folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Afyonda Üniversitesınde Okuyan Müritler

Afyonda Üniversitesınde Okuyan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Abi ben karabük te okuyorum. Buraya gelen öğrencilerin hepsi küfür ederler bu şehir 'e. Yok gelişmemişte yok bilmem nede... Ben ise şehir'e değilde üniversite ve yönetimini en içten şekilde saygıyla ananlardanım. Yoksa şehir iç anadolu batı karadeniz kırması 80 yıllarından kalma bir şehir. Zaten bunu bilerek tercih yaptım. Liseli öğrencilerin genel bir hayali vardır. Üniv. gidecem. Bir sürü kız ark olacak, kız ortamım olacak, hergün yiyecem içecem, partilere gidecem, derslerinde hepsini geçecem hiç çalışmadan, kendi ilime yatay geçiş yapacam vs.vs. vs. Bu düşünceler etrafımdaki insanların genel düşünceleriydi. Ben biraz gerçekçi bir kişiliğe sahip bir insanım. Bunların olamayacağın hep söyledim etrafımdakilere ve nitekimde olmadı.

Üniversiteye sadece eğlenmek için gitme. Üniversite hayatı insanı geliştirir. Kişiliği oturur. Yediği kazıklardan ders çıkarttırır. Ayaklarının üzerinde durmasında yardımcı olur.

Arkadaş çevreni sağlam yaparsan (500 tane arkadaş değil, 10 tane arkadaş ama kafadengin sağlam arkadaş), birazda kendi imkanlarında gezmeyi bilirsen, eğlenmeyi bilirsen, kafa dengi insanlarla görüşürsen sıkıntı olmaz. Yani şehir felan farketmez. Olumlu bakmayı bilin yeter.

Ayrıca ilk sene sakın ha bychaos un dediği gibi cemaat e felan gitme. Hele ki yıllarca evden çıkmamış yurtlarda hiç kalmamış bir kişi ise sakın ha gitme. Etrafımdaki çoğu arkadaşım bu yüzden kafayı yedilerdi.

Ben ilk sene KYK nın yurtlarında başladım üniv. Ilk 3 ay çok bocalamıştım. İlk sene KYK da geçti sonraki sene eve çıktım 2 senedirde evdeyim. İlk sene sana tavsiyem cemaat hesabı olmayan bir yurda çıkman. Daha sonra gönlünden ne geçiyorsa onu yap.

DrKill tarafından 12/Ağu/12 17:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Ben Afyon'luyum agalar. 1 sene kaldım orda hep dışardaydım. yılda 3 defa 10 ar gün falan giderim.

İstanbul, İzmir gibi ws hareketli ortam bar mar bol olan yerden geldiysen, maksadın üni okumak değil de ortam yapmak karı kız yat kalk ise hiç hoşuna gitmez söliyim.

adam gbi üni okucam diyosan yeter de artar bile onu diyim.

yemek yiyeceğin yer var, piknk neyim yapacağın yer de var. e alış veriş de yapıyon. yatıp kalkacağın yer de bol. daha ne istersin?

diski disko partizani yapacğaın bi yer yok ama o ise aranan :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kara_Mc bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

üniversite nasil müritler ortamı felan ? gidilecek mekanlar nereler var .. 

hoca hangi bölüm ve kocatepe üniversitesi mi.?

evet kocatepe beden egıtımı ögretmenlıgı antrenörlük bölümü

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Heryerde oku orda okuma ankara okula giderken orda durulur ya inersin otobüsten buz gibi hava içeri geri kaçarsın hemen :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2002 2006 rasında okudum ve radyoculuk yaptım

akü iyidir bizim zamanımızda yolu bile yokru toz topraktı sonra acayip gelişti

iktisadi bilimlere gidiyosan ayapını denk al :)

bi mürid daha vardı aküde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

2002 2006 rasında okudum ve radyoculuk yaptım

akü iyidir bizim zamanımızda yolu bile yokru toz topraktı sonra acayip gelişti

iktisadi bilimlere gidiyosan ayapını denk al :)

bi mürid daha vardı aküde

Hocam benim afyon dan önceki tercihlerim gelicek büyük ihtimalle ama bende gidersem iktisadi bilimlere gidicem :D Ayağını denk al demişsin ya merak ettim nedir olay :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yapmayın.afyon.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elder_ss
    elder_ss's avatar
    Erkek

beyler ben de şu anda afyonda okuyorum. bu sene üçüncü sınıfa geçtim ve artık alıştım diyebilirim. türkiyenin en büyük köyü olduğu doğrudur. merkez fena sayılmaz; ancak afyon halkı tuttğunu öpüyor onu baştan söyleyim. eğer oraya okumaya gidecekseniz 3 + 1 doğalgazlı ya da afjetli (ben de hala ne olduğunu çözemedim. ilkçağdan kalma afyona özgü bi yakıt heralde) evler yerine göre 500 - 600 liraya kadar varıyor. dolmuş 75 kuruştu şimdi 1.25 oldu. tabi dolmuş dışında turex de var. aylık abone falan olabilirsiniz. kış için yanınızda kalın bir şeyler getirseniz iyi edersiniz. ve size tavsiyem, gider gitmez bir "içlik" alın da donarak ölmeyin. gerçekten çok soğuktur. özellikle sıcak iklimden gelen arkadaşlarım iki senede evrim geçirip kıllanmak zorunda kaldı. dikkatinize.. 

bar disko misko arıyorsanız boşuna bakınmayın. alkollü mean yok denecek kadar azdır. çoğuna da öğrenci giremez zaten. merkezde "ra kafe" diye bi yer var. sulu bira içmek istiyorsanız oraya gidebilirsiniz. bir de "fatih biranesi" var çarşıda. fiyatı uygundur mekan güzel sayılır o yoklukta ama akşam saat 10'da kapanır. tabi kız arkadaşla gidilecek ortam da değildir. dışardaki eğlenceler genelde içkisiz olur yani çok heveslenmeyin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    2010'dan şu zamana kadar Afyon'da okudum ve bitti okul. Öncelikle en gelişmiş köy tarzındaki söylemlere katılıyorum. Hele Afyonlular tam bir yobaz, bizim sınıfın yarısı Afyonluydu tiplerden-hareketlerden falan anlaşılır Afyon'lu olduğu tam kro alayı. Şehirden beklentilerinide pek yüksek tutma. Bi gideceğin yer Yeşilyol var, ordada 5-10 tane cafe var o yani. Ayrıca Özdilek ve Afium'ada gidip alışveriş v.s yapabilirsin. Antalya-Ankara-Izmir gibi illere yakın denecek mesafede sıkıldığınızda ki bol bol sıkılacaksın arkadaşlarınla basın gidin istediğiniz yere. Ev kiralarıda çok yüksek bence, öğrenciye iyi geçiriyolar 3+1 merkezde bi daireye 600-700 tl fiyat çekebiliolar. Ülkücü yuvası falanda değil üni ama her ünideki gibi ülkücüler mevcut.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek

afyona büyük şehirden geliyosun zorluk çekeceğn kesin. ama anadolunun bagrından kopup geliyosan alışman zor olmaz, 

amacın okumaksa bunu rahat gerçeklestrrsn eğlence istiyosan bunu ya sınırlı sayıdaki mekanlarda gerçeklestrrsin yada özel eve cıkınca evde yapman gerekecek, alısvers olarak özdilek ve afium yeterli olacaktır.. Afiumda; sinema bowling alışvers için mağazalar, migros, pastane burger, bydöner, köfteci ramz vs mekanlar + karsısında mc donalds var.  vaktinin çoğunu burda tüketeblrsin..

sağlam arkadaş cevreside olustrduktan sonra alışman zor olmayacaktr.

afyonun esnafını sevmeyeceksiniz onuda baştan söyliym; öğrenci çoğu zaman yolunacak tavuk olarak görülür

ulaşım olarak turex ve dolmuscuların rekabetnden ; turexler 50 krs dolmuşlar 75krş , 1tl.  şehr kçk olduundan genelde tek dolmş işinizi görecektr.

son olarak besyo önceden kampüsten çok uzakta farklı bi bölgedeydi . bu sene kampüse tasınms

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
Toplam Hit: 2468 Toplam Mesaj: 23