Aliexpress Den Trenchkot Almak ?
-
Merhaba muridler.
Bu trench kotu almaya niyetlendim.
aliexpress e guvenebilirmiyim.
yani baska mal gonderme durumu gibi bir durumda iade vb ?
Ve gumrukte takılırmı ?
-
Bence bi boka yaramaz ama dene bakalım, takılmaz sorunsuz gelir hocam rahat ol, gelmezse mesaj at aynısından göderirler. Bi de almadan önce pazarlık yap 10$ ı kabul eder gibi sanki satıcı
-
14$ takılmaz büyük ihtimalle, ama oralardan giyecek alanlar genelde beden olayında sıkıntı çekmemek için bi beden büyük söyleyin diyorlar genelde.malum küçük kalıplı millet onlar
-
piradomim bunu yazdı
14$ takılmaz büyük ihtimalle, ama oralardan giyecek alanlar genelde beden olayında sıkıntı çekmemek için bi beden büyük söyleyin diyorlar genelde.malum küçük kalıplı millet onlar
büyük ihtimalle mi? ;) al hocam güvenebilirsin. -
bende ilk alisverisimi 10 gun once yaptim arkadaslar in sayesinde.4 adet giysi siparisi verdim. su an kargoda. bayagida hizli kargolama islemi.tabiki arastirdim oncelikle notu iyi feedback iyi olan saticilardan almak gerekiyormus.cevremdede alanlar var sorunsuz geliyor.eksi bir tarafi uzun surmesi 15 ile 30 gun arasi kargonun gelmesi.kargo gonderildiginde takip numarasida veriyorlar.giysi uzerine alisverislerde sorun cikmiyor gumruklerde.tabiki ayni anda siparisi abartmamak kaydiyla ,belirli bir limit varmis turkiyede 150 tl diyorlardi..yoksa ticari sifatina giriyormus :D siparis yanlis geldi diyelim bi kac kiside olmus gondermisler yenisini ,hatta yanlis gelen mal bile kalmis istememisler. .unutmadan sakin telefon ve buna benzer elektronik esyalari siparis etme. hem bulundum ulkede hemde turkiyede bayagi sorunlar cikiyormus,gumrukte geri gonderiyorlarmis onuda belirteyim. alacagin linke tikladim. iyi not vermisler siparisini verebilirsin oradan . unutmadan bedenim neyse o bedenden siparislerimi verdim alan arkadaslarda bi sorun cikmadigi icin..iyi alisverisler.
GonyaLi tarafından 25/Ağu/13 09:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Elektronik devre elemanlarinda silimti olur mu peki zira o konuda en ucuz sitelerden
-
Merter e git daha iyilerini bulursun hocam .)
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Merter e git daha iyilerini bulursun hocam .)
mertere gitmek pahalıya patlar :)
sagolun siparisi verelim
-
daha önce alışveriş yapmadım tshirt falan alıcam free shipping olanlar olucak tabiiki gümrükte sorun cıkarıyormu maksimum 50 - 100 tl alısveriş yaparım.
-
aradan bir gun gecti ancak söyle bir mesaj gozukuyor.
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within 7days 21hours 47minutes 47seconds .
anladım kadarı ile satıcı onay mı vermesi gerekiyor bu sure icinde.
Simdi ben beklemelimiyim yoksa siparısı iptalmı edeyim ?
-
Mx0TBT bunu yazdı
aradan bir gun gecti ancak söyle bir mesaj gozukuyor.
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within 7days 21hours 47minutes 47seconds .
anladım kadarı ile satıcı onay mı vermesi gerekiyor bu sure icinde.
Simdi ben beklemelimiyim yoksa siparısı iptalmı edeyim ?
bekle bi iki gün ses çıkmazsa iptal edersin hocam ,
koray 75€ üstü takılıyo (telefon gibi yasaklı ürünler haricinde) ,tabi bu sınırın üstünde yada altında olupda kalma olasılığıda var oda gümrük memurunun o anki ruh haline bağlı..
kalırsada gümrüğe gidiyorsun faturanın yüzde yirmisini vergi olarak devlet babaya ödüyorsun kargonu alıyorsun.
@heza ah be hezaaa ahhh ... son zippolar takılmasa ahhh