folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akbil Kartlarinin Calisma Mantigi?

Akbil Kartlarinin Calisma Mantigi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

belbim demi çalışıyorsun sen hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    bensiz_aglama bunu yazdı

hayir, onceden bir kart uretim ve basim merkezinde yazilimci idim. sonra orada mudur oldum. suan kendi sirketim var, Pos cihazi ve akilli kart yazilimlari uzerine.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı

hayir, onceden bir kart uretim ve basim merkezinde yazilimci idim. sonra orada mudur oldum. suan kendi sirketim var, Pos cihazi ve akilli kart yazilimlari uzerine.

tekrar hayırlı olshun şirket te:) ne oldu teknoparktan ayrıldınız geçici bi üstmüydü ora , sana SyspioniC ile baskın yapamadan ayrıldın :)

hacı bu kampüste kullanılan ringlerin kartlarındada bu kadar karışık işler dönüyormu yoksa onlar daha bi 3.sınıf mı=?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

onlar standart mifare 1 k, istanbul universitesindede onlar kullaniliyor { universitelerin %90 inda oldugu gibi }

onlarda her sektor icin 6 byte lik bir key olusturulunuyor (okuma ve yazma icin ayri keyler yapilabilir cift key destegi var) mifare public olmus bir teknoloji google da dokumanlari var. artik guvenli olarak kabul edilmiyor ben universitede iken (2006 yillari) kirmak bi hafta civarinda zaman aliyordu o kartlari.

artik daha hizlidir sanma halla ayni hiz, kartin kendisi bu hizi gecemiyor :(

biz uretim yapiyoruz hazi tekno park lay lay lom yeri. eyvallah hatun vs bol ama gezmekten ise bakmiyordum. simdi beylik duzunde organize sanayi sitesinde ofis kapaliyim deli gibi calisiyorum :) beylikduzundende ev aldim, evim ile ofisim arasi yuruyerek 10 dk. mis gibi oldu anliyacagin.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Bu universitenin kartini kirsak icine para koysak anlarlar mi sence :D Kontrolleri sikimi? Ayrica kirmak icin ne yapmaliyim

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

ytü ring akar, bi ara uğrayayım dükkana hayırlı olsuna da sen vur kır parçala abi :)

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

onlar standart mifare 1 k, istanbul universitesindede onlar kullaniliyor { universitelerin %90 inda oldugu gibi }

onlarda her sektor icin 6 byte lik bir key olusturulunuyor (okuma ve yazma icin ayri keyler yapilabilir cift key destegi var) mifare public olmus bir teknoloji google da dokumanlari var. artik guvenli olarak kabul edilmiyor ben universitede iken (2006 yillari) kirmak bi hafta civarinda zaman aliyordu o kartlari.

artik daha hizlidir sanma halla ayni hiz, kartin kendisi bu hizi gecemiyor :(

biz uretim yapiyoruz hazi tekno park lay lay lom yeri. eyvallah hatun vs bol ama gezmekten ise bakmiyordum. simdi beylik duzunde organize sanayi sitesinde ofis kapaliyim deli gibi calisiyorum :) beylikduzundende ev aldim, evim ile ofisim arasi yuruyerek 10 dk. mis gibi oldu anliyacagin.

anladım hacu çok teşekkürler, ev ve yeni ofisin hayırlı olsun.Yüzmeyi ihmal etme :)

edit:

ayrıca hsyN hocam ben o çilek turizmin de amk ... 3 yıl s*kti belamızı neyseki davutpaşadan ayrıldım da kurtuldum 

piradomim tarafından 18/Ara/13 03:30 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bi abim akbile elektirikle para yükleyeme çalışırken 2 kere patlattı akbili 3 de akbil 450 tl doldu. Sadece öğrenmek için nasıl olduğunu sordum defalarca ama sölemedi. 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

vay be. bunu şu petrol kartlarına yapıcan basıcan benzini basıcan mazotu deli gibi.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

vay be. bunu şu petrol kartlarına yapıcan basıcan benzini basıcan mazotu deli gibi.

:D

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
Toplam Hit: 2936 Toplam Mesaj: 22