Allaha Hakaret Eden Profil -Lütfen Şikayet Ediniz
-
mahalle baskısı gençler bunlar çağ dışı şeyler değil mi ?? bırakın artık kim ne istiyorsa öyle dile getirsin kendini allah kimsenin aşağılaması taşşak geçmesiyle yaralanmaz böyle şeyleri vatan millet sakarya edasıyla dillendirmenize anlam veremiyorum doğrusu
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
mahalle baskısı gençler bunlar çağ dışı şeyler değil mi ?? bırakın artık kim ne istiyorsa öyle dile getirsin kendini allah kimsenin aşağılaması taşşak geçmesiyle yaralanmaz böyle şeyleri vatan millet sakarya edasıyla dillendirmenize anlam veremiyorum doğrusu
Hocam bu konu vatan millet meselesi kadar önemli sen ne dediğinin farakında değilsin herhalde ? -
siteyi facebook duvarına çevirmeyin.
iyi bi müslümansan zaten onun bi yerlerde cezalandırılacağını biliyosundur.
yakında allahı seven kaç kişiyiz diye başlıklarda açılacak.
bunu şikayet etsen ne olacak en fazla 10 dk sını almadan yeni bi profil açar yine oluşturur çok mu zor.
-
her hafta şu konu açılıyor. zaten birsürü kişi şikayet ediyor ne gerek var bidaha burda açmanıza.
-
herkes benim inandığıma inanacak benim saygı duyduğuma saygı duyacak zihniyetinden ne zaman vazgeçeceksiniz acaba.
-
sokoban bunu yazdı:
herkes benim inandığıma inanacak benim saygı duyduğuma saygı duyacak zihniyetinden ne zaman vazgeçeceksiniz acaba.
-----------------------------inanmasada saygı duyacak.yarın biri çıkar senin saygı duyduklarına saydırırsa o zaman bu mantığınla karşılık vermemen gerekir
-
7714714 bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------inanmasada saygı duyacak.yarın biri çıkar senin saygı duyduklarına saydırırsa o zaman bu mantığınla karşılık vermemen gerekir
-----------------------------Benim saygı duyduklarım 2-3 zibidinin saydırmasıyla zarar görmez çok şükür.
-
sokoban bunu yazdı:
7714714 bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Benim saygı duyduklarım 2-3 zibidinin saydırmasıyla zarar görmez çok şükür.
-----------------------------konu zarar görüp görmemesi değil.bu iş kin tutmaya kutuplaşmaya döner.başa daha büyük bela açar bu belayla uğraşmaktansa saygı duymayı öğrenmek daha kolay ve daha zararsızdır
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------al işte..
buyur burdan yak.
-
7714714 bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
7714714 bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------konu zarar görüp görmemesi değil.bu iş kin tutmaya kutuplaşmaya döner.başa daha büyük bela açar bu belayla uğraşmaktansa saygı duymayı öğrenmek daha kolay ve daha zararsızdır
-----------------------------Niye kin tutulsun ki ? Zaten sırf Allah'a hakaret etmek için facebook'ta profil açan adamın zeka seviyesi bellidir kendi haline bırakmak gerekir.Aynı şekilde ateistlere hakaret etmek için de grup açanlar var bu adamlara prim vermemek en iyisi karışmıcan kendi hallerinde kumda oynasınlar.Çocukla çocuk olmamak gerekir.