Ahmedinejat‘A Bombalı Saldırı Düzenlendi
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Explosive bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
oha
kısa yorumlara ban atıyolar diye biliyorum :S
-----------------------------yaptığın uzun ama boş bir yorum.
-----------------------------hoca uyarmak istedik banlanma diye birinin bu şekilde kısa yorum attıgı için banlandıgını gördüm o yüzden uyardım boş felan senin yazdıgın oha çok mu dolu
-
uyarmak istiyrosan pm atarsın.. bu şekilde iyi niyetli gözükmüyorsun açıkçası...
-
CyberAngel bunu yazdı:
uyarmak istiyrosan pm atarsın.. bu şekilde iyi niyetli gözükmüyorsun açıkçası...
şizofrenmisin hoca -
rhodostethia bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
şizofrenmisin hoca
-----------------------------havalar sıcak gençler
-
Allah şimdiden rahmet etsin.:)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------abd iran'i karistiriyor.
-----------------------------savunma bakanı resmen saldıracaz dedi geçen hafta bu sefer bahanede yok abdnin orta doğu projesi sonra sıra suriyeye gelecek
sonra...
-
tantum bunu yazdı:
bombalı saldırgan yakalanmış allahtan rahmet yakınlarına başsağlıyı 6 ay ıslatıp 6 ay döverler part time şerefsizim :D
-----------------------------organize işlerdeki gibi bayılırlarsa ayıltıp bi daha döverler :D
-
yalanmış
http://www2.yazete.com/Ahmedinejada-suikast-girisimi_53942.html
-
Haber yalanmış. Doğru olsa bile böyle dandik bir suikast girişiminin altından bir devletin veya büyük bir örgütün çıkması beklenemez. El bombasıyla suikast mi olurmuş? Bu gözdağı verme amacıyla da yapılmış olabilir. Fakat bu durumda ateş edip kaçma veya yakınlarda bomba patlatmak yeterli olurdu sanırım. Elemana el bombası attırıp yakalatmak akıl karı değil. Hangi yönden bakarsak bakalım ancak aptalların yapacağı bir organizasyon.
-
Çok severim kendilerini kurtulmuş olmasına akşam yemeğinde kuru fasulye varmış gibi sevindim.