Adam Devirdaimi Keşfetmişte Haberimi Yok
-
ottomanmurat bunu yazdı
CyberAngel Yaptigin Çalışmaz Videoda Bir Ayrıntı Var Farkında isen onu yaparsan çalışır
Ayrıntı nedir hocam söyleseydin ya onuda :)
Edit// Pervanenin altındaki lastikten bahsediyorsan onuda yaptım.Pervanenin lastiğini çıkardım...
CyberAngel tarafından 28/Ağu/12 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Denedim Çalışmadı... 2 Harddisk Parçaladım bu Deney için. :)
Harddisklerin Sayısı 7 Oldu ÇAlışmaya devam ediyorum. :) Ha Gayret Başarabilirim Sanırım.
ShockMan tarafından 28/Ağu/12 22:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Harddisklerin Sayısı 7 Oldu ÇAlışmaya devam ediyorum. :) Ha Gayret Başarabilirim Sanırım.
Başarırsan haber ver bende hala deniyorum.. Bu arada video'da 6 mıktanıs var.
-
g2k bunu yazdı
zamanında erke dönergeci olarak duyurulan da bunun gibi birşeydi sanırım.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Manyetik_daimi_do%C4%9Fru_ak%C4%B1m_%C3%BCrete%C3%A7leri
burda da anlatıyor fakat bu değirmenin suyu nerden geliyor? enerjinin korunumuna göre bu sonsuza kadar böyle devam etmez. mıknatıslar manyetik özelliklerini mi kaybediyorlar?
her mıknatıs belli bir süre sonra enerjisini kaybetmeye mahkumdur. unutmayın tüm motorlarda mıknatıs var enerji verilmediği dürece işe yaramaz
-
CyberAngel bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam Vallahi O Videoda Bir Fakelik Var Bence.... Adam Kaldırıyo Koyuyo Çalışıyo... Ben ince Ayarına kadar Uğraştım.. Mıknatısları Çifter Çifter Taktım ne Ettim Bırak Dönmeyi Kıpırdamadı Meret.
Videoda ki olayı Çözdüm. Pervane (Vantilatör Veya Saç Kurutma Makinesi.)Üflüyo Yanda biri var. Mıknatısı kaldırınca Pervaneyi Kapıyo. Takınca Pervane Üflüyo Oda Dönüyo. Videoda Hava Akıntısını Göremediğimiz İçin Bu Hileyi Yaptı O Deyyus. :)
Ulaştığım Sonuç Bu.!
ShockMan tarafından 29/Ağu/12 09:29 tarihinde düzenlenmiştir -
SerYolcu bunu yazdı
Bir de şunlara bakın...
http://www.youtube.com//PFGiWiXMHn0
http://www.youtube.com//EnRJSab0gtg
http://www.americanantigravity.com/
http://freeenergynews.com/Directory/Perendev/MagneticMotor/index.html
Bu perendev mıknatıslı motoru hakkındaki fikirleriniz nelerdir ahali ?
-
ShockMan bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam Vallahi O Videoda Bir Fakelik Var Bence.... Adam Kaldırıyo Koyuyo Çalışıyo... Ben ince Ayarına kadar Uğraştım.. Mıknatısları Çifter Çifter Taktım ne Ettim Bırak Dönmeyi Kıpırdamadı Meret.
Videoda ki olayı Çözdüm. Pervane (Vantilatör Veya Saç Kurutma Makinesi.)Üflüyo Yanda biri var. Mıknatısı kaldırınca Pervaneyi Kapıyo. Takınca Pervane Üflüyo Oda Dönüyo. Videoda Hava Akıntısını Göremediğimiz İçin Bu Hileyi Yaptı O Deyyus. :)
Ulaştığım Sonuç Bu.!
Bende 6 mıknatısla her türlü kombinasyonu denedim olmadı.Hatta yeni fanla deneme yaptım ama yine olmadı.Buraya kadar bırakıyorum..
-
CyberAngel bunu yazdıShockMan bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Ulaştığım Sonuç Bu.!
Bende 6 mıknatısla her türlü kombinasyonu denedim olmadı.Hatta yeni fanla deneme yaptım ama yine olmadı.Buraya kadar bırakıyorum..
Toplamda 8 Mıknatıs ile Bir Milim Kıpırdatamadım.. Videodaki Fan banamısın demiyo. Nasılda Dönüyo.
-
Arkadaşlar Ben Denemedim Ama ayrintiyi size söyleyyim öyle yapın fan pervanesi üzerinde beyaz birşey var o da kücük mıknatis yani fani sadece çekmez o yüzden orada ufak bir miknatis ile çekim yerini belirliyor adam yoksa fanın üzerindeki miknatisin orantisi hepsi aynı
dedigimi yapın dönecektir
-
ottomanmurat bunu yazdı
Arkadaşlar Ben Denemedim Ama ayrintiyi size söyleyyim öyle yapın fan pervanesi üzerinde beyaz birşey var o da kücük mıknatis yani fani sadece çekmez o yüzden orada ufak bir miknatis ile çekim yerini belirliyor adam yoksa fanın üzerindeki miknatisin orantisi hepsi aynı
dedigimi yapın dönecektir
Bu çok mantıklı geldi. Ben de dusunuyodum niye pervaneyi takmadan donmuyor diye, dediginden kaynaklı büyük ihtimal.