Alkolden Ehliyet Kaptırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Dev1L bunu yazdı
    Zande bunu yazdı

Dostum, bende alkolden 6 ay ehliyeti kaptırmıştım. Ama o 6 ay içerisinde aktif araç kullandım ve hiçbir çevirmeye girmedim. Tamamen şans ve teknik.

Teknik olan kısım, aracı sadece okul için kullanıcaksın ve özellikle akşam saatlerinde (20:00'dan sonra) ASLA kullanmayacaksın. Ayrıca GBT kontrolü yapılan noktalarda, köprüaltları, yanyollar vb ezberleyip, oralardan geçmeyeceksin.

Ceza kısmına gelince, ehliyetin kaptırdığın halde, araç kullanırken yakalanırsan; 1-aracı bağlarlar, 2-ehliyetini iptal ederler. Başka birisinin bilgilerini ezberlemen bir işe yaramaz. Adamların elinde resmini dahi görebilecekleri bir sistem var. Ruhsatın içerisine bir 250 kağıt sıkıştır, acil durumlarda kullanırsın.

aynen arkadas doğru yazmıs 5 aydır ehliyetsiz kulanıyorum istanbul gibi adım başı çevirme olan biyerde çevirme noktalarını öğren hadi kaza bela cevirirlerse polise durumu izah edersin biraz ağlma sızlama bisey olmaz 

harbiden..trafikte gider birisine vurursan al başına belayı ehliyette yok..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dev1L
    Dev1L's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    Dev1L bunu yazdı
    Zande bunu yazdı

Dostum, bende alkolden 6 ay ehliyeti kaptırmıştım. Ama o 6 ay içerisinde aktif araç kullandım ve hiçbir çevirmeye girmedim. Tamamen şans ve teknik.

Teknik olan kısım, aracı sadece okul için kullanıcaksın ve özellikle akşam saatlerinde (20:00'dan sonra) ASLA kullanmayacaksın. Ayrıca GBT kontrolü yapılan noktalarda, köprüaltları, yanyollar vb ezberleyip, oralardan geçmeyeceksin.

Ceza kısmına gelince, ehliyetin kaptırdığın halde, araç kullanırken yakalanırsan; 1-aracı bağlarlar, 2-ehliyetini iptal ederler. Başka birisinin bilgilerini ezberlemen bir işe yaramaz. Adamların elinde resmini dahi görebilecekleri bir sistem var. Ruhsatın içerisine bir 250 kağıt sıkıştır, acil durumlarda kullanırsın.

aynen arkadas doğru yazmıs 5 aydır ehliyetsiz kulanıyorum istanbul gibi adım başı çevirme olan biyerde çevirme noktalarını öğren hadi kaza bela cevirirlerse polise durumu izah edersin biraz ağlma sızlama bisey olmaz 

harbiden..trafikte gider birisine vurursan al başına belayı ehliyette yok..                                                 

hafif kazalarda bisey olmaz karşı tarafla anlasırsın başkasının bilgilerini kulanırsında yayaya faln vurursan basını baya bi derde sokarsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Haci sen kaza yapmadigina sukret. Ya canini kaptirsaydin ( Allah muhafaza )

Oglum alkollu arac kullanilir mi hic be....

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Haci sen kaza yapmadigina sukret. Ya canini kaptirsaydin ( Allah muhafaza )

Oglum alkollu arac kullanilir mi hic be....

Başkasının canını alacağına...

Hakikaten çok gereksiz insan var yapacak bişey yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Delikanliysaniz birde Japonya'da alkollu arac kullanin.

Soforun alkollu oldugunu bildigi halde o araca binen her kisi icin yaklasik 11.000tl para cezasi var.

Araba kullanacagini bildigi musterisine icki satan is yeri sahibi yaklasik 8.000tl para cezasi.

Alkollu arac kullanan kisinin ehliyeti o an iptal + yaklasik 20.000tl para cezasi + 6 ay hapis

Delikanli olanlari gorelim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Erkek

dolanırken açtığım konuyu gördüm 6 ay boyunca ehliyetsiz araç sürdüm hiçbir sıkıntı çıkmadı ama akşamları v.s. bi tedirginlik bir tırsma durumu oluyordu. Ehliyetsiz sürüyorsanız soldan yapıştıra yapıştıra gidin kalabalık yerlerde sağda hiçbir şekilde beklemeyin trafik kurallarına uyun v.s. v.s. ehliyeti alalıda 1 ayı geçti ilk alışım çok güzeldi gece sarılıp beraber uyuduk :)

laugh alone and the world thinks your an idiot
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    CoxupeR bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

ehliyeti unutmakta suç, yanında olacak illaki. diyelimki kabul etti başka kimlik isterler. 

hocam peki sadece ehliyetsiz araç kullanmaktanmı yerim sizce ? kimlik olarak ehliyeti taşıyorum bi arkadaşımla konuşur kimlik bilgilerini ezberler o anda polise onu söylerim resim v.s. ulaşamayacağı için o isime kesmesi gerekli değilmi cezayı ?

hocam ehliyetsiz araba kullanırken yakalnırsan göreceğin muamele ile alkolden ehliyeti kaptırdığın halde araba kullanmaya devam edip ehliyetsiz gene yakalanırsan göreceğin muamele farklı diye biliyorum ama?

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostro
    mostro's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    umarim ehliyetini birdaha goremez, alamazsin ;)

Artı olarak başkasının kimlik bilgilerini verdiğin anlaşılır ise evrakta sahtecilikten kamu davasını yersin beynine :) mostro tarafından 17/Nis/13 11:32 tarihinde düzenlenmiştir

imzadan imtina etti.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Delikanliysaniz birde Japonya'da alkollu arac kullanin.

Soforun alkollu oldugunu bildigi halde o araca binen her kisi icin yaklasik 11.000tl para cezasi var.

Araba kullanacagini bildigi musterisine icki satan is yeri sahibi yaklasik 8.000tl para cezasi.

Alkollu arac kullanan kisinin ehliyeti o an iptal + yaklasik 20.000tl para cezasi + 6 ay hapis

Delikanli olanlari gorelim.

oha süpermiş hocam :d

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Benim enişte 3 kere yakalandı aldılar ehliyeti, 5 sene sonra gel dediler,

3 sene oldu ayda bir kere istanbula gider, geçen ay sakarya'dan antalyaya gitti,

polisler durdurunca aldınız ehliyeti ehliyet mehliyet yok diyor, polislerde geçmesine ses çıkarmıyor bi dene :)

Toplam Hit: 9401 Toplam Mesaj: 44