folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Ordu Ve Halkı Kutuplaştırdı

Akp Ordu Ve Halkı Kutuplaştırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cattivo23
    cattivo23's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

cattivo23 bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

Akpnin son marifeti orduyu ve halkı kutuplaştırdı orduyu düşman,kafir gibi gösterdi şimdi halk orduyu düşman gibi görüyor sevmemeye baslıyor.Sağda solda salak salak yazılar görüyorum yok Allaha inanmayan adam nöbetde uyuya kalan askere ceza olarak eline el bombası verir falan.

Türk halkını Türkiye Cumhuriyeti Ordusuna karşı dolduruyor.

ya kardeşim yeter bıkmadınız mı hala bu akp ye eleştiri yapmaktan.. kişiler üzerinden kurumlar eleştirilemez tsk içinde de cuntacılar statükocular var.. ama siz bunu akp tsk yı yıpratıyor olarak algılıyorsunuz. sanki bu ülkede hiç darbe olmamış hiç faili meçhul yok adnan menderes  asılmamış gibi davranıyorsunuz.. varsa bir yanlışı akp nin bu halk seçimde cezasını verir.. ama konuyu öyle bir duruma getiriyorsuınuz ki akp ve diğerleri diye millet ayrılcak neredeyse

Adnan menderes dansozluk yapti !

Inonun amerika ile yaptigi anlasmalar, amerika bizi krize soktu. Halk krizden cikis olarak , amerikanin pohpohladigi Adnan Menderesi basa getirdi(tipki tayyep zamaninda oldugu gibi ) . Menderes zamaninda ilk Marshall(abd baskani) Turkiye ziyaretini yapti ( sonrasinda orta dogu, yani orta dogunun yeni lideri oldugunu gosterdi, ingiltereyi saf disi etti ) . Cunku halkin gozunde amerika , Turkiyeyi krizden cikaracak isik olmaliydi ve olduda . Ama sonrasinda kacan gene halka kacti . Menderes halka amerikan bayraklari tastitip , Turkiyeyi kucuk amerika yapicam diye , belamizi mikti. Bizi natoya soktu, incirligi insa ettik , koreye asker gonderdi bunun ugruna. Sonra bakti kriz buyuyor , gitti sifir kredi ile soviyetlerden kredi almak istedi. Sonunda ipe gitti. Hem ulkede komunist tehlikesi varmis gibi gosteren kendisi oldu , ama sonra komunistlerden sifir kredi icin , paylacoluk yapanda kendisi oldu.

daha yazayimmi ? :)

bizi natoya sokan ismet paşadı arkadaşım.. ismet paşanın katkıları sonucu natoya girmişizdir.. ayrıca menderes bu ülkeye alt yapı kazandırmaya çalıştı.. ölüm sebebi de rusya ile o dönemde yapılan 500 milyon dolarlık ticaret anlaşmasıdır..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Eskiden Türk vatandaşı denirdi.

şimdi Türkiye vatandaşı diyor bazıları

değişimin farkındamısınız?

bu arada teroristlerede "üç beş çapulcu" diye diye bu hale getirenler  kahraman sayılıyor.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bayzin resmen saçmalıyorsun. sen herbiden askere bi git gel. sonra bu konuya bi daha bak. o dediğin 20-30 sene önceydi. şimdi git alay binasının önünde namaz kıl bitince allah kabul etsin derler... bilmem anlatabildim mi

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

halk ordudan kopuyosa sebebi akp midir yoksa yasak olmasına rağmen askerleri silahsız ve otobüsle sevk eden(bu vatandaş şu an ergenekon sanıkları arasında),askerşn eline el bombası tutuşturani döverek uçurumdan atıp ğitim zaiyatı diğe eve cenazesini gönderen,ceza olarak çim otlatan komutanlarmıdır

daha dün çıktı haberlere adamın oğlu şehit olmuş o bingöldeki saldırıda ne cenaze getirmişler ne bişe gömmüşler kimsesizler mezarlığına  adamla ilgilenende yok

ordumuz tabiki kutsaldır ancak böyle pisliklerden kendi iradesi ile arınmalıdırki siyasi iradeyle muhatab olmasın bugüne kadar karışan olmadı orduya korkudan tabi ama gün geldi devran dönü ordu daha şeffaf bi yapılanma içerisine girmek zorundadır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

bayzin resmen saçmalıyorsun. sen herbiden askere bi git gel. sonra bu konuya bi daha bak. o dediğin 20-30 sene önceydi. şimdi git alay binasının önünde namaz kıl bitince allah kabul etsin derler... bilmem anlatabildim mi

sen konuyu anlamamışsın ki ajanım celalleniyorsun : )

Akp orduya damga vuruyor diyorum ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:

Başlık yanlış bir kere:) Ordu kendi kendini halktan ve akpden uzaklaştırdı olacak. TAbiki de darbecileri kast ediyorum.

hah bide bu dolandı dilinize darbeciymiş ... şimdiye kadar olan tüm darbelere alkış tutanlar, demokrasi ve özgürlük kelimelerinin anlamını bile bilmeden karşı olan dinci yobaz amerikancı lavuklar şimdi darbe karşıtı oldu bak allaaaan işine

akp denen şer odağının tek amacı zart zurt diyip milleti bölmektir. bu şekilde sahibinin bu ülke üzerindeki planlarına hizmet eder. Sahibi olan emperyalist güç bu ülke birbirine düşsün birbirini kırsın bizde yağmalayalımdan başka bişeyin peşinde değildir.

herbişeyi geçtim, şimdiye kadar darbeye karşı tavır alan solcusu sağcısı tüm herkese karşı oldunuz da şimdi niye darbe karşıtı olmak aklınıza geldi ? bide herbi sikko lafın arkasına :) koymuonuzmu ayar oluyom ayar

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:

TeknikA bunu yazdı:

bir zamanlar doğuda halkın elinden ambargo uygulayarak unlarını yiyeceklerini asker toplardı. Sonra geri kalanını pkk toplardı. Halk açlıktan bir hale girerdi.

Aynı orduyu yöneten general pkk yı da aracılar vazıtasıyla yönetiyordu türkiyede... 33 asker elinde silahı olmadan bir üst rütbeli tarafından gönderilioyr haydin bakim. gidin ölün. Aynı rütbeli de bir bölük pkk yı gönderiyor gidin vurun diyor askeri... deniliyor resmen. Böyle zihniyette orgeneral var. Org. Eşref Bitlis bu pkk nın ve karanlık günlerin sonu gelecek diyor. Diyarbakıra yolculuk ediyor. Bakıyorsun Eşref paşanın bindiği uçak düşüyor. NAsıl oluyor lan bu? HEr gün tırnağına kadar kontrol edilen uçak düşüyor. Uçağın içinde bir ORGENERAL... Aman Allahım :|

Sonra jandarma istihbarat. Yani jitem doğudaki Türkiye Vatandaşlarını alıorlar evlerinden. götürüyorlar herhangi bir yere. Nereye götürüyorsunzu diyemezsin. Sizi alırlar bir daha çoluk çocuğunuzu göremezsiniz. Halk eğitimsiz kalıyor. Yatırım yapabilmek imkansız. Resmen doğu insansız bölge sahası yapılmak isteniyor.

Sonra Sayın ÖZAL öldürülüyor. Onun zamanında en modern araçlar orduya alınıyor. İşadamları yurtdışına gönderiliyor. Deniliyor gidin orda türkiyeyi temsil edin. Sonra Yurt içinde heryere hizmet götürülüyor. Pkk ile yapılan savaşlar onun zamanda duruyor. Pkk nerdeyse silah bırakacak hale geliyor. Ama durun bir herşey güzel gidiyor deniliyor. ve ÖZAL şehit edilioyr. Ulan kendi cumhurbaşkanı suikaste uğrayan bir türkiye S: Aman Allahım... Nasıl müsade ediyor Koca ORDU :S

BAkıyorsunzu Ordunun içinde Terörün kaynağı... Ve bitirilmek isteniyor. ORdu devlet içinde devlet olmasın. Ordu TEK BAŞINA BİR DEVLETTİR TÜRKİYE DE ORDU DEVLETİ. Oraya siviller giremez. Sivil de ne ki lan :S deniliyor. Bu ordudaki bazı generaller bakıyorsun asker arkadaşını vuruyor :S

Şimdi Akp bunun üzerine düşüyor. İnsanca şeyler yaşanılsın diye Türkiyede. Bizim sivil halkta alışmış ölmeye.. Kahrolsun akp deniliyor. Akp nin yanlışı varsa bunu düzelticek önerileirde bulunur. Yapıcı olun arkadaşlar....

İnsanca yaşamak isteniyor artık Türkiyede arkadaşlar farkedin...

hocam güzel yazmışsın ama  boşuna bu kadar yazı döktürmüşsün(bence).

sen ne yazarsan yaz olayı kahrolsun akp' ye getireceklerdir. ilerleyen yorumlarda bunu takip edebilirsin. istersen "ben bunları bizzat yaşadım" de "istersen akp den nefret ederim" de istersen "akpnin hastasıyım arkadaş" de, bişey değişmez.

hayat siyah beyazdır bazıları için. akp kötüdür ve orduda yanlış bişey yapan olmaz. 

bilmezler çünkü;

-tuğgeneral bahtiyar aydın'ın neden öldüğünü bilmezler

- albay rıdvan özdenin neden ve kimlerce öldürüldüğünü bilmezler

-binbaşı cem ersever neden öldü bilmezler.

-genelkurmay başkanı ismail hakkı karadayı ya suikast düzenlenip yanlışlıkla arkasındaki albayın öldüğünü bilmezler.(mermiyi sıkan subay halen kayıp)

-eşref bitlis neden öldü bilmezler.

-90 larda polis özel harekatın pkk dan yakalayıp askere teslim ettiği cephane, ilerleyen zamanlarda tekrar polis özel harekat tarafından pkk da yakalanmıştır. bilmezler.(olayı yaşayan özel harekatçı baş komiser atv ye çıkıp anlatmıştı bi kaç sene önce)

-özellikle ve özellikle uğur mumcu neden öldü hiç bi fikirleri yoktur.

-orduda oluşan zaaflara "aman bu kurum bizim gözbebeğimizdir" deyip göz yummak; orduyu ölümcül bi kanserle başbaşa bırakmak, iltihabın yayılmasını sağlamaktır, bilmezler

-"kahrolsun amerika" demekde kolaydır. ama lafla kimse kahrolmuyor.........

bildikleri mi;

-akp kötüdür -ki kötü olabilir, merak ediyorum acaba akp gidince ne yapacak bu kişiler. akp birgün muhakkak iktidardan düşecek.

-kürtler kötüdür. ermeniler kötüdür. rumlar kötüdür. araplar kötüdür. aleviler kötüdür. kötüdür kötüdür.......

not:

orduya yaptığım eleştriler ordunun şahsına değil kişileredir. zaten bu sorunların kaynağı kişisel değilde kurumsal olsa idi; o zaman durum çok çok vahim olurdu.

ded,klerini bilmiyorum arkadasım okumadımda arastırmadımda ben neyimi biliyorum!

sayın abdullah öcalanları biliyorum ayağına hakimleri savcıların gittiği pkklıları biliyorum dovul zorna kahram gibi karsılananları biliyorum

ve

intahar eden subayları biliyorum

Bilgi güctür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla kutuplaştıran sizlersiniz :) Ak Parti'nin yaptığı hiçbirşey yok. Sandıkta göreceğiniz üzere.. Böyle birşey olsa ordu çoktan müdahale etmişti. Ama yok.

Çık dışarıdan bi bak türkiyeye hiçbirşey yok. Ama içeridekiler biribirini yiyor. Hiçbir neticeye varamayacaklarını bile bile.

Akp yine tek başına iktidar o-la-cak. Kasmanın bi anlamı yok yazdım bunu buraya.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Valla kutuplaştıran sizlersiniz :) Ak Parti'nin yaptığı hiçbirşey yok. Sandıkta göreceğiniz üzere.. Böyle birşey olsa ordu çoktan müdahale etmişti. Ama yok.

Çık dışarıdan bi bak türkiyeye hiçbirşey yok. Ama içeridekiler biribirini yiyor. Hiçbir neticeye varamayacaklarını bile bile.

Akp yine tek başına iktidar o-la-cak. Kasmanın bi anlamı yok yazdım bunu buraya.

Ordunun son açıklamalarını izlemişsindir sanırım. Artık üzerlerine atılan iftiralardan bıkmış durumdalar ve yeter diyorlar.

Sandıktan çıkan sonuç her zaman doğru olacak diye bir kaide yok. Ne de olsa bu ülkede yaşayan bazı itler dağdan inen teröristleri kahraman gibi karşıladı ve ne yazık ki bu itlerin de oy hakkı var.

Akp'nin iktidar olup olmayacağını tam bilemeyecem ama meclise en yüksek oy oranıyla gireceğini düşünüyorum. Ancak onların seçiyor zamlar bizimde bi tarafımıza giriyor. Gelen elektrik cart curt zammından ve işsizlikten memnunlarsa zaten onlar tecavüzden zevk alananlar grubuna giriyor gözümde :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Sandık herşeydir.

Ve egemenlik "kayıtsız şartsız" millettindir...

Toplam Hit: 9410 Toplam Mesaj: 88