folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akpli Vekilden Haince Saldırı

Akpli Vekilden Haince Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    senin babanın anana giren spermlerinin şampiyonunu stwoyim

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Mistıramor,

Benim nedemek istediğimi anlamadın galiba. Anlamadıysan üstte yazdığım postu tekrar oku. Ben sadece tayyiqin lafını örnekledim. Konuyla alakasız şeyler yazmana gerek yok.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

Avira bunu yazdı:

@bilimadami @blue_moon @trabs0n @Newottoman ve forumdaki diğer yandaşları..

nerdesiniz ! Atatürk'ü savunan kişileri tehtid olarak görüp asıl Atatürkçü kendinizin olduğunuzu söylüyodunuz ! nerdesiniz ? cevap yok dimi ? cevap veremezsiniz çünkü işte busunuz.ne kadar kendinizi gizlemeyede kalksanız foyanızı ortaya çıkartmayı beceriyorsunuz..

sakin ol avira kardeşim sakin ol :) bugun degilse yarın, yarın degilse ondan sonraki gün durmak yok anlatmaya devam... bu minareye de kılıf gecikmez emin o.

hocam yanlış anlaşılmasın onlara benim kişisel bi kızgınlığım yok hedef filanda göstermiyorum benim sadece onların inat olan düşüncelerine karşı sinirim var çünkü bazı şeyler belgeli videolu vs li herşey ortadayken Atatürk'e laf söyledikleri ortadayken onları Atatürkçüymüş gibi gösteren düşünceleredir benim kızgınlığım.Hertürlü konuda haksız yere arka çıkmasını biliyolar işte görsünler gerçeği bunada karşı çıksınlarya.bunada bir kılıf uydursunlarya.herşeye gözü kapalı davranıyolar her yapılan kötülüğü -hayır onlar yapmaz diyolar.

@bilimadami

senin seviyene inmicem sen yazdığımı kavramayacak kadar zeki birisin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

MrAmor : copy paste ile ananıda al git ne alaka...akp li olup akpyi destekleyecek yazında konuyla alakası olmayan metni yapıştırmışsın.

Senin ülkenin Türklüğüne saldırı var..sen ne diyorsun buna ?

heroque abdullah gülün neler söylediği hakkında tek bilgin yok heralde...Feytullah gülenin amerikan uşağı olduğu hakkında bilgin yok heralde...olucak iş değil diyorsun lakin koltuktan edilen adalet bakanı nedense olur gibisinden sözler ederek mahkumlar için inşaat yapımına bile girişmiş durumdadır.Takıldığın cemaat varmı bilmiyorum. eğer varsa sana gerçekleri anlatmadıkları belli...Cemaatin siyasetle ne işi olur ? Feytullah kökten akpnin yöneticisidir. bunuda mı anlamazsın.. akpde amerikan emperyalizminin uşağı işte kaldırın kafanızı artık gerçekleri görün...

Kardeş tartışmaya çekmek için atmıyorum diye kocaman yazdım.. Bu 1

Bide Branxian 'in " ananıda al git.... " sözüne karşılık bu yazıyı alıntı yapıyorum yazdım.. Buda 2

Konu hakkında söylenecek çok şey var bunda herkez hem fikir.. Buda 3

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Saçmalamış...

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek
    Bu hain bugün bunu söyleyebiliyorsa yarın daha da ileriye gidebilir asıl bunu nasıl engelleriz diye düşünmemiz lazım....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

meclisten Atamızın resminin kaldırılmasını isteyen zihniyetlerle aynı partinin mensubu ne de olsa, normaldir =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

bu şerefsizler şanslarını fazla zorlamaya başladılar yakında belalarını bulacaklar nasıl olsa.

bunu söyleyebilenin kanında mutlaka bişey vardır kansız bunlar. 

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

bu yeni birşey değil ki , akp nin başındaki adam diyor ben türk değil türkiyeliyim diye, akp türklerin değil Türkiyedeki etnik döküntülerin, Türk devleti ile sorunlu olanların partisi olduğu su götürmez bir gerçek artık , akp denen örgütün siyasal kaynağı amerikan emperyalizmi ve yahudi sermayesi iken sadakatlerinin Türk milletine olmasını da beklemeyin. Şaşırılacak bir haber değil yani bu

Ne mutlu Türküm demelerini beklemiyorduk zaten ki bu soyu meçhul amerikancı yobaz takımı öyle birşey derse bundan daha büyük utanç duymak lazım.

haklısın aslında... bu düşünceleri destekleyenlerde lafta Atatürkçü çağdaş falan takılıyolar ama bu zihniyeti desteklemeye devam ettiklerine göre inceden inceden hoslarına gidiyor bu cıkıslar...Türkiye ile sorunlu olanların partisi diyerek beni benden aldın mükemmel bi tespit :) birde bu tarz cıkıs yapan dümbelekler buzdagının görünen yüzü kimbilir para kölelerinin daha neler geciyor akıllarından

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

itin duası kabul olsa gökten kemik yağar die boşuna dememişler ama bu herif böle bi zamanda

bunu söleme cesaretinde bulunuyorsa demekki artık bu baştakilerin amacı belli olmaya başlıyor

adamlar artık çekinmeden bu haince düşüncelerini dile getirebiliyor 3gün sonra apo'da meclise gelsin

der 5gün sonra vali olsun bilmem ne olsun derler önemli olan bunlara bi an önce önlem almak care bulmak

eğer önümüzdeki secimde bunlar çıkarsa o kutudan işte o zaman o 100yılda bir gelen dahilerden bi tane daha

gerekecek bizler için 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 14659 Toplam Mesaj: 123