Adsl Sınırsıza Geçiş
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------evet emin olmasam bilke sen 20 gb down yapmışsın zaten giren girmiş vaziyette rahat ol
ek bilgi 4 gb kotalı kullanırken 500 gb down yapsanız bile en fazla 62 lira fatura gelir...
-----------------------------20 gb down yapmadım :D mesela yani diorum :D
-
Bakın arkadaşlar , aradım tekrar. diyor ki 1 i ile 13 ü arasındaki kotanız hesaplanacak ona fatura kesilcek , sonra da 13 ile 30 u arasındaki hesaplanacak.. ona fatura kesilcek.. bu ne saçma iş ztn 13 ü ile 30 u arası sınırsız.. 49 tl.. 1 ile 13 ü ile arasında kotayı geçmemişim.. 49 tl gelmesi lazım değil mi :s 45 mi ne olmuş zaten.. tam bir açıklama gerekıyor bana..
editcan : bu ay sınırsız olarak kullanırsam faturam 49 tl yi aşacak diyor bir teknik destek görevlisi. dogru mu söylüyor?
-
apache_taner bunu yazdı:
-----------------------------
bildiğim kadarıyla sınırsız 45 oldu
-----------------------------öyle de hiç 45 geldiğini görmedik çok şükür 49-48 arası hep
-
Bakın arkadaşlar , aradım tekrar. diyor ki 1 i ile 13 ü arasındaki kotanız hesaplanacak ona fatura kesilcek , sonra da 13 ile 30 u arasındaki hesaplanacak.. ona fatura kesilcek.. bu ne saçma iş ztn 13 ü ile 30 u arası sınırsız.. 49 tl.. 1 ile 13 ü ile arasında kotayı geçmemişim.. 49 tl gelmesi lazım değil mi :s 45 mi ne olmuş zaten.. tam bir açıklama gerekıyor bana..
editcan : bu ay sınırsız olarak kullanırsam faturam 49 tl yi aşacak diyor bir teknik destek görevlisi. dogru mu söylüyor?
-
Ben tekrar aradım, bana sınırsız hesaba geçtiğini teyit etmişler download yapabilirsiniz dedi.
-
SpoofU bunu yazdı:
Ben tekrar aradım, bana sınırsız hesaba geçtiğini teyit etmişler download yapabilirsiniz dedi.
-----------------------------bana da öle dedi. fatura kaç geldi? :)
-
hocam sende amma pimpirikliymişsin yaw 49 civarı gelir, fazla gelirse ben ödiycam :D
-
JohnD bunu yazdı:
hocam sende amma pimpirikliymişsin yaw 49 civarı gelir, fazla gelirse ben ödiycam :D
-----------------------------adam 49 dan fazla gelicek dedi. saçma deil mi diorum :D
-
ya ben ayın 22 si gibi geçmiştim 4gb ı 700 mb falan aşmıştım 49 + kota aşım ücreti dedi ama ayın 22sinde geçtiğim için 4gb dan değil 3 küsür gbdan sonrakileri kota aşılmış gözüküyor dedi. Nihayetinde 63 lira geldi.
-
BoLeRo bunu yazdı:
ya ben ayın 22 si gibi geçmiştim 4gb ı 700 mb falan aşmıştım 49 + kota aşım ücreti dedi ama ayın 22sinde geçtiğim için 4gb dan değil 3 küsür gbdan sonrakileri kota aşılmış gözüküyor dedi. Nihayetinde 63 lira geldi.
-----------------------------işte ben geçiş gününe kadarki sürede 4 gb lik kotayı geçmedim. ama yıne bana 63 tl giricek biliorum.. ttnet neden bu kadar uyanık .. bilmiorum ?!