ADSL HAKKINDA!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    yaw aylardır merak ettiğim bi konu war şu 3gb limitli olanından kullanıyom bu meredin,,sınırı aştığımızda ne kadar giriyo g.te bilmiyorum,yani bu işin faturaya yansıması olayıyla ilgili bi hesap kitap bileniniz warmı?

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    bilidiğim kadarıyla 3 gb sınırını aştıktan sonar her 1 mb için 10 bin yani 100 kuruş ödüyorsun...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    red_hot
    red_hot's avatar
    Erkek

Abi telekom manyak sokuyor bıze yaw.yabancı ulkede bole degıl.mıllet manyag.baglanıyor.bızı verılen hızmet ıle verdıgımız para cok bıle.allah yardımcımız olsun.beyler ha!!!selametle...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek
    3 GB limitli Adsl Kullanıcıları İsterse Sınırsız Olan Bir Kullanıcı Adı Ve Şifre İle Sınırsız ve Limitsiz Olarak Yararlanabilirler... Buda işin Başka Bi Hilesi...

Düşe kalka büyür ve öğrenir insan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

Mir bunu yazdı:

3 GB limitli Adsl Kullanıcıları İsterse Sınırsız Olan Bir Kullanıcı Adı Ve Şifre İle Sınırsız ve Limitsiz Olarak Yararlanabilirler... Buda işin Başka Bi Hilesi...

mir dostum sallamışsın sınırsız bir kullanıcı adı ve "şifre" bilirsin şifreler telefon numarlarıdır. sen nete baglanınca telefon hattı kontrol ediliyor baglanılan numara ıle şifre ve kullanıcı adı farklı olunca işte o zaman g.te giriyor   :D  

yani baglanmıyor anladın mı adamım??

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    eskiden bağlanılıyordu şimdi ne alemde bilmiyorum ki denedik. biri pendik biri şirin evlerde olan iki hesap birbiri ile çalıştı.

ftw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek
    ADSL'de farklı bir kullanıcı adı ve şifre ile bağlanılabilir... ama sanırım aynı anda aynı şifre ile birden fazla kullanıcı online olamıyor..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    o aynı şifre olayları sanırım aynı yerdeki hatlarda çalışıyor sadece. evinizin yakınlarındaki bi int.cafe şifresiyle fln girebiliosunuz die duymuştum. yoksa her şifre olmuyor..

3gb limitini aşınca üstte denildigi gibi bi uygulama var. ama ben bidefa 100 mb fln aşmıştım tek bi kımıldama olmadı faturada.. işi fazla abartmazsan pek bişi olmuo 100 200 mb ile.. ama 3 gb limite 6 gb indirme yaparsan ii bi farkeder heralde :]

bir imzam bile yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

eski tabirle milyon (hesabı)

3 gb dan sonrası

1 mb 10.000 lira

10 mb 100.000 lira

100 mb 1.000.000 lira

1.000 mb 10.000.000 lira

telekom faturalandırması