Age Of Empires Tarzı Ama Net Üzerinden Trivian Gibi Oyun Varmı?
-
şimdi trivian nı düşünün ok şimdi onun gibi ama browser oyunu değil age of gibi oyun arıyorum
anlatabildimmi?
yani age of gibi olacak ama trivian gibi girip gün içinde yöneteceğim serverlarda felan
yani görüntü kalitesi felan güel olacak normal oyun gibi
anlatabildimmi bilmiyorum :)
-
kingsage? :D
-
aradığın oyun: "Lord Of Ultima" + türkçe olmuştu en son sanırım.
-
ben onu 6 sene önce yapmaya yeltendimde işte, yahudi olmayınca olmuyor.
-
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu browser oyunu sanırım ben browser istemiyorum normal indirip kuracam oyanacağım age of gibi grafikler iyi olacak ama veritabanı hesabı bütün kullanıcılar serverda buluşacak?
anlatabildimmi ?
edit: yani normal age of oynuyorsun ya bunu netten oynayacağım ve herkesin kendi köyü felan olacak geliştirecek saldıracak trivian gibi ama browver oyunu değil?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------bu browser oyunu sanırım ben browser istemiyorum normal indirip kuracam oyanacağım age of gibi grafikler iyi olacak ama veritabanı hesabı bütün kullanıcılar serverda buluşacak?
anlatabildimmi ?
warrock mıydı neydi senin dediğin oyun ? -
DJ_Alper bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
anlatabildimmi ?
-----------------------------he sen knight tarzı kuracan ama age of tarzı strateji olacak istiyon :D
ben öyle oyun bilmiyorum ama çıkarsa burdan öyle bişey oynarım :D
-
by_zannoq bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
anlatabildimmi ?
-----------------------------he sen knight tarzı kuracan ama age of tarzı strateji olacak istiyon :D
ben öyle oyun bilmiyorum ama çıkarsa burdan öyle bişey oynarım :D
-----------------------------he işte knight gibi ama senaryo age of senaryosu olacak :)
oh be anlayan çıktı :)
-
Yok hocam öyle.
-
öyle bi oyun yok sanırım ama olsa iyi olurdu :D
-
belki vardır up :D