Ağdaki Bilgisayara Gizlice Nasıl Bağlanırım
-
hocam biri bizim modemin şifresini kırmış internet kotalı olduğundan baya zararı dokundu şimdi ben buadam nette bağlandığında onun bilgisayarına birşekilde bağlana bilirmiyim lütfen savcılık felan demeyin ben uğraşsam savcı uğraşmaz
-
\\yerelipadresi\c$
yaz bakalim belki acilir :)
milattan kalma rx3 tarzi programi var bazen ise yarar onunla tarattir networku belki paylasima actigi klasor falan vardir
veya daha gelismis network tarayicilar var onlari deneyebilirsin
-
Benzeri bir durumda underzero'nun dediği gibi birşeyler yapayım belki sonuca ulaşırım dedim. Ancak adamın paylaşıma açtığı bir klasör yoktu. Fakat yazıcısı paylaşımdaydı. Ona çok özenle yazdığım bir mektup gönderdim yazıcıdan. Ondan sonra daha hiç girmedi. Tabi ben de bir kaç gün içinde modemin WEP şifrelemesini WPAII yaptım. C'ye paylaşım vermesi ihtimali gerçekten düşük ama ya kısmet.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
\\yerelipadresi\c$
yaz bakalim belki acilir :)
milattan kalma rx3 tarzi programi var bazen ise yarar onunla tarattir networku belki paylasima actigi klasor falan vardir
veya daha gelismis network tarayicilar var onlari deneyebilirsin
-----------------------------hocam böyle klasörler çıktı önce sevindim ama içine girip baktığımda farkettimki bunlar benim klasörlerim bune ayak
-
Sen kendi Yerel IP adresini girdin demek ki. Modemden adamın bilgisayarının aldığı IP'yi bulup onu yazmalısın bambam66.
Ayrıca bunu Firefox'da vesaire deği herhangi bir klasörde adres çubuğuna yada Başlat > Çalıştır'a yazarsan daha iyi olur.
-
şimdi kafama takılan bisoru var birinin bunu yapmasına karşı ben nasıl korunacam ya oda benim yaptığım gibi benim ıp adresini biyere yazarsa
-
knuckle bunu yazdı:
-----------------------------
Sen kendi Yerel IP adresini girdin demek ki. Modemden adamın bilgisayarının aldığı IP'yi bulup onu yazmalısın bambam66.
Ayrıca bunu Firefox'da vesaire deği herhangi bir klasörde adres çubuğuna yada Başlat > Çalıştır'a yazarsan daha iyi olur.
-----------------------------peki onu nasıl yapıcam
-
edit
-
madem yazcısını yakaladın gece kollayacaktın açık olduğu zaman renkliyse verecektin gökkuşağının tüm renklerini tam sayfa 500 adet görsün :)
-
oraya adamin ip adresini yazman gerekiyor
onu ogrenmek icin adam baglandigi anda modemin ara yuzunden adamin aldigi ip adresini ogreneceksin.
genellikle 192.168.x.x seklinde olur
\\ipadresi\
seklinde yaz
-
sniffer kullan google.com koklayacılar iyidir msn sniffer mesela