ALOGARİTMA Yardım
-
Arkadaşlar elinizde alogaritma ile ilgili dökümanlar varsa bi zahmet verin...a.q üniversite yeni başladı hoca alogaritma gösterio ben 2 yıldır çalıştım bildiğim alogaritma...hoca zıt gidio yok benim bildiğim kısa yollarıymış ayrıntıyı öğrenmek gerekmiş...zikim kimya hocasını alogaritma dersine sokarlarsa böyle olur...yardım edin bi zahmet
-
Algoritmanin kelime anlamini mi istiyorsun arkadasim.. matematikte bir problem vardir.. yada programlaman gerek birsey vardir tutar bir algoritma(adim adim problem cözme olayi) kullanirsin sende..yani önce bir sorun soru yada problem olmasi gerek..de bakalim sorun nedir?
-
ya kardeşim üni. de bilgisayar sistemleri ve teknolojile okuorm 1.sınıf...programlaya giriş dersinde gösterilen alogaritma konunun tamamı istdiğim
-
computerwolf bunu yazdı:
ya kardeşim üni. de bilgisayar sistemleri ve teknolojile okuorm 1.sınıf...programlaya giriş dersinde gösterilen alogaritma konunun tamamı istdiğim
valla bizde gördükde acıklama filan yoktu.. herşey o üçgen kare filan varya ondan ibaret..
-
al dostumhttp://www.megaupload.com/?d=XHHUE0NG
-
by_medcezir bunu yazdı:
al dostumhttp://www.megaupload.com/?d=XHHUE0NG
ya ben bır soru sormak ıstıyorum bazı onemlı sıtelerde ?d yazısı var bunlar korktukları için mı saklıyorlar hangı dılde yazıldığını yoksa pc den yonetıldığı için mı boyle da hala cozmuş değilim bu konuyada el atarsanız sevınırım ha bırde kaynağını goruntuledende oğrenılır nıye boyle bır şeye başvuruluyor anlamış değilimnot: dıyeceksınız alaka ya maydonoz soktun ya nebıleyım yenı konu açmıyayım dedım bunada cevap verırsenız sevınırım..........
-
rene abi sağol yani üçgen müçgen öğreneceğiz...Kardeş verdiğin link sorunlu sanırım....www.alogaritmacı.com sitesi işime yarıyor..teşekkürler......link düzgün özür dilerim yukardaki yüklemek için tıklayın yazısını geç gördümde :))
-
computerwolf bunu yazdı:
rene abi sağol yani üçgen müçgen öğreneceğiz...Kardeş verdiğin link sorunlu sanırım....www.alogaritmacı.com sitesi işime yarıyor..teşekkürler......link düzgün özür dilerim yukardaki yüklemek için tıklayın yazısını geç gördümde :))
bende pc programcılığı okuyorum bu kaynak öle geçiştirilecek kadar kötü değil bence bi bak ondan sonra düşünceni yaz .Çünkü hiç anlmayan salak bile bu kitap sayesinde işi çözdüğünü söyledi. -
sağol medcezir senin verdiğin işime yaradı çok sağol
-
Arkadaşlar bende bilgisayar teknolojisi ve programlamacılığını okuyorum daha bizim dersler başlamadı ben ek-kontenjanla girdim. ama ben hoca anlatmadan önce bi kaç şey öğrenmek istiyorum eğer beni yönlendireceğiniz siteler varsa çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden saolsun..!
bu arada computerwolf kardeş sana mesaj attım ona bi bak.
-
...
Toplam Hit: 5108 Toplam Mesaj: 13