Akrabası Veya Arkadaşı Belediye Başkanı Olan Varmı ? Belde Belediye Başkanı ?
-
hatay'ın beldelerinden birinde var pm at bakalım neymiş.
-
yolladım
-
1 adet eski bakan
1 adet eski il emniyet müdürü
1 adet eski parti genel başkanı
3 adet milletvekili adayı.
5 adet koruma
Belediye başkanı çıkmadı. Bi pm de bana at :)
-
pm alayım
-
Hocam ayıptır yapmayın etmeyin :)
Ortada fol yok yumurta yok ona rağmen bunca hevesli kişi görünce şaşırmamak elde değil.
Sorsan herkes yakınır adam kayırmadan, kadrolaşmadan vs... İş kendine gelince "Fransız" olursun.
Ama sanırım övünç kaynağı bile olmuş, baksana sıra sıra dizerim diyen bile var :(
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ayıptır yapmayın etmeyin :)
Ortada fol yok yumurta yok ona rağmen bunca hevesli kişi görünce şaşırmamak elde değil.
Sorsan herkes yakınır adam kayırmadan, kadrolaşmadan vs... İş kendine gelince "Fransız" olursun.
Ama sanırım övünç kaynağı bile olmuş, baksana sıra sıra dizerim diyen bile var :(
-----------------------------:) ben bi iş olayıdır zannettim belediye kar edecek falan diyince merak ettim, yoksa bu kadar pm atan kişiden hiç birisi bu işi yapamaz kolay kolay :W
-
İşin içinde Akçeli durumlar varsa Eski Rektör Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının Çevresine yanaş her türlü Akçeli işler İtinayla yapılır İndiregandi Yapılır .
-
Hayalet bunu yazdı:
-----------------------------
İşin içinde Akçeli durumlar varsa Eski Rektör Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının Çevresine yanaş her türlü Akçeli işler İtinayla yapılır İndiregandi Yapılır .
-----------------------------Antalya belediyesini icra memurları bastı
menderes türelin yüzünden antalyanın ortasına bi tren koydu oda ortalıgın a.k du :D
-
o tanıdığı olanlar işimiz düşünce hallederlermi acaba :)
-
benımde var tanıdığım bende ısterım pm.