Alice İn Wonderland By Tim Burton
-
Tim Burton'dan balık çıksa yerim
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam nerdeymiş o film ya fake falandır büyük ihtimal çünkü tl'ye bile düşmedi film ama sen link varsa ver ne olduğu fark etmez indirelimde çevirmeye başlayalım bir an önce
-----------------------------
Evet fakemiş. Forumlara denk gelince anladık olayı. Fakat bunun gibi gösterime girmeden önce nete düşen film çok var diye şansımızı deneyelim dedik :) -
arkadaşlar torrent,warez vs. sürekli takip edenlerden rica ediyorum;Ben takipteyim ama düştüğünü gören olursa hemen bana pm atsın sinema çekimi falan ne olursa olsun önemli değil bize lazım olan konuşmalar bir an önce çeviricem bu filmi lütfen pm atın linkleri görürsseniz..
-
Fakemiş o. Nette hep aynı linkler dolaşıyor zaten.
-
Hocam sağol ama sinemaya henüz girmiş bir filmin o kalitede bu kadar kısa zamanda nete düşesine imkan yok.Hee daha sinemaya bile girmeden dvd kalitesinde nete düşen filmler olmadı mı ? Oldu evet ama o filmlere dikkat ederseniz hepside trişka filmlerdir bu gibi hasılat rekorları kırması beklenen filmler nete bu kadar ksıa sürede ss'lerdeki kaliteyle düşmez,ben düştğünü görmedim şimdiye kadar en azından.Transformers'ı hatırlayın 6 ay sonra r5'i düşmüştü 6 ay !!
En güvenilir kaynak yine kaliteli trackerları takip etmek olacaktır,ilgin için teşekkürler. -
indiriyorum bakalim
-
hocam depodepo.com da vardıda fake mı bılmıyorum.
-
birincisi alice in wonderland 1951
ikincisi apayri bir film
ucuncu M.2010 diye birsey, sifreyi cashupload diye biryere upload etmisler dosya silinmis
sonuc hicbiri istedigimiz degil
-
Cuma günü izledim filmi.Umduğum kadar iyi değildi ama yinede güzel...
-
güzel güzel :)