Adamlar Ne İle Uğraşiyor - Biz Ne İle Uğraşıyoruz.
-
Hocam bunlar balistik füze atmosfere yakın uçam füzeler vurulmalar bir hayli zor.
Sadece radar değil,bizim ülkemizde radarı var füze rampaları ise başka ülkelerde.Misal Türkiyede tespit ediliyor başka ülkeden fırlatılıyor ülke dediğim norveçi kastetmiyorum tabi :)
-
la metre değil kilometreydi. 15 000 metre 15 km yapar. :D.Yalnış yazmışım. 15 000 km idi. adamların yaptıkları.
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Sadece radar değil,bizim ülkemizde radarı var füze rampaları ise başka ülkelerde.Misal Türkiyede tespit ediliyor başka ülkeden fırlatılıyor ülke dediğim norveçi kastetmiyorum tabi :)
-----------------------------zaten ben füze rampaları yok demedim ki :) bu sistemler bildiğim kadaryla almanya, polonya bir ülkede daha vardı.. genelde iran dan gelecek tehditler için yapılan
şeyler.. tabii polonyadaki sistemde sanırm ruslar için alınmış tedbir.. türkiye natonun kurucu ve daimi üyelerindendir, amerika kadar söz sahibiyizdir (teoride) o
yüzden yapılan anlaşmalar gereği bu sistemlere katılmak zorundayız.. tabii füze sistemi ya da kalkan türkiyede olsa daha farklı sonuçlar olabilirdi, iran bize iyice
düşman olabilirdi.. radar olduğu için, olası bir savaşta iranın ilk işi bu radarları imha etme olur, eminim ki sistemlerini çoktan kurmuşlardır
-
Acaba bunların rotalarınıdeğiştirebilmek mümkünmü :D
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------russian bomb :D
bu rusların herşeyi bomba :D
-----------------------------999.cu kez avatar post uyumu :D
-
osorukdan teyare hey gidi hey ye kuru ver bombayı aga dünyaya meydan okuruz :D
-
"adamlar füze yapmış uçuyo biz hala arı vır vır vır, vız vız vız "
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------"adamlar füze yapmış uçuyo biz hala arı vır vır vır, vız vız vız "
-----------------------------:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
-
Öyle demeyin biz de Hürkuşu yaptık hatta Erdoğanda poz verdi unutmayın beyler.
-
adamlar şunu yapmış bizde bi bok yok diyenlerin mesleklerini, ne işle uğraştıklarını merak ediyorum.