Adanada Gezilecek Yerler?
-
Şu Adana balcalı baraj yolundayım. Yabancayım haliyle :D Gezmek istiyorum nerelere gidebilirim böyle teknloji felan olmasda olur :F maksat gezmek olsun güzel olsun yeter.
-
sosyal evler rulaz:|:D
şaka şaka gazipaşaya in emo kızları gör:D
-
Sosyal evler iyi fikir:P Ordada emolar varmı ki acep :P Doğru düzgün yerler söyleyin la :)
-
Üniversiteyi gez kampüs güzel, dilberler sekisi diye bi yer var baraj yoluna yakın saylır. Merkez parka gidebilirsin eşşek kadar park. onun hemen yanında merkez camii var ortadoğunun en büyük camii.
-
hocam simdi sana elli tane yer sayarimda gezmek var gezmek var cafe turu yerleri mi gezmek istiyosun alisveris merkezimi onlari belirtsen yardimci oluruz
-
balcalı yolundan aşağı in atla kanala işte (:
-
attack bunu yazdı:
-----------------------------
balcalı yolundan aşağı in atla kanala işte (:
-----------------------------gerekyok :D Bu arada bi ara anlatıyorlardı bu Adanalılar Allah'a niye bu kadar çok küfür ederler diye. Abinin biri dediki bizi bu dünyada cehheneme attı :d Harbiden dediği kadar varmış yanıyor uyuyamıyorum sıcaktan :D
crafty hocam farkmaz hertürlü gezerim :D Kafe felan filan alışveriş ne olursa :D
Bu arada ben 4eye :) arkın üyelik açık kalmış :F
-
Cumartesi ve pazar oraadaydım kısacası gezilecek hiç bir yer yok :P
-
adnan menderes te bi çay içmeden ayrılma adanadan hoca.
-
Seyhan'da da Yüreğir'de de bir hafta, 4 gün ve ya 3 gün olmak suretiyle bir kaç defa bulundum. Yüreğir'de Sinan Paşa Mahallesini tek geçerim.
-
çukurova üniversitesini gez kampüs çok güzel bir de hayal adası mı neydi öyle bir yer vardı oraya git ...
Güzel bir salep iç orada ... Ben gittiğimde epey gezdim de gittiğim yerlerin adını unuttum :D