Aldatan Kadınların Anlattıkları
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yabancı kadınların istek ve arzuları bunlar
yabancı bir araştırma türkçeye çevrilmiş olmasın ?
-----------------------------bak hoca insan insandır, yerli yabancı, müslüman hristiyan, inaç kültür yaşam şekli bunlar etkendir ama sonucu değiştirmez.
-
yok yok tahmin ettiğim kitapsa ....(büyük ihtimalle öyle) türkiyede yaşanmış türk kadının kitabı...daha neler var burda özet geçmiş..nerdeyse her ilişkisini anlatmış kitapta
edit: "çıplak tenimin hafızası" kitabın adı
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C3%A7%C4%B1plak%20tenimin%20haf%C4%B1zas%C4%B1
-
''yok bana çekici olmadığımı söylediği için aldattım falan amk dedim.''
ya şu cümleyi karısına sevgilisine söyleyip te sadakat bekleyen bir gerizekalı gerçekten var mı bu yeryüzünde ?
-
zalimadam bunu yazdı:
hocam yabancı kadınların istek ve arzuları bunlar
yabancı bir araştırma türkçeye çevrilmiş olmasın ?
-----------------------------Bence yabancılar türklerden daha temiz ve namuslu.
-
raul bunu yazdı:
ya şu cümleyi karısına sevgilisine söyleyip te sadakat bekleyen bir gerizekalı gerçekten var mı bu yeryüzünde ?
-----------------------------Yeryüzünü geçtim bu memlekette çekici olmadığını düşündüğü karıyla evlenen gerizekalı var mı? Zibilyon tane var. O halde böyle gerizekalı da vardır tabi.
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------''yok bana çekici olmadığımı söylediği için aldattım falan amk dedim.''
-----------------------------hoca sadakat dua gibidir, gerçekleşip gerçekleşmediğini asla bilemezsin.
-
KrypT bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
-----------------------------Yeryüzünü geçtim bu memlekette çekici olmadığını düşündüğü karıyla evlenen gerizekalı var mı? Zibilyon tane var. O halde böyle gerizekalı da vardır tabi.
-----------------------------hocam bu söylediğinden milyonlarca var merak etme . yarısından fazlası çaresiz olduğu için nefes alan ne varsa evlenip bir an önce üremek istiyor.
-
Şaşıracak ne varki gayet normal değilmi?
-
Ulan çocuğu var halen başkalarına kuyruk sallıyor. Tövbe ya...
-
Bizene be aldatan kadınların anlattıklarından, vel haya vel iman,