Alınık PS3 İnce-Kalın-Harddisk Boyutu Fark Etmez
-
Başlıkta belirttiğim gibi,
alınık ps3.
Kasası,harddiski farketmez.
-
up amk kimsede mi yok ps3
-
11 Tane konu açmışsın hocam sakin ol.
-
dostum amacın nedir ?
-
ben satayim 320 gb ince yanında da 3 tane çalışan kol içinde de 10 tane oyun var
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------ben satayim 320 gb ince yanında da 3 tane çalışan kol içinde de 10 tane oyun var
-----------------------------Fiyat ne Hoca?
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------ben satayim 320 gb ince yanında da 3 tane çalışan kol içinde de 10 tane oyun var
-----------------------------Fiyat ne Hoca?
-----------------------------900 tl geçen sene aldim çok az kullandım, üstünde çizik bile yok hatta son 6 aydır açmıyorum bile fırsat bulamıyorum oynamaya oyuzden satıyorum. kollarin hepsi sağlam sadece 1 inin tutma ucunda 1 cm çapında kırık var ama tuttarken eline gelmiyor. pazarlık yok kolların tanesi 100 tl zaten ayrıca garantiside devam ediyor.
-
kardeşim benim arkadaşlardan birinde var acil satıyor istersen bi sorayım ne istiyor makinaya ?
edit : " 4 oyun 2 kol ile beraber 500 tl istiyorum pazarlık payı vardır satmam lazım cok acil paraya sıkıstım çünkü , cihaz özelliği ise " 80 gb lık ps3 kırdırmadım online oyun ve net baglatısı sorunsuz "
ne dersin görüşeceksen pm at :)
-
var fat orjinal kol + 80 liralık snopy kol + orjinal pes 2011 . makina en fazla 10-15 kez açılmıştır. 700e hepsi
-
Hocam bence al bir Xbox 360 Elite keyfini yaşa.
-
Kimsenin işine karışmak istemem, yalnız herkesin malı kendine kıymetli arkadaşlar. Bu işi yapan birisi olarak, 320 GB, 3.55 versiyon, 2 kol, 15 oyun yüklü şekilde 550 TL'ye(2. el), dükkandan satılabiliyorsa, ortada bir yanlışlık var demektir. Mürid, müride bunu yapmayalım bari.
DeaD_BY, buradaki arkadaşlarla anlaşmaya varamazsan, istediğin özellikleri belirterek bir PM atarsan, elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.