folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aksam Vakti Sardı Yine Bi Hüzün.

Aksam Vakti Sardı Yine Bi Hüzün.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

Çok oluyorum farkındayım, içinizden bi ayyaş eksik dediğniizide biliyorum, ama yazdıkça rahatlıyorum.

Son 1 haftadır çok dalgınım kendimde dğeilim,anlatacak kimse yok olanlar bıkmış benden, hep onun adını duymaktan, birinden ayrılırsınız birine geçersiniz bunlar normal şeyler..

Fakat son görüşmenizde ağlaya ağlaya seviştiyseniz işler değişri, iki kafada iki vücutta ister birini,
    ama başka çare yoktur eliinizden geleni ardına koydugunuz insan çaresizlikler içinde gider, tutamazsınız ellerinden, çok vahimdir, acıdır.

Sabahlar olmak bilmez, sevmediğiniz sigarayı cepte iki paket taşırsınız, kimse anlamaz derdinizi, en yakınınz bile buda geçer başkası gelir der, istemiyorum başkasını, ben ona kurdum hayallerimi, en güzel sözlerimi hep kafam iyiken ona söyledim ben, gitme dedim, seviyorum dedim, o üzgünüm dedi bende seni seviyorum ama böylesi daha iyi dedi, son kez sarılmak diye bişey var bu hayatta kemikleri çıtırdar insanın, kafanızda güzelse soğuk işemez vücuda, yok oluyorum, kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor, sabah koşuya çkıyorum işe gidiyorum, akşam spora ordan arkdaşların yanına sonrada ev ama akılda hep o, çalan bi şarkıda beraber yürüdüğün bi sokakta, 20'lik rakı şişesinde, kutu birada herşeyde o, gokart pistinde o, alışveriş merkezinde o çünkü oralar onunla güzeldir o ypksa acılar ızdıraptır.

Bunları yazıyorum o görmüyor mesaj atsam cevap vermeyecek, Çaresizlik nedişr bilirmisiniz ?

Haci kalk git yanina ne duruyorsun... Madem cok seviyorum diyorsun ve o da seni seviyor o zmn CARESIZLIGI CAREYE DONUSTUR

Hocam görüşmeyecez bi daha dedi şimdi ne diye yanına gideyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İş yerimdeyim. Gözlerim buhulu, çöp kaçmadı. Koca bir hayat kaçtı gözüme. Ne kadar çok terkedildim, ne kadar çok terkettim. Hiç unutmam bir zamanlar saçlarım vardı omuzlarıma değen. Sen gelene kadar bir daha uzatmayacağım demiştim. Hala sözümdeyim. Kısacık saçlarımla camın arkasından, perdeden bakıyorum. Ellerim titriyor. Rakı kadehimde tufan var!... 

Böylesine tükenmezdim biliyorum. Ama giderken keşke sana ''neyin varsa hepsi al yanına'' demeseymişim, beni de götürmüşsün kendinle ve bedenim ayrı ruhum ayrı yaşıyor o günden beri. Varsın olsun. Beyhudeliğe alıştım, belki birgün kimsesizliğe de alışırım. Ama sensizliğe alışmamı bekleme. Sensiz olmuyor be. Kendi kendime SENler yaratıyorum. Karşımda ki tren garında, banka oturup kitap okuyan kızdasın, babasının elini tutup baloncuya koşan çocukta, vapurda kendisine gevrek atılmış martıda. Bu kadehi sana içiyorum. Belki görmeyeceksin ama umurumda değil, ben SENle yaşıyorum. Sonsuza kadar...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

Çok oluyorum farkındayım, içinizden bi ayyaş eksik dediğniizide biliyorum, ama yazdıkça rahatlıyorum.

Son 1 haftadır çok dalgınım kendimde dğeilim,anlatacak kimse yok olanlar bıkmış benden, hep onun adını duymaktan, birinden ayrılırsınız birine geçersiniz bunlar normal şeyler..

Fakat son görüşmenizde ağlaya ağlaya seviştiyseniz işler değişri, iki kafada iki vücutta ister birini,
    ama başka çare yoktur eliinizden geleni ardına koydugunuz insan çaresizlikler içinde gider, tutamazsınız ellerinden, çok vahimdir, acıdır.

Sabahlar olmak bilmez, sevmediğiniz sigarayı cepte iki paket taşırsınız, kimse anlamaz derdinizi, en yakınınz bile buda geçer başkası gelir der, istemiyorum başkasını, ben ona kurdum hayallerimi, en güzel sözlerimi hep kafam iyiken ona söyledim ben, gitme dedim, seviyorum dedim, o üzgünüm dedi bende seni seviyorum ama böylesi daha iyi dedi, son kez sarılmak diye bişey var bu hayatta kemikleri çıtırdar insanın, kafanızda güzelse soğuk işemez vücuda, yok oluyorum, kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor, sabah koşuya çkıyorum işe gidiyorum, akşam spora ordan arkdaşların yanına sonrada ev ama akılda hep o, çalan bi şarkıda beraber yürüdüğün bi sokakta, 20'lik rakı şişesinde, kutu birada herşeyde o, gokart pistinde o, alışveriş merkezinde o çünkü oralar onunla güzeldir o ypksa acılar ızdıraptır.

Bunları yazıyorum o görmüyor mesaj atsam cevap vermeyecek, Çaresizlik nedişr bilirmisiniz ?

Haci kalk git yanina ne duruyorsun... Madem cok seviyorum diyorsun ve o da seni seviyor o zmn CARESIZLIGI CAREYE DONUSTUR

sen onu seviyosun oda seni seviyor o zaman bu ayrılığın sebebi ne hocam ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

sen onu seviyosun oda seni seviyor o zaman bu ayrılığın sebebi ne hocam ?

bi ilişkinin yürümesi için sevgiden daha gerekli şeyler var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

guzeldir bu donemler,

ama hayat derdine dusunce

bu gunleri tebessumle hatirlamak kaliyor geriye

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

İzel - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine

bu şarkıyı gece her dinlediğimde yakar beni.

buda bambaşka tada sahip aynı albümden başka şarkısıdır ;

İZEL - AH BU GÖNÜL ŞARKILARI

Smirnoff bunu yazdı

Bugün pazar'dı onsuz geçirdim, ince ince demleniyorum balkonda, akşamcılara selam olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=AHdeVWgw98U

ustalara saygı 

http://www.youtube.com/watch?v=jARAeD6oC7s

http://www.youtube.com/watch?v=I1WwFNahKRg

http://www.youtube.com/watch?v=XynUHp8KksQ

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

MAdem öyle; 

bu konuya giren herkes içecek arkadaşşş

http://www.youtube.com/watch?v=W3xw0AZmymU

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

ooooooof ulan of. her gün birisi yazıyor foruma bu şekilde. her yazanda kendimden olanlardan birşeyler buluyorum... malesef bugün içemiyorum pas geçiyorum. yarın bu konu için ödeşmek üzere...

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

cheers

http://www.youtube.com/watch?v=ojI0C231f5Q  

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
Toplam Hit: 3652 Toplam Mesaj: 27