folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adana Kebabının Lezzetinin Kayanağı! :)

Adana Kebabının Lezzetinin Kayanağı! :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

mezbahane yolunda bi komyon at!

kaynak: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=274323

--------------

Adanada bi gün hasan ustaya gittik öyle bi at muhabbeti açıldı.

Bizim arkadaşlardan biri garsonla geyik geçmek için dediki ;

' abi siz at eti kullanıyonuz mu?'

garson; ' At eti olmazsa bu kebabın lezzeti olmaz!'

tam tersi oldu adam bizi geyikledi. ulan benim midem bulandı! arkadaşlarla nerdeyse kusacaz, kebap boğazımda büyüdü kaldı! adama bi şey diyemedik, yiyemediğimiz kebabın parasını ödeyip çıktık artık! böööğğğ! 

--------------

ziraat 3. sınıfta sürdürülebilir hayvancılık diye bi ders alıyoduk (seçmeli ders 5 kişiydik) . hoca bizi her hafta adanadaki hayvan işletmelerine götürüyordu.

8. hafta hoca bizi bi işletmeye götürdü abi ister inanın ister inanmayın, adanalılar bilir kiremithane tarafını, tam o bölgeye yakın 'AT KESEN OSMAN' lakaplı bi elemanın işletmede inekten çok at kesildiğine şahit oldum. 

ogün bugündür Adanada sadece bi kaç yer hariç ( özellikle hasanusta) başka hiç bir yerde kebap yiyemez oldum! :/ adamlar insafsız, sektöre çevirmişler işi yaw :)

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    demek ki neymiş compüye misafirliğe gidince ewde yemek yiyeceksin :D adananın bici bici mi ne tatlısı war ona bitiyorum ben de yemek lazım :) geçen eminönünü buluşmasındaki martı etini de tawsiye ederiz kuyruk sokumu exca'ya gelmişti :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------
    demek ki neymiş compüye misafirliğe gidince ewde yemek yiyeceksin :D adananın bici bici mi ne tatlısı war ona bitiyorum ben de yemek lazım :) geçen eminönünü buluşmasındaki martı etini de tawsiye ederiz kuyruk sokumu exca'ya gelmişti :D
    -----------------------------
    bi gün de balık ekmek yiyak

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

yaw herşey bi tarafa, şu adana kadar aksiyonlu bi şehir varmı dünyada bilmem arkadaş. Her gün bi aksiyon orda yaw!

hele bide bi tekerlemeleri var bitersiniz!

Allahın adanalıyık

haraç keserik

bici bici yerik

şalgam içerik 

adam keserik

ölü eşeğe bıçak çekerik

--

özledim adanayı şerefime, Allahıma!! :D :D :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Samsun/Çarşamba var sanırım bir de bol atraksiyonlu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    hoca sen adananın CONOlarını hiç görmemişin anlaşılan!  insan olduklarına bin şahit istersin! :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    niye görmeyim yaw, adana'lıyım..Daha doğrusu Osmaniye ama yaklaşık 8 yılım Adana'da geçti..

Şu an Samsun'dayım, Adana'nın ne kadar atraksiyonlu yer olduğunu biliyorum :) ama Çarşamba denilen yerin de pek farkı yok :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

at etinden midem hiç bulanmıyor  nedense  biri getirsede bu at eti ye dese oturur yerim... acaba tadı nasıl güzel olması

lazım tabi yoksa yenmez.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lezzeti , Kuzu etinden gelir + karaisali biberiyle avcarlanir kuzu kiyma...ama bu tip bir adanakebap pek bulamasziniz ,ozel aracinizla baraj taraflarina giderseniz Bala Kasabi diye bir yer var orada hakiki kebabi yiyebilirsiniz...Lux yerlere sakin gitmeyin iste orada size at etide yedirirler essek etide yedirirler ,ozellikle Anadolu,Narlica,Havutlu,Levent gibi mahallelerde at ve esek eti kesim yerleri vardir :) belediye bu yerleri basip kapatmaktan bikti ,adamlar kesmekten bikmadi :) ozellikle yasina gelmis atlar ,hastaliktan olmek uzere olan atlar ,artik is gormez olan esekler ,yani kelepir at ve esekler kesilir :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    kebaba uzanan eller kirilsin yakinda salgamida armut suyuyla yapılıyo derler...

l enfer c est les autres Sartre ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

millet cok sevdi hasanustaya laf atmayı, isteyen hasanustanın mutfağını gezebiliyor, tamamen serbest, bn gezdim.

at eti olayı yok değil war , ama nerelerde?

kebabın porsiyonunun 20 lira oldugu lüx yerler, yada tüm bi adana dürümün 1 liraya satıldıgı stadın önü vb gibi boktan yerlerde :)

orda yiyenlerdede zaten biliyor at eti yediklerini ,1 milyona kebab durum  :)

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 2225 Toplam Mesaj: 17