Alınık 2. El İphone 4 16 GB
-
emuxa bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
1000 lira
harbiden damalalım adam iyi diyor :D
la mantıklı fiyat desen ona satarsın da zaten ekranı şuanda 4s in 140 dolar degil :) 3gs in ekranı şuanda 150 dolar Sadece dokunmatigi
sen 140 dolara 4s sipariş verdıgın yeri tam olarak söylesene apple yedek parça göndermiyor yane zaten apple ürünlerinin yedek parçası üretilmiyor ayrıca dostum eger istersen arkadaşta vardı iphone 4 32 gb ama sim lock olması gerek yurtdışında gelme 500 tl civarı diyordu eger ilgilenirsen sorarım sattı mı satmadı mı ama bana 1 ay önce dediydı onu
Hocam apple support ile telefon gorusmesi yapiyorsun kredi kartind blokaj koyup yeni iphone 4 yolluyorlar (ups kargo), telefon geldiginde elindeki bozugu ayni kargoyla geri yolluyorsun adamlara ulasinca blokaj kalkiyor.
Tum bu islem de applecare dahilinde 149, apple care plus dahilinde 99 dolar
-
Noneyim bunu yazdı
Hocam ben de iphoneu dusurdum, sim kart cikiyodu bi tek simkart yuvasini kokten cikardim o gece pirince yatirdim. Ertesi gun kalsiyum klorür kristali buldum 2 gun de onun icinde yatti alet. Tabi ilk adim olarak telefonu pili cikaramasam da kapattim.
Halâ calisiyor hatta simdi ekrani kirik, yine de bana misin demiyo :)
-
Absolut bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Hocam ben de iphoneu dusurdum, sim kart cikiyodu bi tek simkart yuvasini kokten cikardim o gece pirince yatirdim. Ertesi gun kalsiyum klorür kristali buldum 2 gun de onun icinde yatti alet. Tabi ilk adim olarak telefonu pili cikaramasam da kapattim.
?
-
Noneyim bunu yazdıAbsolut bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
?
?? hatta :)
-
adam saglam temiz tel ariyorum satan varmi demis sende ben satiorum diip bin lira cekmissin baska konuda yazdini gordum paylastim anlamicak bisi yok
olay buysa al bende koyim ???
-
Absolut bunu yazdı
adam saglam temiz tel ariyorum satan varmi demis sende ben satiorum diip bin lira cekmissin baska konuda yazdini gordum paylastim anlamicak bisi yok
olay buysa al bende koyim ???
Bende koyim o zaman ? :)
-
Vay arkadaş konuya bak çok pis piç oldu :| Yalandan yere 3 sayfa post
-
dogru dedin murid sry pic ettik konuyuda gorunce dayanamadim son postum olsun buda :) sana hayirli alis verisler :D
-
emuxa bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Bence almışken 4S al. 4 berbat.
detaylı 4 ile 4 s arasındaki farkları anlatırmısın arkadaşım madem berbat çok acayıp farkları olması gerek Acayıp merak ettim niye berbat :)
VideoJockey bunu yazdıwhoobay bunu yazdıBence almışken 4S al. 4 berbat.
Bu zamana kadar 5 tane iphone 4 eskittim 2 tane 4s hocam acaba farklarını anlatırmısın berbat olması için ? Birde kime göre ve neye göre berbat ?
Iphone 4'u yıllarca mecburen, 4S'i de çıktığından beri kullanan biri olarak iphone4 de ses çıkmıyor. Topluluk içinde az da gürültülü olan bir ortam olsa telefonun çaldığında duymazsın. ÇIkarıpda telefondan bi müzik dinleyelim diyemezsin. Koca Apple neden bu hoparlör meselesini atladı dersin.
Iphone 4, 4S'e göre çok yavaş. 4'de gelişmiş programlar ve oyunlar yavaş çalışıyor. Mü.davimi olduğun online oyunlar varsa daha iyi anlayacaksın. Zaten kamera kalitesi de farklı.
Sonuç olarak diğer teknolojik özelliklerine değinmem gerek yok. Zaten biliyorsunuzdur ayrıntılı özelliklerinin tablosunun olduğu sitelerden.
Ben bi telefona milyar verdiysem hızlı olacak ve sesini de duyacam. Iphone 4S böyle birşey bilin.
-
Noneyim bunu yazdı
1000 lira
4s i gecen 1100 e aldi arkadas kafan eyi galiba