folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aliexpress'te Yenilen Kazık Ve Çine En Ucuz İade?

Aliexpress'te Yenilen Kazık Ve Çine En Ucuz İade?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Aliexpress.com'dan 15 dolara laptop fanı aldım. Adam ikinci el fan yolladı ve fan çalışmıyor da. Dispute açtım ve cevap olarak dispute açmana gerek yoktu aramızda hallederdik, sen malı geri yolla paranı iade edelim gibisinden bir mesaj yazmış. Şimdi ben parayı ürünü yollama yapmadan almak istiyorum. Nasıl yaparım? Hadi yollayayım dedim, adamlar ordan bedava yolluyor ben burdan en ucuz kaça çıkartırım?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Abi Türkiyede 15 dolara laptop fanı yok mu ? niye eziyet çekiyonuz anlamıyom ya :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ince dusunene kalin girer

biciminde bir atasozumuz mevcuttur.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

Abi Türkiyede 15 dolara laptop fanı yok mu ? niye eziyet çekiyonuz anlamıyom ya :D

her laptop fanı birbirine uyuyor ya ben de kendime eziyet edeyim dedim.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca pazarlık yap

ben 3 gün pazarlık yaptım 7 dolara güneşlik aldım 3 tane 1 i kırık geldi dediki 1 tane al yanında 1 tane daha vereyim hayır dedim bana paramı ver dedim sonra bu 1 dolar iade yapayım dedi dalga geçer gibi istemiyorum ya paramı ver ya anlaşmazlık açacam paraya nasılsa alacam dedim

1 hafta böyle sürdü sonunda otokilit sistemi üzerinde anlaştık :)= kilit sistemini 5 dolara aldım özel indirim yaptırdım :)

vaz geçme diret anlaşmazlık açacam de

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

hoca pazarlık yap

ben 3 gün pazarlık yaptım 7 dolara güneşlik aldım 3 tane 1 i kırık geldi dediki 1 tane al yanında 1 tane daha vereyim hayır dedim bana paramı ver dedim sonra bu 1 dolar iade yapayım dedi dalga geçer gibi istemiyorum ya paramı ver ya anlaşmazlık açacam paraya nasılsa alacam dedim

1 hafta böyle sürdü sonunda otokilit sistemi üzerinde anlaştık :)= kilit sistemini 5 dolara aldım özel indirim yaptırdım :)

anlaşmazlığı zaten açtım hocam, adam niye açtın önce bana yazsaydın diyor.

enjoy i'm vaccinated
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

up

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

hoca pazarlık yap

anlaşmazlığı zaten açtım hocam, adam niye açtın önce bana yazsaydın diyor.

ben açmak istedim de

hoca biraz ukala davran çinlilere yüz verme hele aliexpresde ibne çok

ha bazı kankiler var benim geçen alışveriş yaptım kargoladı malı almadan onayladım hemen sonra eksik geldi elemana dedim eksik göndermişsin hemen yarın gönderiyorum dedi eksikleri gönderdi :)

bazı sağlam satıcılarda yok değil

adamdan indirim bile alıyom :)= o derece 

http://djalper.net/aliexpress-den-alisveris/ 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

s2uv9.jpg%20%281110×627%29

s2uwm.jpg%20%281014×421%29

s2uxp.jpg%20%281089×520%29

İlk 2 resimde gelen eksik veya arızalı ürünlere yeni ürünler almam aslında bunun gibi çok fazla var tabletin bozulması tekrar sıfırının gönderilmesi felan istiyorsan aliexpress hesabımı vereyim yazışmaları incele fikir sahibi olunsun

son resimdede baya bir yazışma sonucu başka siparişteki olan sorun nedeniyle adamdan indirim istemem :) 4 dolar indirim yaptı saolsun .)

taviz verme hoca bunlara tepene çıkarlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

@DJ_Alper

Anlaşmazlığı açtım 8 gün geçti toplam süre 15 yada 14 gün, eleman cevap yazmıyor. Escalate Dispute diyeyim mi demeyeyim mi ? eğer eleman cvp vermezse para iadesimi alacağım ?

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sir bunu yazdı

@DJ_Alper

Anlaşmazlığı açtım 8 gün geçti toplam süre 15 yada 14 gün, eleman cevap yazmıyor. Escalate Dispute diyeyim mi demeyeyim mi ? eğer eleman cvp vermezse para iadesimi alacağım ?

anlaşmazlığı açtığında süre durur hocam

2. olarak anlaşmazlık çözümü ortalama 15 gündür sadece bekle :)

anlaşmazlıkta ne yazdığını bilmiyorum ama resim felan koymuşsundur inşallah

Toplam Hit: 3358 Toplam Mesaj: 14