Age Of Empires Online Turkiye(Web Sitemizi Açıktık Seo İçin Yardım)
-
mybb ile işe atıldıysanız tutmaz forum kuracaksan vbulletin(sakın tahribatı örnek verme bu forumu kuran adam 10 yaşında ilk basic programını yazdı) blog kuracaksan wordpress ten şaşmıcan
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
mybb ile işe atıldıysanız tutmaz forum kuracaksan vbulletin(sakın tahribatı örnek verme bu forumu kuran adam 10 yaşında ilk basic programını yazdı) blog kuracaksan wordpress ten şaşmıcan
-----------------------------Aynı ben lan bende 10 yaşında ilk basic programımı yazdım. Ama devamı gelmedi.
Bide bu ne dalga geçer gibi profilimde monitörüm kadar resim var konunun içinde kıç kadar?
-
Eredanne bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------Aynı ben lan bende 10 yaşında ilk basic programımı yazdım. Ama devamı gelmedi.
Bide bu ne dalga geçer gibi profilimde monitörüm kadar resim var konunun içinde kıç kadar?
-----------------------------düzeltiyoruz onları
Bu arada Vbülletin lisansımız yok o yüzden mybb ayrıa alperin iyi bildigi bir sistem
-
Sitenin banner'ını değiştirin la çok abes duruyo
-
e2 bunu yazdı:
Sitenin banner'ını değiştirin la çok abes duruyo
-----------------------------yapan olsa :D
-
biriniz nick verin de ref yazak :D
-
Tema Konusunda Bize Yardımcı Olabilicek Müridimiz Varmı
-
up
-
nedense face sayfasına girerken home ye atıyore dedim bi resim yapam sola ama nese w7 ultimate geri dönem xp ezük yav :) belki sonra çalışır
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------amatörce bi yorum :)