Alldebrid.Com Premium Satışları
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
paxere diyoz kurak satış yapak adama bak :D
brütus u geçti a.q :D
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
paxere diyoz kurak satış yapak adama bak :D
brütus u geçti a.q :D
-----------------------------pm :D
-
hayırlı satışlar Tayfun, 1 alıcı hazır.
-
1 aylık denemek için aldım ertesi gün hesabımı banlamışlar.
2-3 farklı ip den girdiğin zaman banlıyorlar.Ayrıca indirme hızları çok düşük.Bazı indirilen dosyalar yarım çıkıyor
Hiç boşuna uğraşmayın free indirin daha iyi.
-
swordfish bunu yazdı:
2-3 farklı ip den girdiğin zaman banlıyorlar.Ayrıca indirme hızları çok düşük.Bazı indirilen dosyalar yarım çıkıyor
-----------------------------farklı ip den girince banladıkları doğru..
ama hiç hızda düşüş yada yarım dosya ile karşılaşmadım bir kere oldu oda normal pre bile alsan onda dahi olabiliyo..
ilginçmiş..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
ama hiç hızda düşüş yada yarım dosya ile karşılaşmadım bir kere oldu oda normal pre bile alsan onda dahi olabiliyo..
ilginçmiş..
-----------------------------Ama iyide ben he evimde hem işyerinde kulanamayacakmıyım ?
olduki modemi 3-5 sefer resetledim ne olacak
-
swordfish bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
ilginçmiş..
-----------------------------Ama iyide ben he evimde hem işyerinde kulanamayacakmıyım ?
olduki modemi 3-5 sefer resetledim ne olacak
-----------------------------ben hem işte hem evde kullanıyorum hatta download laparken hat kopuyor 3-4 sefer ip değişiyo daha hiç banlanmadım banlanınca yazarım :)
-
günlük 3-5 gibi bir ip limiti var zaten fazlasında banlar , milletin gidip multi kullanmasını engellemek amaçlı bir önlem bu siz istermisiniz 1 kişi kullanıyorken 10 kişi 1 preyi kullansın ?
dosyaların eksik ve yarım inmeleri başta bende de olmuştu indirme yöneticisini idm yaptım idm ye geçtiğimden beri 1 kere hatalı inmedi dosya
:)
-
hocalar kusura bakmayın msn de sorun var kabul edemiyorum ekleyenleri mail adreslerini 2. postta değiştirdim sadece e posta ile iletişim ve tbt müridleri için
pm den cevap verilecektir
-
Valla bende buraya üyeyim genelde güzel çalışıyor ama son zamanlarda servis hataları alıyorum
bunun gibi
http://www.alldebrid.com/service/?error=error
fileserve ve filesonic şu anda kesinlikle indirmiyor diğerleri çalışıyor.