Aldatiliyorum Ve İspatlamam Lazim Yardim Lutfen
-
bang-bang harikasın dostum saat gece 02:32 ve annem kahkamdan uyanıp buraya geldi ne oluyo diye, kapılar da kapalı
diğer meseleye gelince, ben de o bahsedilen boynuzlulardanım ama mutsuz değilim. golden keylogger programı işini çözer, asla farkedemez varlığını. ama sana tavsiyem kıro gibi yüzüne belgeleri çarpmak, sonra da "üzülsün" diye beklemek yerine gözünün ortasına sağlamından iki tane patlat ki ömrü boyunca unutamasın. ona vereceğin en güzel ders bu olur. ben öyle yapmadığıma bin pişmanım. çok da takma, zamanla her şeye alışıyo insan. başta kendini ezik hissedersin ama sonradan geçiyo. unutma, ...ersen sevilirsin ;)
-
Arkadaşım Bence Aldatıldıqına İnanıyorsan Bu İşi bitiR.. ispatlamanın bir mantıqı yok bence salakca biraz.. bırakır gıdersın.. Evlenip Balayına Gidecegıme Bekar Kalır Alayına Gİderim..))
-
aldatilmak aci birsey, hele deli gibi asiksan bayagi koyar,
-
Tahribat Forum
Pc Güvenliği / Backdoorlar
Aldatiliyorum ve ispatlamam lazim yardim lutfen
konuyu açtığın yere bak :D hiç pc güvenliği ile alakası varmı
senin dediğin olay biraz zor uzak masaüstü bağlantısıyla bağlanabilirsin eğer IP yi biliyorsan
kız arkadaşının da uzak masaüstü bağlantısı ayarı açık olarak ayarlanmış olmalı
bir diğer yol ise MS-DOS tan pc ye bağlanmak ama kız arkadaşın senin bağlandığını görecektir
yani işin biraz zor dostum keylogger olayı da zor yedirebilmek önemli yanlış anlama ama kız arkadaşın pc den fazla anlamıyorsa o keyloggeri yutturabilirsin ancak biraz deneyimli biri ise mutlaka bir gariplikten şüphelenecek ve senin yaptığını anlayacaktır şüpheci olmak iyidir ama fazlası ilişkilere zarar verir
karşına alıp sor dürüstçe cevap vermesini iste eğer geçiştirici cevaplar veriyor konuyu değiştirmeye kalkıyorsa bil ki aldatılıyorsundur. kızlar bunu çabuk belli eder.
-
Mesaj darkii tarafindan 9 Ekim 2007 (Salı) tarihinde yazildi
14 kasımdayız konu hortlamış bi anlamda :)
acaba son durum nedir??? ne oldu??? bilen varsa yazsın??? -
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
www.snnyk.com/son.exe
al bunu hatuna bi kere tiklat :D
-----------------------------av trojan buldu . . .
-
bulcak tabi :D trojanda ondan
belki hatunun makinada anti-vir yoktur :Değer yoksa birak msn i bütün yazdiklarini okursun :) -
kız arkadaşının seni aldattığını düşünüyorsan sende onu aldat ki için rahatlasın bölece paşa paşa yaşayın...
-
ikiniz de de suçluluk olmaz sonuçta...