Alınık Sıfır Yurtdışı İphone 6
-
fiyatta uygun olması açısından yurt dışı istiyorum.
arkadaşım için alıcam sıfır olması önemli. Mümkünse 32gb
satan mürit ya da getirebilirim diyen varsa (kayıt dahil) 15 güne kadar elimde olması önemli
-
iPhone 6 mı kaldı hocam artık ? Alınacaksa 7'den aşağı alınmaz artık. 4. yıla gidiyor 6'lar. Ekmeğini yiyen yedi. Önümüzdeki seneye desteği kesilecek zaten.
mkyb tarafından 23/Oca/18 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
iPhone 6 mı kaldı hocam artık ? Alınacaksa 7'den aşağı alınmaz artık.
Hocam kız kullanacak. Sosyal medya yok
tek işi whatsapp sms arama
foto video
iphone 6 bile fazla ama ekran 5 in küçük geldiği için 6 istiyor
-
almışken 6s al hocam :=)
-
fiyat aralığın nedir hocam?
-
ikinci el 6s vereyim hocam ekranı ve bataryası orjinaliyle değişti. 64 gb hafıza Rose gold rengi. iphone x aldım o sebeple satıyorum. 1500 TL'ye veririm :)
-
Turania bunu yazdı
ikinci el 6s vereyim hocam ekranı ve bataryası orjinaliyle değişti. 64 gb hafıza Rose gold rengi. iphone x aldım o sebeple satıyorum. 1500 TL'ye veririm :)
çok uygun
-
pembe renk olmasa alırdım D kız için iyiymiş rose rengi bi de
-
senin kuzen batmanda idi yanlış hatırlamıyorsam ? bizim burada 6s'ler var piyasada dolaşan cihazlar, 1300 liraya 32gb satıyorlar. bi sordur istersen işinizi görür
-
Yazilimci bunu yazdı
fiyat aralığın nedir hocam?
Hocam sahibindende 1200e kadar buldum. Daha uygun bulabilirsem beklicem.
sıfır olsa yetiyor kutusu faturası olmasa da olur.
6s müritten 1750 ye aldım 2 ay önce
1500 fiyat çok iyi ama kıza sıfır almam gerekiyor hocam.
-
KotomineKirei bunu yazdı
senin kuzen batmanda idi yanlış hatırlamıyorsam ? bizim burada 6s'ler var piyasada dolaşan cihazlar, 1300 liraya 32gb satıyorlar. bi sordur istersen işinizi görür
Hocam sordururum ona da 3 ay önce tel bozuldu diye bana yollası 6plus. Elime alır almaz anladım çakma satmışlar android.
düşün o derece anlamıyor :D
1300e 6s sıfır bulabilirsen senden alabilirim hocam