Aksam Vakti Sardı Yine Bi Hüzün.
-
dhmm bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Çok oluyorum farkındayım, içinizden bi ayyaş eksik dediğniizide biliyorum, ama yazdıkça rahatlıyorum.
Son 1 haftadır çok dalgınım kendimde dğeilim,anlatacak kimse yok olanlar bıkmış benden, hep onun adını duymaktan, birinden ayrılırsınız birine geçersiniz bunlar normal şeyler..
Fakat son görüşmenizde ağlaya ağlaya seviştiyseniz işler değişri, iki kafada iki vücutta ister birini,
ama başka çare yoktur eliinizden geleni ardına koydugunuz insan çaresizlikler içinde gider, tutamazsınız ellerinden, çok vahimdir, acıdır.
Sabahlar olmak bilmez, sevmediğiniz sigarayı cepte iki paket taşırsınız, kimse anlamaz derdinizi, en yakınınz bile buda geçer başkası gelir der, istemiyorum başkasını, ben ona kurdum hayallerimi, en güzel sözlerimi hep kafam iyiken ona söyledim ben, gitme dedim, seviyorum dedim, o üzgünüm dedi bende seni seviyorum ama böylesi daha iyi dedi, son kez sarılmak diye bişey var bu hayatta kemikleri çıtırdar insanın, kafanızda güzelse soğuk işemez vücuda, yok oluyorum, kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor, sabah koşuya çkıyorum işe gidiyorum, akşam spora ordan arkdaşların yanına sonrada ev ama akılda hep o, çalan bi şarkıda beraber yürüdüğün bi sokakta, 20'lik rakı şişesinde, kutu birada herşeyde o, gokart pistinde o, alışveriş merkezinde o çünkü oralar onunla güzeldir o ypksa acılar ızdıraptır.
Bunları yazıyorum o görmüyor mesaj atsam cevap vermeyecek, Çaresizlik nedişr bilirmisiniz ?Haci kalk git yanina ne duruyorsun... Madem cok seviyorum diyorsun ve o da seni seviyor o zmn CARESIZLIGI CAREYE DONUSTUR
Hocam görüşmeyecez bi daha dedi şimdi ne diye yanına gideyim ?
-
İş yerimdeyim. Gözlerim buhulu, çöp kaçmadı. Koca bir hayat kaçtı gözüme. Ne kadar çok terkedildim, ne kadar çok terkettim. Hiç unutmam bir zamanlar saçlarım vardı omuzlarıma değen. Sen gelene kadar bir daha uzatmayacağım demiştim. Hala sözümdeyim. Kısacık saçlarımla camın arkasından, perdeden bakıyorum. Ellerim titriyor. Rakı kadehimde tufan var!...
Böylesine tükenmezdim biliyorum. Ama giderken keşke sana ''neyin varsa hepsi al yanına'' demeseymişim, beni de götürmüşsün kendinle ve bedenim ayrı ruhum ayrı yaşıyor o günden beri. Varsın olsun. Beyhudeliğe alıştım, belki birgün kimsesizliğe de alışırım. Ama sensizliğe alışmamı bekleme. Sensiz olmuyor be. Kendi kendime SENler yaratıyorum. Karşımda ki tren garında, banka oturup kitap okuyan kızdasın, babasının elini tutup baloncuya koşan çocukta, vapurda kendisine gevrek atılmış martıda. Bu kadehi sana içiyorum. Belki görmeyeceksin ama umurumda değil, ben SENle yaşıyorum. Sonsuza kadar...
-
Smirnoff bunu yazdıdhmm bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Çok oluyorum farkındayım, içinizden bi ayyaş eksik dediğniizide biliyorum, ama yazdıkça rahatlıyorum.
Son 1 haftadır çok dalgınım kendimde dğeilim,anlatacak kimse yok olanlar bıkmış benden, hep onun adını duymaktan, birinden ayrılırsınız birine geçersiniz bunlar normal şeyler..
Fakat son görüşmenizde ağlaya ağlaya seviştiyseniz işler değişri, iki kafada iki vücutta ister birini,
ama başka çare yoktur eliinizden geleni ardına koydugunuz insan çaresizlikler içinde gider, tutamazsınız ellerinden, çok vahimdir, acıdır.
Sabahlar olmak bilmez, sevmediğiniz sigarayı cepte iki paket taşırsınız, kimse anlamaz derdinizi, en yakınınz bile buda geçer başkası gelir der, istemiyorum başkasını, ben ona kurdum hayallerimi, en güzel sözlerimi hep kafam iyiken ona söyledim ben, gitme dedim, seviyorum dedim, o üzgünüm dedi bende seni seviyorum ama böylesi daha iyi dedi, son kez sarılmak diye bişey var bu hayatta kemikleri çıtırdar insanın, kafanızda güzelse soğuk işemez vücuda, yok oluyorum, kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor, sabah koşuya çkıyorum işe gidiyorum, akşam spora ordan arkdaşların yanına sonrada ev ama akılda hep o, çalan bi şarkıda beraber yürüdüğün bi sokakta, 20'lik rakı şişesinde, kutu birada herşeyde o, gokart pistinde o, alışveriş merkezinde o çünkü oralar onunla güzeldir o ypksa acılar ızdıraptır.
Bunları yazıyorum o görmüyor mesaj atsam cevap vermeyecek, Çaresizlik nedişr bilirmisiniz ?Haci kalk git yanina ne duruyorsun... Madem cok seviyorum diyorsun ve o da seni seviyor o zmn CARESIZLIGI CAREYE DONUSTUR
sen onu seviyosun oda seni seviyor o zaman bu ayrılığın sebebi ne hocam ?
-
Hakkinen bunu yazdıSmirnoff bunu yazdıdhmm bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
sen onu seviyosun oda seni seviyor o zaman bu ayrılığın sebebi ne hocam ?
bi ilişkinin yürümesi için sevgiden daha gerekli şeyler var.
-
-
guzeldir bu donemler,
ama hayat derdine dusunce
bu gunleri tebessumle hatirlamak kaliyor geriye
-
zumsuk bunu yazdı
İzel - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine
bu şarkıyı gece her dinlediğimde yakar beni.
buda bambaşka tada sahip aynı albümden başka şarkısıdır ;
Smirnoff bunu yazdı
Bugün pazar'dı onsuz geçirdim, ince ince demleniyorum balkonda, akşamcılara selam olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=AHdeVWgw98Uustalara saygı
http://www.youtube.com/watch?v=jARAeD6oC7s
http://www.youtube.com/watch?v=I1WwFNahKRg
http://www.youtube.com/watch?v=XynUHp8KksQ
-
-
ooooooof ulan of. her gün birisi yazıyor foruma bu şekilde. her yazanda kendimden olanlardan birşeyler buluyorum... malesef bugün içemiyorum pas geçiyorum. yarın bu konu için ödeşmek üzere...
-