Adtech Reklamlarını Kaldırıyorum!
-
Arkadaşlar merhaba, bugün r10 forumunda birçok konu okudum adtech bölümünde. Çok çarpıcı yorumlar vardı, bu yorumlardan etkilenmemek elde değildi. Benim sitemden bir tık = 0,02$ peki bu miktar bir insanı kandırmak için bana verilen bir rüşvet mi? ne yazıkki EVET..
Adam giriyor bir bakıyor, "selin, yaş 19, bekar, ilişkiye açık" tıklıyor.. Yine giriyor, "tebrikler 100 kontör kazandınız" halbuki neler neler kaybediyorlar.. Bu kaybedişlerin nedeni ne tamamen ben..
Adtech ödemelerini zamanında yapıyor olabilir, yalan değil iyi paralar aldım, inkar etmiyorum. Ama aklım başıma geldi. Seline tıklayan, 100 Kontöre tıklayan ve karşılığında dolandırılan, vaatlerin yerine getirilmediği kazancı helal görmüyorum. Efendim neymiş, Meşhur şifreciymiş.. msn ve facebook şifresi çözüyormuş YALAN.. Bu yalana artık bile bile ortak olamayacağım, bunun birde öbür dünyası var, tıklayanların ettiği küfürler ve verdikleri beddualar var..
Kararımı verdim, Adtech ile yollarımı ayırıyorum.. -
Üzümünü ye bağını sorma hacı :D Hem o reklamlara tıklayan varmı şaşarım :x
-
hacım çok haklısın.sonuna kadar destekliyorum seni.
-
bu yazıdanmı etkilendin :D
-
sol altta adtech reklamı yazıyorsa tıklamaycaksın, kesin bi ibnelik vardır diyerekten, üstüne üstün tam saymıyor adtech, adsense rulz :D olana tabi :D
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------
Üzümünü ye bağını sorma hacı :D Hem o reklamlara tıklayan varmı şaşarım :x
-----------------------------hemde nasıl.. baya tık alıyor reklamlar ama resmen dolandırıcılık başka birşey değil.
-
bu yasıma ne geldim adsende reklamını bile tıklmadım
-
eğer altındaki o yazıları okumaktan acizse bırak ne hali varsa görsün
bkz : https://www.cebin.de/landings/100/index.php?CID=1937&sid=74307&channel=91600&urun=35
KAMPANYAMIZ 30 EYLÜL 2009 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR. CEBIN.DE SERVISI ABONELIGI KAPSAMINDA TUM URUNLERIMIZI LIMITSIZ VE UCRETSIZ INDIREBILIRSINIZ. TURKCELL KULLANICILARINA ILK HAFTA HEDIYEDIR VE ILK HAFTA ABONELIK IPTALI DURUMUNDA ABONELIK UCRETI TAHSIL EDILMEZ. ABONELIK UCRETI HAFTALIK 25 STD SMS/50 KONTORDUR VE OTOMATIK YENILENIR. IPTAL ICIN IPTAL CEBINDE YAZIP 3700A GONDERMENIZ YETERLIDIR.
-
bence öle deil hocam onun sucu vebali senin boynuna niye geliyor ki
adam kendi uckuruna karsı koyamıyorsa biz ne yapalım o zaman tv'de çıkan reklamlarda
işte böle traş böle olursunuz böle zayıflarsınız reklamlarında emeği gecen herkes gunahkar?
-
dinende uygun değildir bence bu...2 cent kazancaz diye milletin onlarca lira zarara uğratmayalım bence
-
hayat, yediğin kazıkların bileşkesidir