ADSL Faturası...!!!!!
-
3BG limiti geçmem imkansız diyene kadar verdiğim adresten girde bi bak önce
sonra saat ne ya
gecegündüz açık kalsın limiti aşmadığın sürece sorun yok
-
güzel kardeşim ben senin söylediğin siteye girdim aralık ayı için;
2005 Aralık 698.615.485
(666,252 MB)3.399.803.873
(3,166 GB)666.252 mb upload 3.166gb download diyoo iyide
1_ BEN HİÇ Bİ ŞEYİ UPLOAD ETMEDİMKİ
2_ BU KADAR DOWNLOAD YAPMAM OLANAKSIZ YANİ ÇÜNKÜ EN FAZLA 1GB FALAN YAPMIŞIMDIR
3_ ŞİMDİ BEN BU DURUMDA AŞMIŞMI OLUYORUM KOTAYI?
-
şimdi internette girdiğin her sayfa ve ordaki resimler sesler videolar download olur ayrıca büyük ihtimal msnde görüntülü konuşma yapıyorsundur bundan başka da bişiler indiriyorsundur zaten. Son bir şey daha eğer upload yapmazsan internette gezemezsin
-
Olay referee 'nin dediği gibidir. Benim bir arkadaşın da başına senin olayın aynısı geldi.
-
PeriSaN bunu yazdı:
şimdi internette girdiğin her sayfa ve ordaki resimler sesler videolar download olur ayrıca büyük ihtimal msnde görüntülü konuşma yapıyorsundur bundan başka da bişiler indiriyorsundur zaten. Son bir şey daha eğer upload yapmazsan internette gezemezsin
KARDEŞİM YANİ UPLOAD VE DOWNLOAD KAVRAMLARI BİZİM BİLDİĞİMİZ GİBİ BARİZ BİR DOSYAYI VEYA PROGRAMI UPOLOAD ETMEK VEYA DOWNLOAD ETMEK DEĞİL YANİ?????İNTERNETTE DOLAŞIRKENDE HİÇ Bİ ŞEY YAPMASAMDA UPLOAD VE DOWNLOAD EDİYORUM DİYOSUN ?????
-
RockZoneStage bunu yazdı:
Olay referee 'nin dediği gibidir. Benim bir arkadaşın da başına senin olayın aynısı geldi.
adamın ikinci faturasıymış bana da oldu o senin dediğin ama sadece ilk faturada oluyor diye biliyorum ben. -
PacoRabanne bunu yazdı:
PeriSaN bunu yazdı:
KARDEŞİM YANİ UPLOAD VE DOWNLOAD KAVRAMLARI BİZİM BİLDİĞİMİZ GİBİ BARİZ BİR DOSYAYI VEYA PROGRAMI UPOLOAD ETMEK VEYA DOWNLOAD ETMEK DEĞİL YANİ?????İNTERNETTE DOLAŞIRKENDE HİÇ Bİ ŞEY YAPMASAMDA UPLOAD VE DOWNLOAD EDİYORUM DİYOSUN ?????
evet mesela www.tahribat.com adresine giriyorsun yukardaki kanlı bıçaklı resim direk olarak download ediliyor (temporary internet files)upload kısmına gelince de sen bir yere bağlanmak için sunucuya bişiler gönderiyon (ama öyle boyutu fazla değil) ya msnde kameranı açıyon ya da dosya yolluyon falan
-
PeriSaN GÜZEL KARDEŞİM ÖNCELİKLE BENİ AYDINLATTIĞIN İÇİN İKİNCİ OLARAKTA YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...!!!!!!!
-
upload faturaya yansımıyo boşuna onu dert etme
-
PacoRabanne bunu yazdı:
PeriSaN GÜZEL KARDEŞİM ÖNCELİKLE BENİ AYDINLATTIĞIN İÇİN İKİNCİ OLARAKTA YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...!!!!!!!
eywallah