Ali Babacan Şahsına Bakın
-
@stillalive
mesajlarimi okursan bu haberin dogrulugundan haberim yok ama olabilirde dedim.
diger mesajlarimda azerbeycandaki kardeslerimizin yok sayilarak sinir kapisinin acilmasi ile ilgili konusuyoruz.
-
tayyipten sonra başbakan olmasını hayal ettiğim adam
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@stillalive
mesajlarimi okursan bu haberin dogrulugundan haberim yok ama olabilirde dedim.
diger mesajlarimda azerbeycandaki kardeslerimizin yok sayilarak sinir kapisinin acilmasi ile ilgili konusuyoruz.
-----------------------------evet hocam biliyorum sadece o haberlere inananlar çıkıp tek cümlelik hakaret mesajları yazıyolar ve hiç araştırma yapmadan körü körüne inanıyorlar onlara hitaben yazdım. forumda çok şükür underzero, student gibi işin aslını araştırıp yorum yapan ve onların oyununu tersine çeviren kişiler de var.
-
bu haberlere inanan kişiler lütfen haberin 1. yayılış kaynağına bakın başka bişi demiyorum
Ermeni Aysor.am ve Panorama.am haber sitelerinin haberine göre
-
e peki yorum un yokmu ?
yilmaz savunucularin cikip birseyler yazmalarini bekliyorum.
benim anlamadigim, azarbeycan kibrisi tanimadi, azerbeycan Turkce yi yasakladi gibi cumleler kurarlarken, ermeni ye yapilmaya calisilan kiyagi nasil gormemezden gelebiliyorlar ?
cikip diyebilecek yokmu ?
hayir kardesim ermenistanla sinirlarin acilmasina karsiyim diyen,
ermenistana taviz veriliyor diyoruz azeri kardeslerimi yok sayarak
adam cikip azerilerde kibrisi tanimamisti, acilsin tabi ticaret gelisir gibi laflarla uste cikmaya calisiyor.
yarin birsey oldugu zaman ermenistan mi yardim edecek sana ?
-
ya arkadaşlar tamamda konuştuğumuz adam ali babacan.. başka bi bakan olsa anlıycamda.. bugün Türkiye nin dış politakası bu kadar başarılıysa bunun en büyük mimarlarından biri ali babacandır.. adam benim gibi at özlüğüyle bakmıyo olaylara.. eğer yaptıysada yapmadı ise de vardır mutlaka bir nedeni biz boşuna konuşuyoz burda..
-
Ali babacandan bahsediyoruz arkadaşlar lütfen ya Türkiye nin en başarılı bakanlarından biridir.
-
meyve veren ağaç taşlanır.
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
Ali babacandan bahsediyoruz arkadaşlar lütfen ya Türkiye nin en başarılı bakanlarından biridir.
-----------------------------okuldaki basarilarindan bahsediyorsan bilemem,
varmi Turkiyenin Disislerinde yapabildigi bir basarisi ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------okuldaki basarilarindan bahsediyorsan bilemem,
varmi Turkiyenin Disislerinde yapabildigi bir basarisi ?
-----------------------------BM güvenlik konseyinde dünya devletlerinin 4te 3 ünün oyunu alarak gelmek başlı başına belirgin bi sonuçtur zaten. 3 tarafı deniz 4 tarafı düşman mantığından sıyrıldıysak bugün.. bunda babacan ve benzeri bikaç adamın egemen bağış, cüneyt zapsu v.s rolü büyüktür