Adolf Hıtler? (Anket Tadında Munazara)
-
Adolf Hıtler sızce bır delımıydı yoksa dahımıydı?
Yaptıkları tasvıp edılebılırmı?
Dogrusuyla yanlısıyla analız edersek hangı tarafı agır basar ıyımı kotumu?
-
bence dahi ötesiydi! en hoşuma giden faliyeti ise okadar yahudiyi diri diri yakmaları!
-
Dahiydi bence ama aptal bir dahi. Yeri geldiğinde çok aptalca kararlar aldı ve bu çöküşü getirdi. Sovyetlere saldırmasaydı herşey farklı olabilirdi ama kendisi şu anki modern savaş tarzını(BlitzKrieg) planlayandr hala onun taktikleri kullanılıyor. Askeri açıdan bir dahiydi ama düşünceleri yanlıştı. Ama düşüncelerini uygulayış biçimleri mükemmeldi...
-
Fistandantilus bunu yazdı:
. Yeri geldiğinde çok aptalca kararlar aldı ve bu çöküşü getirdi.
katılmıyorum çünkü ÇÖKÜŞ filmi dahil neredeyse bütün kaynaklar Hitlerin en üst rütbede komutanlarının son yıllarda Hitlerin bütün emirlerinin tam tersini yaptığını söylüyor. Eğerki bütün emirler tam anlamıyla uygulanmış olsaydı belkide bir çöküş olmayacaktı -
İ Love You Adolffff!. :)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
Fistandantilus bunu yazdı:
. Yeri geldiğinde çok aptalca kararlar aldı ve bu çöküşü getirdi.
katılmıyorum çünkü ÇÖKÜŞ filmi dahil neredeyse bütün kaynaklar Hitlerin en üst rütbede komutanlarının son yıllarda Hitlerin bütün emirlerinin tam tersini yaptığını söylüyor. Eğerki bütün emirler tam anlamıyla uygulanmış olsaydı belkide bir çöküş olmayacaktı
Sovyetlere saldırması en büyük hataydı ne yani komutanalrı mı saldırdı sovyetlere :) -
hitler bir canidir beyler onu tartısmak bile yersiz
-
ragmendous bunu yazdı:
hitler bir canidir beyler onu tartısmak bile yersiz
yok be aga sende ne yaptın gerekeni yapmış, benimde elimde inkan olsa bütün şu isyancıları (anlıyın artık) kazıcam dünyadan ama, ve ne yazikki IRKÇIYIM -
arkdaşlar ben hitlerin o üstün zekasına hayranım. o zamanlar kimin aklına gelir insan yağından sabun yapmak. adam o zaman bile ekonomiyi maliyeti düşünüyo :P
ı love you adlof i love you.
-
sacmalama sana aynı sey yapılsa ii mi olur???sen de aynı zulumu gorebilirdin ama sanslısın ki ole bi durumun yok.....bunca kişinıın onu savunması bence cok anlamsız cahilce kultursuzluk yobazlık
-
abi burada zaten akıllı insan bulamazsın ki :) :P
Toplam Hit: 30784 Toplam Mesaj: 128