Almancanın Artısı Nedir?
-
KrypT bunu yazdı
Sieg heil mein Führer! HEİL HİTLER!
-
random gülmeni olumlu etkiler. bkz: spitzmundwackelohrenblinzelnaugenschnuppernasengesicht
-
HoneyBadger bunu yazdıKrypT bunu yazdı
hassktir hitler başarılı olmuş lan :|
Edit : Ayrıca;
Yazıyı keşke hiç görmeseydim :|
-
Daha fazla yorum varsa alayım
-
Ben makine mühendisliğinde okuyorum, almanca kursuna gittim ayriyetten erasmusa da gidecem neden çünkü makine mühendisliğinde almanca bilmek baya önemli çünkü makine sektörü başlı başına alman kurumu, ayriyetten mercedes siemens gibi kurumsal firmalara girmek için gerekiyor.
Ama yazılım mühendisliğinde; görev adamı oluyorsun ortadaki sorunu derinlemesine anlaman gerek yani bana göre ne kadar insanla anlaşabiliyorsan o kadar yararınadır.Dolayısıyla dünya'da sektöründe en fazla konuşulan dillerden birini seçmen gerekir.İspanyolca olabilir yani.
Ancak O bahsettiğin ülkelerden Finlandiya ihtimalini kaldırırsın büyük ihtimal zor oraya gidip dilini öğrenmekten dolayı. Rusya ve Ukrayna yı düşünüyorsan rusça öğrenmeye çalış o zaman.
-
u235 bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdıKrypT bunu yazdı
alttaki yazı ne diyor la biri cevirsin
-
RotKerim bunu yazdıu235 bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Tatlı olduğunu mu düşünüyorsun?
Kim Petras,Alman çocuk 12 yaşında dünyanın en genç cinsiyet değişim operasyonu için hormon tedavisi görmeye başlayan kişisi oldu.
u235 tarafından 18/Ara/12 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdıRotKerim bunu yazdıu235 bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Kim Petras,Alman çocuk 12 yaşında dünyanın en genç cinsiyet değişim operasyonu için hormon tedavisi görmeye başlayan kişisi oldu.
Alman erkek çocuk
-
garga bunu yazdıu235 bunu yazdıRotKerim bunu yazdıu235 bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Alman erkek çocuk
evet erkek çocuk onu belirtmeyi unutmuşum :)
-
u235 bunu yazdıgarga bunu yazdıu235 bunu yazdıRotKerim bunu yazdıu235 bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Alman erkek çocuk
evet erkek çocuk onu belirtmeyi unutmuşum :)
Allttaki eleman sonradan manita olan bizim yan firmanın sahibinin çocuğuna benziyo lan :D
Artık o çocuga başka gözle bakıcam :D asdfhasdj