Agos Gazetesi (Www.Agos.Com.Tr) Hacklendi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

rstr617 bunu yazdı:

Memlekette şerefsizden bol bişey yok ki... Dünyanın en adileri bile arkadan adam vurmuyor, bunlar vuranı savunuyor. Ya sabır...

Hacı saçmalamanın doruk noktasındasın, farkındamısın ?

Sen farkindamisin ne yazdiginin kendindemisin ; sebeb ne olursa olsun ortada ölmüş bir insan geride biraktigi gozu yasli ailesi kizi karisi vs  " bunun neresinin kutlanacak bir durumu var "

+

Birde Ataturk'cuyum demezmisiniz ben burda koparim iste ;

Ataturk yerdeki dusman bayragini kaldirmis Ulu bir insan ki siz , Bir kisiyi acimasizca oldurmus bir katilin savunuculari .

Soru : Neden destekliyorsun ?

Cevap : Vatana ihanet etmis bir insan , Turk'luk hakkinda kotuleme yapmis , Pis kanini temizledi.

Ben : Iyi Allah akil fikir versin mutlu ol o zaman . Cok sevdigin ulkene pis kanini doktun .! Ulkeye cok buyuk katki getirdi o adami vurmakla onun dusuncesinde olan 100 kisinden bir kisiyi etkilemedi sadece aci verdi .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Her ne sebeple olursa olsun sivillerin öldürülmesine karşıyım. Ermenilerle zaten yıllardır süregelen düşmanlığımız var. Biz de laf ediyoruz onlar da ediyor. Fakat iş silah çekme boyutuna gelmişse o zaman öldürülmeyi hakeder. Siz silahsız bir kişiyi sırf devletinizi eleştirdi diye vurma hakkına sahip olamazsınız. Bu adamın savunulacak yanı yok tabiki. Fakat aynı şeyin bir yabancı devlete gittiğinizde başınıza geldiğine düşünün. Kontrolsüz faşizm kötüdür ve birgün sizi de bulabilir. Bu yasadışı örgüt yandaşlarını, devletine silah çekenleri kamyonlara koyup kurşuna dizdirmeye götürseler zerre kadar ilgilendirmez. Fakat sırf düşüncelerinden dolayı kimseyi öldürme hakkına değilsiniz. Doğru yanlış bizde çok şey düşündük yazdık çizdik.

Bu kahraman geçinen arkadaşların gücü silahsız kişileri indirmeye mi yetiyor? O kadar cesurlarsa, kendilerine güveniyorlarsa ve hayatlarını devlet için yok sayacak kadar gözleri karaysa gönüllü olarak orduya katılsınlar veya öldürülmesi gereken öncelikli kişileri ortadan kaldırsınlar. Dandik bir gazete yazarı öldü diye hiçbirşey değişmedi. Aksine kaos ortamı yaratıldı. Beş para etmez adamlar baş tacı edildi. Madem o kadar kahramansınız gidin pkkya katılın intihar saldırısı düzenleyin? Nerde onu yapacak cesaret? Bulmuşlar zayıf bir adamı onu indirdik diye artistlik yapıyorlar.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Claros bunu yazdı:

rstr617 bunu yazdı:

Memlekette şerefsizden bol bişey yok ki... Dünyanın en adileri bile arkadan adam vurmuyor, bunlar vuranı savunuyor. Ya sabır...

Sen farkindamisin ne yazdiginin kendindemisin ; sebeb ne olursa olsun ortada ölmüş bir insan geride biraktigi gozu yasli ailesi kizi karisi vs  " bunun neresinin kutlanacak bir durumu var "

+

Birde Ataturk'cuyum demezmisiniz ben burda koparim iste ;

Ataturk yerdeki dusman bayragini kaldirmis Ulu bir insan ki siz , Bir kisiyi acimasizca oldurmus bir katilin savunuculari .

Soru : Neden destekliyorsun ?

Cevap : Vatana ihanet etmis bir insan , Turk'luk hakkinda kotuleme yapmis , Pis kanini temizledi.

Ben : Iyi Allah akil fikir versin mutlu ol o zaman . Cok sevdigin ulkene pis kanini doktun .! Ulkeye cok buyuk katki getirdi o adami vurmakla onun dusuncesinde olan 100 kisinden bir kisiyi etkilemedi sadece aci verdi .

Hocam saygı duyarım fikrine,

Sen duygusal bakıyorsun, ben mantıksal,

Bak sana Mustafa Yıldızdoğan abimin bir şarkısından bölüm paylaşıyorum,

"

Hak haklının değil ki hak kuvvetli olanın
    Öyle bir yarıştayız şansı yok yorulanın

"

Kahbeliğin, şerefsizliğin, emperyalizmin hüküm sürdüğü bu dünyada daha nereye kadar duygusal yaklaşıcaz, ne kadar insancıl olucaz, nereye kadar sabır edicez?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Bir avuç beyinsiz heykır girişimi böylesi piçler büyüyüp arkasına bakmadan iş yaparlar insan olmanın ne demek olduğunu bilmeden cana kıyan bu şerefsizleri zikinden tavana asıcaksın...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam saygı duyarım fikrine,

Sen duygusal bakıyorsun, ben mantıksal,

Bak sana Mustafa Yıldızdoğan abimin bir şarkısından bölüm paylaşıyorum,

"

Hak haklının değil ki hak kuvvetli olanın
    Öyle bir yarıştayız şansı yok yorulanın

"

Kahbeliğin, şerefsizliğin, emperyalizmin hüküm sürdüğü bu dünyada daha nereye kadar duygusal yaklaşıcaz, ne kadar insancıl olucaz, nereye kadar sabır edicez?

Onu bunu bilmemde senin gibi dusunen insanlar oldugu surece insanlik yok birsey demiyrum son yazdigin seyde kendiligini(zi) belli etmissin . Bundan sonrada bu konuya mesaj yazma taraftari degilim.

Ve son olarak adam oldurmenin neresi mantiksal mademki dinine inaniyorsun neden Tanrinin dedigi seyi yapmiyorsun ?

( Cani o verir ve o alir ) Sana ne oluyor bu durumda al sana mantiksallik ve bunu yapan kiside dinime insaniyorum demesin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

yeni samastlar yoldaymış demek.  hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.

Hrantı öldürmekle bence gayet güzel bişey yaptı samast.Ermeni kanı pis Türkün elinde diyen bir şahısın benm gözümde 1 kuruşluk değeri yok.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

rstr617 bunu yazdı:

Değilim hoca, anlat buyur?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

yeni samastlar yoldaymış demek.  hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

ya sev ya terket. sen saçmalamanın doruklarının doruklarındasın erişilmezsin vesselam. başlatma mustafa yıldızdoğanın 2 satırına.

sen ve mustafa abin sözde ALLAH din dersiniz
    ama din'e zıt bir alamette en ön safta gidersiniz

silahsız birine el kaldırmak mı cengaverlik
    sen onu öyle say bana göre ibnelik.

hrank ülkeyi eleştirildi diyemi hak etti ak kefeni
    tamam siz düşünceler ile muattab olun ecnebiler coştursun matematiği fen'i...

yani demek istediğim bunun gibiler atatürk ve türk'lüğü paravan olarak kullanıp şovenizm yapmaktan öteye gidemezler. soylarına indiğiniz zaman'da bir çoğu aslen türk değildir. olan gerçek türkler'e oluyor vesselam. hrank dinki tanımam etmem ama düşmanım olsa dahi gidip kalleşçe öldürmem. ya sev ya  terket sen bizzat kendin faşist olduğunu kabul ettiğin için bu laflar seni pek etkilemez senden nefret ediyorum. ama asla seni öldüremem çünkü ben ağzı ile ALLAH, ALLAH diyenlerden değilim.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
Toplam Hit: 6755 Toplam Mesaj: 40