Akıllı Süpürge
-
en mantıklısı şu lidar sensörleri olan model sanırım. ama onunda çıkıntı yüksek. koltukların altına giremeye bilir.
mop özelliği olmayan lidalı olan hangisi acaba birsürü model var. bol bol toz çeksin yeter .
-
break bunu yazdıgkhn bunu yazdıbreak bunu yazdı
iRobot 976 aldım 3.6K'ya Mop yok.
Ev ici navigasyonu, hareket duzeni ve halilara tirmanma konusunda nasil hocam?
Ben 671'den memnun kalamadim. Birkac gun kullandiktan sonra yazarsan sevinirim.
@mavigozludev
NASA İletişim'den mi aldınız? Eğer öyleyse serviste sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Sıkıntı yaşamayı bırak servisi yok gibi düşünerek aldım zaten. Amazon vs satarsa oradan alacağım bu dursun kenarda, başka indirim gelmezse açıp kullanırım.
-
zalimadam bunu yazdı
en mantıklısı şu lidar sensörleri olan model sanırım. ama onunda çıkıntı yüksek. koltukların altına giremeye bilir.
mop özelliği olmayan lidalı olan hangisi acaba birsürü model var. bol bol toz çeksin yeter .
Bütçe nedir?
Ecovacs'da bakabilirsiniz iRobot'ta.
-
Walla dün xaominin indirimdeydi 990 tl ye kaçırdım trendyolda takibe devam ama bende almayı istiyorum bir tane
-
EnerJiC bunu yazdı
Walla dün xaominin indirimdeydi 990 tl ye kaçırdım trendyolda takibe devam ama bende almayı istiyorum bir tane
o çok üzdü ya alıp hediye etmelikti tam :)
-
EnerJiC bunu yazdı
hangi modeldi la o 990a robot süpürge mi varmış? :)
-
Modelini özelliklerini bilmiyorum ama başlangıç için alınabilirdi şahsen takip ediyordum ama benim gibi çok takip eden varmış baktım bitmiş :)
-
Şu fiyat ve ürün nasıl? Bu muydu herkesin beğenerek önerdiği? https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-robot-supurge-p-HBV00000Q7FBL?magaza=Sen%20Cep
-
CanKirca bunu yazdı
Şu fiyat ve ürün nasıl? Bu muydu herkesin beğenerek önerdiği? https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-robot-supurge-p-HBV00000Q7FBL?magaza=Sen%20Cep
Ürün beğenilen ve tutulan ürün. Arıza çıkarsa hizmet alamazsınız HB'de cep telefonu satan mağaza :)
Fiyat fena değil bir sayfa önce yazmış mürid, daha uygun.
-
naptınız abüler 5 sayfa okudum aq kim ne almış ne alcak anlamadım :D
hanıma yeniyıl hediyesi alayım diyorum
mop olayımız çok olmaz , evin %70 parke %30 fayans
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Siyah vs Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop
şunun ikisi arasında kaldım , gönlüm tabi 700 tl farkıda göz ardı edemiyor :D
ama temal farkı anlamadım.