Adsl Hızınızı Yükseltin Tamamen Benim Keşfimdir
-
Arkadaslar bilgimi sizlerle paylasiyorum yapabildikten sonra baya bir çok insanin isine yarayacaktir.Bu ele aldiğim paylasima hack denilemez hacklede alakasi yok ama yasal degildir.
Simdi elimizde 256'lik bir adsl hatti bulunmakta ve siz yavaslindan rahatsizsiniz. o zaman durmayin yükseltin. yapmaniz gereken sadece telefon kodlarinin basi tutan bi adsl 512 , 1024 yada 2048 adsl kulanicisi bulmak. Daha sonra adslmizi kurarken sadece kendi telefonumuz yerine karsi tarafin yani baslangiç kodu bizimki ile ayni olan yerin kullanici adini giriyoruz daha sonra sifre isteyecek ama sifreler cok basit türkiyedeki tüm adsl sifreleri 123456 dir bazilerinin deil tümünün. sifre sabit telefon numarasini biliyoruz kulanici adida o adslnin takili oldu mekanin sahibinin isminidir cünkü baska olma imkani yok cünkü yasal degil oda. kısa bir örenek vereyim.
benim adsl 256 karsidaki internet kaafenin adsl si 1024 ve benim tlf atiyorum 0(212) 214 05 04 diye onun tlf numarasida 0(212) 214 07 96 önemli olan 214 olan yerlerdir onlarin ayni olmasi yeterlidir. ve karsidaki mekanin sahibinide taniyorum. atiyorum ahmet şahin mekan sahibi oldu için kim isletirse isletsin hat onun üstünedir yammamiz gereken modemi kurarken onun numarasini ve adini yazmak sonra adsl niz 1024 olacaktir. ne karsi tarafataki etkilenecektir nede siz yakalanma ihtimaliniz %0.
Not: Yalniz bunu evde kullandiniz hattinizda yapin.
Ayrica karşı tarafın o an internete bağlı olmaması gerekir bizzat denenmiştir. saygilar. -
Ya bunu yapmaya çalışan çok kişi var , hatta bir ara oluyorduda, ama bu dediklerinden bişey anlamadım, ne telefon numarası ? Ben bağlanmak için biryeri aramıyorum. Ve kullanıcı ismini sana verilen kağıt aracılığıyla yapıyorsun. Oraya Tahribat yazarsan kullanıcı adın Tahribat olucaktır, %100 yasal bu işlemde...Ayrıca şifre olarak 123456 olması durumu çok eski adsl başvurularında olmuş bir olay, aynı kullanıcı adını kendin değiştiğin gibi şifrenide o kağıda kendin yazıyorsun. Ayrıca 256 dan yüksek hızla nete girmen mümkün değil
-
Kul hakkı ne demek arkadaşlar? Bu meseleyi bilen ve dikkat eden insanların ahiret hayatı da iyi olacaktır.Dikkatli olalım.
-
ahmet1104 bunu yazdı:
Kul hakkı ne demek arkadaşlar? Bu meseleyi bilen ve dikkat eden insanların ahiret hayatı da iyi olacaktır.Dikkatli olalım.
Hackte böyle şeyler olur mu hoca, o zaman hack sitesine girme. Herşeyi dine alet etmeyin.
-
mavi online team tamamen saçmalık bende yaklaşık 200 tane adsl kullanıcı adı ve şifresi var hemde etrafımdan ve hangisiyle bağlanırsam bağlanayım 256 değişmiyor onu deiştirmen çok zor çünkü ana merkezden ayarlanıyor yani kullanıcıya göre 256 bağlanmıyorsun senin hattının genişliğini 256ya ayarlıyorlar
-
Banada çok saçma geldi bu olay..
diger konu kul hakkı ile ne alakası var? İstemiyorsan yapmazsan seni yap die zorlamıyorki kimse + Kimse zarar görmüyor sanki karsı taradın baglantısnın bir kısmını cebine mi alıyorsun ?
-
Bu cok eski bi teknik artık turktelekom önlem almaya başladı ayrıca tüm makinalarda ups var ve modemler 24 saat acık yani netten düşmüyorlar
Ayrıca ayni telefon kodunda olmak zorunda değil ben adanadan birinin adsl sini kullanıyordum ama adam anladı galıba sifresini değiş ti
-
evt arkadaslar.. okurken biraz mantıklı geliyor ama o adamın internet hızından yararlanman için o telefon hattına baglı olman lazım..
-
Kreston bunu yazdı:
mavi online team tamamen saçmalık bende yaklaşık 200 tane adsl kullanıcı adı ve şifresi var hemde etrafımdan ve hangisiyle bağlanırsam bağlanayım 256 değişmiyor onu deiştirmen çok zor çünkü ana merkezden ayarlanıyor yani kullanıcıya göre 256 bağlanmıyorsun senin hattının genişliğini 256ya ayarlıyorlar
yav kreston benim 256 sabit adsl var şuan 512 ile bağlıyım yani yalan söylüyorum kendime alla alla -
Bazı yerlerde oluyor ama istanbul ve cevresinde calismiyor bu yontem cok eski routerlarda bole islior
-
benimki 256 :) ben istanbuldan bı kısının sıfresıyle gırıyorum baglantı hızlanıyo :) tabı ben sadece onemlı bı sey oldugunda gırıyom o kısının sıfresınden :)
benı bulabılır mı o kısı :) bulursa ben ne kadar ceza alırım :)vede ben gırdıgımde karsı taraf hattan duser dımı...