Adsl Hiç Bir Siteye Girmiyor
-
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
benim sorunum adsl bağlanıyo normal. ama hiçbir siteye ve msn e girmiyo.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tşkler
-
usb. ya daha önce giriyodu ama tatilden döndüm girmeye çalıştım bağlanıyo fakat dediğim gibi hiçbir site ve msn e girmiyo
-
usb ile ethernetin ne farkı war
-
yaws ben hemen usb dedim ama :)
usb veya ethernet ten bağlandığını nasıl anlayacam.
-
adsl ile bilgisayar arasında bağlantı kablosu varya bilgisayarın neresine girio nası bi yer ince dik dörtgen mi
-
modeme takılan yerde usb yazıyo tamam doğru sallamışım :)
-
ben bu konuda fazla bilgi sahibi diilim de buraya kadar vardır ama bi bilen
-
inşallah vardır 1 haftadır dial up tan bağlanıyorum adsl varken.
pls yardım
-
yaw ne alaka usb ethernet.
hoca sen şimdi girecen internet bağlantının özelliklerine (adsl kontrol panel yada denetim masası / ağ bağlantılarında bulursun ) dns bölümüne şunları girip kaydedip reboot ediceksin modemi..
1.dns : 212.156.4.4.
2.dns : 212.156.4.20
-
Ya sen telekoma telefon et sorun yoksa orada pc format at virus girmiş olabilir yada modemi resetle baska yolu yok
yada kabloları değiştir evde fare varsa kemirmiş olabilir :D
-
aynı sorunu 1 kac ay önce yasandım.. kullanıcı adım xxx@ttnet olması gerekrken ben sadece xxx yaSmıstıım we adsl baGlanıoduu ama hi bi steye we msn'e giremiodumm aynı senn gibii sonaa tt'yi aradım böleböle dEdm adAmlar bi sürü ayara baktırdı bAnaa hEpsi dogru sona dedilerr falaa hersey dogru modEm bozuk olabilir kapadılar telefounuu ben sansa kullanıcı adını düzelttim we sonra hersey normale döndü..
Toplam Hit: 4147 Toplam Mesaj: 14