folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Adam Devirdaimi Keşfetmişte Haberimi Yok

Adam Devirdaimi Keşfetmişte Haberimi Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

CyberAngel Yaptigin Çalışmaz Videoda Bir Ayrıntı Var Farkında isen onu yaparsan çalışır

Ayrıntı nedir hocam söyleseydin ya onuda :) 

Edit// Pervanenin altındaki lastikten bahsediyorsan onuda yaptım.Pervanenin lastiğini çıkardım... 

CyberAngel tarafından 28/Ağu/12 00:05 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Denedim Çalışmadı... 2 Harddisk Parçaladım bu Deney için. :)

Harddisklerin Sayısı 7 Oldu ÇAlışmaya devam ediyorum. :) Ha Gayret Başarabilirim Sanırım.

ShockMan tarafından 28/Ağu/12 22:32 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Harddisklerin Sayısı 7 Oldu ÇAlışmaya devam ediyorum. :) Ha Gayret Başarabilirim Sanırım.

Başarırsan haber ver bende hala deniyorum.. Bu arada video'da 6 mıktanıs var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

zamanında erke dönergeci olarak duyurulan da bunun gibi birşeydi sanırım. 

http://tr.wikipedia.org/wiki/Manyetik_daimi_do%C4%9Fru_ak%C4%B1m_%C3%BCrete%C3%A7leri

burda da anlatıyor fakat bu değirmenin suyu nerden geliyor? enerjinin korunumuna göre bu sonsuza kadar böyle devam etmez. mıknatıslar manyetik özelliklerini mi kaybediyorlar?

her mıknatıs belli bir süre sonra enerjisini kaybetmeye mahkumdur. unutmayın tüm motorlarda mıknatıs var enerji verilmediği dürece işe yaramaz

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Vallahi O Videoda Bir Fakelik Var Bence.... Adam Kaldırıyo Koyuyo Çalışıyo... Ben ince Ayarına kadar Uğraştım.. Mıknatısları Çifter Çifter Taktım ne Ettim Bırak Dönmeyi Kıpırdamadı Meret. 

Videoda ki olayı Çözdüm. Pervane (Vantilatör Veya Saç Kurutma Makinesi.)Üflüyo Yanda biri var. Mıknatısı kaldırınca Pervaneyi Kapıyo. Takınca Pervane Üflüyo Oda Dönüyo. Videoda Hava Akıntısını Göremediğimiz İçin Bu Hileyi Yaptı O Deyyus. :)

Ulaştığım Sonuç Bu.!

ShockMan tarafından 29/Ağu/12 09:29 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Bir de şunlara bakın...

http://www.youtube.com//PFGiWiXMHn0

http://www.youtube.com//EnRJSab0gtg

http://www.americanantigravity.com/

http://freeenergynews.com/Directory/Perendev/MagneticMotor/index.html

Bu perendev mıknatıslı motoru hakkındaki fikirleriniz nelerdir ahali ?

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Vallahi O Videoda Bir Fakelik Var Bence.... Adam Kaldırıyo Koyuyo Çalışıyo... Ben ince Ayarına kadar Uğraştım.. Mıknatısları Çifter Çifter Taktım ne Ettim Bırak Dönmeyi Kıpırdamadı Meret. 

Videoda ki olayı Çözdüm. Pervane (Vantilatör Veya Saç Kurutma Makinesi.)Üflüyo Yanda biri var. Mıknatısı kaldırınca Pervaneyi Kapıyo. Takınca Pervane Üflüyo Oda Dönüyo. Videoda Hava Akıntısını Göremediğimiz İçin Bu Hileyi Yaptı O Deyyus. :)

Ulaştığım Sonuç Bu.!

Bende 6 mıknatısla her türlü kombinasyonu denedim olmadı.Hatta yeni fanla deneme yaptım ama yine olmadı.Buraya kadar bırakıyorum..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Ulaştığım Sonuç Bu.!

Bende 6 mıknatısla her türlü kombinasyonu denedim olmadı.Hatta yeni fanla deneme yaptım ama yine olmadı.Buraya kadar bırakıyorum..

Toplamda 8 Mıknatıs ile Bir Milim Kıpırdatamadım.. Videodaki Fan banamısın demiyo. Nasılda Dönüyo.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Ben Denemedim Ama ayrintiyi size söyleyyim öyle yapın fan pervanesi üzerinde beyaz birşey var o da kücük mıknatis yani fani sadece çekmez o yüzden orada ufak bir miknatis ile çekim yerini belirliyor adam yoksa fanın üzerindeki miknatisin orantisi hepsi aynı

dedigimi yapın dönecektir

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

Arkadaşlar Ben Denemedim Ama ayrintiyi size söyleyyim öyle yapın fan pervanesi üzerinde beyaz birşey var o da kücük mıknatis yani fani sadece çekmez o yüzden orada ufak bir miknatis ile çekim yerini belirliyor adam yoksa fanın üzerindeki miknatisin orantisi hepsi aynı

dedigimi yapın dönecektir

Bu çok mantıklı geldi. Ben de dusunuyodum niye pervaneyi takmadan donmuyor diye, dediginden kaynaklı büyük ihtimal. 

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
Toplam Hit: 9585 Toplam Mesaj: 72