""madem benim tel'i arıyorlar, o zaman "aran kazan"dan sürekli dakika kazanırım bundan" diye düşünebilirsiniz, toplamda 54 saniye sürüyor olay."

bahsettiğim gibi denemek lazım.

aklında bulunsun kadına needle diye cevap verme, başka bişey salla, o da yanlış şifre diyor. oradan telefon süresini de uzatırsın :p...

edit: avea'da bir ayda maksimum 30 kontör kazanabiliyormuşuz. ben de tamamlamışım 30 kontörü. ondan aran kazan bende olmuyor. deneyip kazananlar varsa yazsınlar herkes faydalanır daha iyi olur...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

arkadasa yaptım tepkisi;

Olum sana 10 defa rapid hack işine girmeyek a.q yakalandık ne yapcaz şimdi oldu :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

ingilizce olması daha bir tırstırıyor milleti, ciddiye alıyorlar.

Ama bilmeyenler password(şifre) kısmını NEEDLE olarak söylemedikleri için, "noliyy loww" tarzı tepki verdiklerinden "yanlış şifre girdiniz bir daha deneyin" gibi bir ingilizce ile karşılık veriyor telefondaki kadın...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar 2. defa olmuyor ıp adres + isim + cep tel yasaklıyolar :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

Arkadaslar 2. defa olmuyor ıp adres + isim + cep tel yasaklıyolar :)

http://anonymouse.org/anonwww.html  yazmış ya eleman...

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 5743 Toplam Mesaj: 36