ADSL HAKKINDA!
-
yaw aylardır merak ettiğim bi konu war şu 3gb limitli olanından kullanıyom bu meredin,,sınırı aştığımızda ne kadar giriyo g.te bilmiyorum,yani bu işin faturaya yansıması olayıyla ilgili bi hesap kitap bileniniz warmı?
-
bilidiğim kadarıyla 3 gb sınırını aştıktan sonar her 1 mb için 10 bin yani 100 kuruş ödüyorsun...
-
Abi telekom manyak sokuyor bıze yaw.yabancı ulkede bole degıl.mıllet manyag.baglanıyor.bızı verılen hızmet ıle verdıgımız para cok bıle.allah yardımcımız olsun.beyler ha!!!selametle...
-
3 GB limitli Adsl Kullanıcıları İsterse Sınırsız Olan Bir Kullanıcı Adı Ve Şifre İle Sınırsız ve Limitsiz Olarak Yararlanabilirler... Buda işin Başka Bi Hilesi...
-
Mir bunu yazdı:
3 GB limitli Adsl Kullanıcıları İsterse Sınırsız Olan Bir Kullanıcı Adı Ve Şifre İle Sınırsız ve Limitsiz Olarak Yararlanabilirler... Buda işin Başka Bi Hilesi...
mir dostum sallamışsın sınırsız bir kullanıcı adı ve "şifre" bilirsin şifreler telefon numarlarıdır. sen nete baglanınca telefon hattı kontrol ediliyor baglanılan numara ıle şifre ve kullanıcı adı farklı olunca işte o zaman g.te giriyor :Dyani baglanmıyor anladın mı adamım??
-
eskiden bağlanılıyordu şimdi ne alemde bilmiyorum ki denedik. biri pendik biri şirin evlerde olan iki hesap birbiri ile çalıştı.
-
ADSL'de farklı bir kullanıcı adı ve şifre ile bağlanılabilir... ama sanırım aynı anda aynı şifre ile birden fazla kullanıcı online olamıyor..
-
o aynı şifre olayları sanırım aynı yerdeki hatlarda çalışıyor sadece. evinizin yakınlarındaki bi int.cafe şifresiyle fln girebiliosunuz die duymuştum. yoksa her şifre olmuyor..
3gb limitini aşınca üstte denildigi gibi bi uygulama var. ama ben bidefa 100 mb fln aşmıştım tek bi kımıldama olmadı faturada.. işi fazla abartmazsan pek bişi olmuo 100 200 mb ile.. ama 3 gb limite 6 gb indirme yaparsan ii bi farkeder heralde :] -
eski tabirle milyon (hesabı)
3 gb dan sonrası
1 mb 10.000 lira
10 mb 100.000 lira
100 mb 1.000.000 lira
1.000 mb 10.000.000 lira
telekom faturalandırması
-
Ayrıca atıyorum
İstanbul Avrupa Yakası nda oturuyorsan
Avrupa Yakasının telefon hatlarının
kullanıcı adı şifresi