Ahanda Son Çizimim
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------TxT :dokuman degilde vide o istersen torrent sitelerinde "glen vilppu" ismini bir arat . karikatur ciziminde yardimci vieolari var dvd rip seklinnde..
birde su adrese bak guzel adamlar cikabilitor. http://www.lunchtimers.com/game/?game=scratchpad&roomid=room2
karakutu : Bunu bilgisayarda touchpad vasitasiyla mi cizdin?
-----------------------------
Eyvallah hoca
-
neyle çiziyosun aga bunu :)
-
harika olmuş
-
süper
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------elimle :D puhahahaa, kanka Trust tabled var bende A4 ebatında onun üstünde çiziyorum...
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------ayteach bunu yazdı:
-----------------------------elimle :D puhahahaa, kanka Trust tabled var bende A4 ebatında onun üstünde çiziyorum...
-----------------------------gerçekden de güzel çizmişsin hocam. Logo falan yapmayı düşünmüyor musun ? veya maskot çizmeyi falan?
-
ben anlamam da işte bunun 3 d meshini çıkartıp 3d bir oyun kullanma şansımız var mı merak ettim .. 3D ile ugrasan tbt üyeleri vardı sanırım.. bir ilgilenirlerse sevinirim.. herkes bildiğini ortaya koysa cok güzel şeyler paylasabiliriz.
-
RootB bunu yazdı:
ben anlamam da işte bunun 3 d meshini çıkartıp 3d bir oyun kullanma şansımız var mı merak ettim .. 3D ile ugrasan tbt üyeleri vardı sanırım.. bir ilgilenirlerse sevinirim.. herkes bildiğini ortaya koysa cok güzel şeyler paylasabiliriz.
vooovv yeni bir proje doğuyor :D hadi bakalım... bide hocam logo filan kendime çiziyorum öyle canım sıkıldığı vakitlerde buda zaten can sıkıntısı enstantenelerinden sadece biri :) -
wya harbi güzzel olmus lan yetenegin var ha
-
karakutu bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
vooovv yeni bir proje doğuyor :D hadi bakalım... bide hocam logo filan kendime çiziyorum öyle canım sıkıldığı vakitlerde buda zaten can sıkıntısı enstantenelerinden sadece biri :)
-----------------------------TBT de 3D ile ugrasan bir arkadaş wardı adını hatırlamıorum suan :| o arkadaş biraz bizi bilgilendirse ne güzel olur :)