Afrika Kabilesinin Beyaz İnsanla İlk Karşılaşması
-
tanıştıkları ılk ınsanın Türk olmasını cok ısterdım helekı fırlama bırının :D
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
Hepside vitaminsiz.
-----------------------------ama kaslılar :D
-
DiKeyEy bunu yazdı:
karıların göğüsleri çok küçük ya .:::.
-----------------------------yuh aq bu videoda omu dikkatini çekti sadece :D
vay başımıza gelen :D
-
aynen cok etkilendim uzaylılarla bizde böyle oluruz sanırım :D onlar cıplak gelir bizde cıplaklaşırız heralde hakkaten süper paylaşım cizik...
-
çizzzzik
-
gelde bu adamlara uçağın icadını anlat.ses kaydından sonra beyaz adam ben tanrıyım dese inanırlardı :D
konu braz sapcak ama,bu adamlar dünyadan bi haber,kaldı ki bide günah ve sevap var :D bu adamlar işledikleri günahtan sorumlu olurlar mı ki...
-
Harika paylaşım ellerine sağlık varsa başka böyle videolar bu konudan paylaşın gerçekten başından sonuna sıkılmadan izleniyor.
-
guzel paylasım hocam eyw.
-
onur35 bunu yazdı:
gelde bu adamlara uçağın icadını anlat.ses kaydından sonra beyaz adam ben tanrıyım dese inanırlardı :D
konu braz sapcak ama,bu adamlar dünyadan bi haber,kaldı ki bide günah ve sevap var :D bu adamlar işledikleri günahtan sorumlu olurlar mı ki...
-----------------------------habersizlerse olmazlar sanırım ama bir şekilde haberleri varsa taniki mesuler ama emin ol bir yaratıcının varlığına muhakak inanıyorlardır oda gene allah dır cünkü cahilce oldukları icin doğruluk onlara aks eder benim düşüncem
-
abi video güzel de bence asil önemli olan bu adamları bulmalari değil bulduktan sonra ne yapmalari.
aq beyaz adam beyaz dedik kızılderililerinde soyunu biz kuruttuk
bulmak sorun değil öenmli olan sonrasi eğer onların hayatlarına dokunursan bi boka yaramaz bulman .