ALOGARİTMA Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkadaşlar elinizde alogaritma ile ilgili dökümanlar varsa bi zahmet verin...a.q üniversite yeni başladı hoca alogaritma gösterio ben 2 yıldır çalıştım bildiğim alogaritma...hoca zıt gidio yok benim bildiğim kısa yollarıymış ayrıntıyı  öğrenmek gerekmiş...zikim kimya hocasını alogaritma dersine sokarlarsa böyle olur...yardım edin bi zahmet

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek
    Algoritmanin kelime anlamini mi istiyorsun arkadasim.. matematikte bir problem vardir.. yada programlaman gerek birsey vardir tutar bir algoritma(adim adim problem cözme olayi) kullanirsin sende..yani önce bir sorun soru yada problem  olmasi gerek..de bakalim sorun nedir?

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya kardeşim üni. de bilgisayar sistemleri ve teknolojile okuorm 1.sınıf...programlaya giriş dersinde gösterilen alogaritma konunun tamamı istdiğim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

computerwolf bunu yazdı:

ya kardeşim üni. de bilgisayar sistemleri ve teknolojile okuorm 1.sınıf...programlaya giriş dersinde gösterilen alogaritma konunun tamamı istdiğim

valla bizde gördükde acıklama filan yoktu.. herşey o üçgen kare filan varya ondan ibaret..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    al dostum 
    http://www.megaupload.com/?d=XHHUE0NG

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    by_medcezir bunu yazdı:

al dostum 
    http://www.megaupload.com/?d=XHHUE0NG

ya ben bır soru sormak ıstıyorum bazı onemlı sıtelerde ?d yazısı var bunlar korktukları için mı saklıyorlar hangı dılde yazıldığını yoksa pc den yonetıldığı için mı boyle  da hala cozmuş değilim bu konuyada el atarsanız sevınırım ha bırde kaynağını goruntuledende oğrenılır  nıye boyle bır şeye başvuruluyor anlamış değilim

not: dıyeceksınız alaka ya maydonoz  soktun ya nebıleyım yenı konu açmıyayım dedım bunada cevap verırsenız sevınırım..........

CeLeKatireJeotuzbeş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    rene abi sağol yani üçgen müçgen öğreneceğiz...Kardeş verdiğin link sorunlu sanırım....www.alogaritmacı.com sitesi işime yarıyor..teşekkürler......link düzgün özür dilerim yukardaki yüklemek için tıklayın yazısını geç gördümde :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

rene abi sağol yani üçgen müçgen öğreneceğiz...Kardeş verdiğin link sorunlu sanırım....www.alogaritmacı.com sitesi işime yarıyor..teşekkürler......link düzgün özür dilerim yukardaki yüklemek için tıklayın yazısını geç gördümde :))

bende pc programcılığı okuyorum bu kaynak öle geçiştirilecek kadar kötü değil bence bi bak ondan sonra düşünceni yaz .Çünkü hiç anlmayan salak bile bu kitap sayesinde işi çözdüğünü söyledi.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sağol medcezir senin verdiğin işime yaradı çok sağol

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende bilgisayar teknolojisi ve programlamacılığını okuyorum daha bizim dersler başlamadı ben ek-kontenjanla girdim. ama ben hoca anlatmadan önce bi kaç şey öğrenmek istiyorum eğer beni yönlendireceğiniz siteler varsa çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden saolsun..!

bu arada computerwolf kardeş sana mesaj attım ona bi bak.

Fuck this world if they cant understand me!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    ...

...
Toplam Hit: 5108 Toplam Mesaj: 13