Ahmet KAYA"Mı Osman ÖZTUNÇ"Mu?
-
bence çok saçma bi konu eğer ahmet kaya olmasa osman öztunç olmayacakıt.kaya kaset yaprken osman piyasada bile yoktu.Kaya başlı başına özgün müziğin babasıdır.siyasi kimliği ne olursa olsun ve terörist damgasi yiyen bi adamın albumlari hala daha yok satıyor. gerisini siz düşünün.
-
AHMET KAYA'nın söylediği her bir mısrada sadece ve sadece gerçekler var.o bizim özümüzü anlatıyor şarkılarında.ve öldükten sonra benim yaptığım araştırmaların tek çarpıcı yanı şuydu:
o yaşamını ve özünü yansıtmayan hiçbir şarkıyı söylememişti...
şimidi ben serdar ortaç itini sokakta görsem selam vermem lan.para için götünü bile satacak pezevekin tekidir.
o ayna grubu piçleri madem vatansever ,annenin vatandan kutsal olduğunu bilmiyor muydu da ahmet kayanın karısının önündeki masada ana avrat küfrediyordu.
vatan sadece bir toprak parçası değildir...biz anadolu yu komple versek de anadolu da yatan şehitleri ve kanlarını dünyaya vermeyiz ;dünya nın içinde 1000 anadolu daha olsa da....
-
Arkadaşlar siyasete çekmiyek dedim ama maşallah kendini tutamayanlar var o zaman bende tutmuyorum kendimi Ahmet Kaya denen o.ç dağlara gel dağlara diye şarkısı var adam acık acık pkk ya cağırıo seni ulan bu adam seni pkk ya cağırıosa haliyle pkk bu vatanı istemeyen bi örgüt(o.ç) bu adamda bu örgütü sawunuyor o zzaman bu adamda bu vatanı istemiyor.
Laiklik şeriat kavgası yetsin
Ülkeme olan kin ver nefret yetsin
SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN
UYAN UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN
OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!!
-
Osman Öztunç ilk defa duyuyorum Ahmet Kaya'yı tek geçerim siyasi görüşü falan da beni ilgilendirmez.
-
Tarık Mengüç En İyisi Ama Gine de Osman Öztunç derim
-
Ya adam memleketi için şarkı söylüyormuş.Adamın memlektim dediği toprakların Türkiye olduğunu mu sanıyorsunuz..Piçin savunulacak hiçbir yanı yok.Yok Aydın Doğan yok Serdar Ortaç bırakın olayı mazerete bağlamayı.Ulan piçin bu kadar yaptığı seyi görmezden gelip hala haklı olduğunu(suçlu olmadığını) söylüyorsunuz ya Yuhh be.O piçin yaptığı sanatı s.kmekle beraber saygı duyduğunuzu şarkılarını çok beğendinizi söyleseniz tamam.Piçin yaptıklarını görmekle beraber şarkılarınıda dinlerim de diyebilirsiniz.Ama kalkıp adamı savunmamanın o böyleydi bu böyleydi deyip kırk dereden su getirerek haklı çıkarmak bu ülkeye hainliktir..Adama Serdar böyle E.Saatçi böyle yaptı Bıraaqq ya(Dikkat şahan çıkabilir misali) Bırakın boş işleri..Adamı savunun ardından Türk kürt kardeş lafının ardına sığının bizi kimse bölemez falan deyin...
-
Osman Öztunç ve Üsküdar'ı tek geçiyorum...Dinlemeyenler yada bilmeyenler için şu hdd'yi tamir eder etmez upload ederim bir yerlere.Fakat şu an 80gb mp3 dolu olan external hdd can çekişiyor.Sanırım bağırsak düğümlenmesi var.Operasyonlarımız devam ediyor... :D
-
Osnan öztuc bakasini tanimam
Hele vatan hayinlerini hic tanimam
-
Üsküdar, Üsküdar,
Üsküdar yanıyor
Üsküdar yanıyor
Üsküdar yanıyor
Ben aranıyorum
Meydanlarda gümbür gümbür
Kavgalar döner gülüm
Olmuşum üç beş puştun katili
Karakollar baskında
Vurgun yer polisler
Kukumaolar kan emer
İhtilal namlusudur
Üsküdar yanar durur
Polisten kaçar bir adam
Radyolar beni söyler
Gazetelerde adım var
Parkamın derdinde üç beş piç -
OSMAN ÖZTUNÇ GİBİ BİR SANATÇIYI AHMET KAYA GİBİ NE OLDUĞU BELİRSİZ VATAN HAİNİYLE AYNI KAREDE GÖRMEK BENİ ÇOK ÜZDÜ YOK OSMAN ÖZTUNÇ AHMET KAYADAN ESİNLENMİŞ OSMAN ÖZTUNÇ YOKKEN AHMET KAYA VARMIŞ KARDEŞİM OSMAN ÖZTUNÇ YAPTIĞI SANATI BİLMİYOSUN SOADA KONUŞUYOSUN AHMET KAYDAN ÖZEMİŞ DİYOSUN SEN NE DİYOSUN BANA GÖRE AHMET KAYA DENİLEN ADAM OSMAN ÖZTUNÇTUN SAÇININ TELİ OLAMAZ HER BAKIMDAN SESİ FALANDA AHMET KAYAYA BENZEMEZ SAÇMALAMAYIN YANİ AHMET KAYA GİBİ VATAN HAİNİYLE ŞEREFSİZLE OSMAN ÖZTUNÇU AYNI YERE YAZMAK AYIPTIR YANİ OSMAN ÖZTUNÇUN YAPTIKLARINI BİLMİYOSUNUZ AHMET KAYANIN NELER YAPTIĞNI HEPİMİZ GÖRDÜK NASIL OROSPU ÇOCUKLARI ÖNÜNDE ŞARKI SÖYLEDİĞNİ GÖRDÜK
OSMAN ÖZTUNÇ U TÜRKİYEDE BULUNAN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ SANATÇILARIN TOPUNA DEĞİŞMEM