Adsl Şifresi Hacklemek Ne Kadar Sağlıklı??
-
Arkadaşlar birisinin adsl şifresini hackleyip şifresini değiştirdiğimizde ve bunu kendi telefon hattımızda kullandığımızda başımıza neler gelebilir?
-
kendi hattında kullanmayı da başarabilirsen başına bişey gelecegini sanmıyorum
-
adam internetini koparır sora sen telekomu ararsın şifreni öğrenmek için..
-
kullanamıyacağın için sorun olmaz :)
anca ttnet wifi de kullanabilirsin
onun için kullanıcı adı ve şifre yanı sıra hizmet noyuda bilmek gerekiyor
-
senin yaptığın tespit edilir ve mağdur olan kişi şikayet ederse başına iş alırsın
-
Yani birininin şifresini hackleyip kullanmak kısaca aptallık diyosun blue_moon
-
dun birisi benim hesaba girmiş modemi yenilemiştim airties war 141 modelini aldım eskisini değitşirdim ayarlarını falan yaptım ayrayüze şifre koymayı unutmuşum biri gelmiş artık salakmıdır nedir kendi ttnet numarasını kullanıcı adını falan yazmış =) net gitti bende girdim düzelttim wirelessten yapmış bunu ne insanlar var allahım =)
-
bence en sağlıklısı usb modem. modeme senden başkası kimse giremez.
Adsl şifresini değiştirsen bile işine yaramaz.TTNET kendi telefon hattınla kullanmaya izin vermiyor artık bildiğim kadarıyla.
wireless de zaten giren çıkan belli değil :] -
kendi hattında kullanamazsın sanırım ama her neyse başkasının adsl şifresini izinsiz olarak kullandığında hukuka aykırı davranmış olursun bu bakımdan eğer adam tespit eder/ettirir üstüne şikayete bulunursa yok yere tazminat ödersin bunun davası falanda olucak tabi yok yere başın ağrır..
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Yani birininin şifresini hackleyip kullanmak kısaca aptallık diyosun blue_moon
-----------------------------
evet kesinlikle hem dini yönden de birisinin kul hakkına girmek demektir. Adı üzerinde şifreyi çalmak üzerinden menfaat elde etmek hem bizim örf ve adetlerimize aykırı bir durum hem de inançlar açısından tamamiyle yanlış bir davranışşöyle düşünün bir kişi sizin çok önemli bir şifrenizi çalsa örneğin kredi kartı numaranızı şifrenizi ele geçirse interaktif yolla hesabınızı boşaltsa siz ne düşünürsünüz ? e peki ikisinin arasında ne fark var ikisi de sonuçta aynı mantık birisinin gizli bilgilerine ortak olmak ele geçirmek tamamiyle akılla bağdaşır bişey değil. Herkesin özel yaşantısına saygı duymak gerek
-
Bide şu muhabbet var olayın komik yanıda cahillikten kaynaklanıyo adam diyoki ulan benim kotalı net bi sınırsız neti olanın şifresini k.adını kaptımmı tamamdır bende sınırsız olucam.Hatta o kadar ileriye gidenler varki ulan benim net hızı düşük gidimde şu internet cafeye k.adı şifresini çalim benimde o kadar hızlı olsun :D hocam böyle bişey mümkün değil yani boşuna uğraşıp hep karşındakini boşuna uğraştırma hemde yasal yoldan başın belaya girmesin.Wireless'tan bağlanıpta yakalanmayacağını düşünenler var asıl ben ona gülüyorum.Çünkü modemlerde Log tutuyo.Senin makinan karşı modeme bağlandığında modem arayüzünden MAC adresinin kaydediliğini açıkça görebilirsin.MAC adreside değişmiyo değiştiğini filan zannediyolar programlarla.sonra başlarına iş alıyolar aynı proxy ile %100 gizlendiğini sananlar gibi :)