Aliexpress'te Yenilen Kazık Ve Çine En Ucuz İade?
-
Merhaba arkadaşlar,
Aliexpress.com'dan 15 dolara laptop fanı aldım. Adam ikinci el fan yolladı ve fan çalışmıyor da. Dispute açtım ve cevap olarak dispute açmana gerek yoktu aramızda hallederdik, sen malı geri yolla paranı iade edelim gibisinden bir mesaj yazmış. Şimdi ben parayı ürünü yollama yapmadan almak istiyorum. Nasıl yaparım? Hadi yollayayım dedim, adamlar ordan bedava yolluyor ben burdan en ucuz kaça çıkartırım?
-
Abi Türkiyede 15 dolara laptop fanı yok mu ? niye eziyet çekiyonuz anlamıyom ya :D
-
ince dusunene kalin girer
biciminde bir atasozumuz mevcuttur.
-
JackDaniels bunu yazdı
Abi Türkiyede 15 dolara laptop fanı yok mu ? niye eziyet çekiyonuz anlamıyom ya :D
her laptop fanı birbirine uyuyor ya ben de kendime eziyet edeyim dedim.
-
hoca pazarlık yap
ben 3 gün pazarlık yaptım 7 dolara güneşlik aldım 3 tane 1 i kırık geldi dediki 1 tane al yanında 1 tane daha vereyim hayır dedim bana paramı ver dedim sonra bu 1 dolar iade yapayım dedi dalga geçer gibi istemiyorum ya paramı ver ya anlaşmazlık açacam paraya nasılsa alacam dedim
1 hafta böyle sürdü sonunda otokilit sistemi üzerinde anlaştık :)= kilit sistemini 5 dolara aldım özel indirim yaptırdım :)
vaz geçme diret anlaşmazlık açacam de
-
DJ_Alper bunu yazdı
hoca pazarlık yap
ben 3 gün pazarlık yaptım 7 dolara güneşlik aldım 3 tane 1 i kırık geldi dediki 1 tane al yanında 1 tane daha vereyim hayır dedim bana paramı ver dedim sonra bu 1 dolar iade yapayım dedi dalga geçer gibi istemiyorum ya paramı ver ya anlaşmazlık açacam paraya nasılsa alacam dedim
1 hafta böyle sürdü sonunda otokilit sistemi üzerinde anlaştık :)= kilit sistemini 5 dolara aldım özel indirim yaptırdım :)
anlaşmazlığı zaten açtım hocam, adam niye açtın önce bana yazsaydın diyor.
-
up
-
Fatih bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
hoca pazarlık yap
anlaşmazlığı zaten açtım hocam, adam niye açtın önce bana yazsaydın diyor.
ben açmak istedim de
hoca biraz ukala davran çinlilere yüz verme hele aliexpresde ibne çok
ha bazı kankiler var benim geçen alışveriş yaptım kargoladı malı almadan onayladım hemen sonra eksik geldi elemana dedim eksik göndermişsin hemen yarın gönderiyorum dedi eksikleri gönderdi :)
bazı sağlam satıcılarda yok değil
adamdan indirim bile alıyom :)= o derece
-
İlk 2 resimde gelen eksik veya arızalı ürünlere yeni ürünler almam aslında bunun gibi çok fazla var tabletin bozulması tekrar sıfırının gönderilmesi felan istiyorsan aliexpress hesabımı vereyim yazışmaları incele fikir sahibi olunsun
son resimdede baya bir yazışma sonucu başka siparişteki olan sorun nedeniyle adamdan indirim istemem :) 4 dolar indirim yaptı saolsun .)
taviz verme hoca bunlara tepene çıkarlar
-
@DJ_Alper
Anlaşmazlığı açtım 8 gün geçti toplam süre 15 yada 14 gün, eleman cevap yazmıyor. Escalate Dispute diyeyim mi demeyeyim mi ? eğer eleman cvp vermezse para iadesimi alacağım ?
-
sir bunu yazdı
@DJ_Alper
Anlaşmazlığı açtım 8 gün geçti toplam süre 15 yada 14 gün, eleman cevap yazmıyor. Escalate Dispute diyeyim mi demeyeyim mi ? eğer eleman cvp vermezse para iadesimi alacağım ?
anlaşmazlığı açtığında süre durur hocam
2. olarak anlaşmazlık çözümü ortalama 15 gündür sadece bekle :)
anlaşmazlıkta ne yazdığını bilmiyorum ama resim felan koymuşsundur inşallah