Alpaslan Türkeş Ve Kominizm Mücadelesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

mirliva kapitalist sistemin bir parçası olduğun halde neden inkar ediyorsun ?

bak burda http://www.tahribat.com/Forum-Visual-Studio-2008-Net-E-Book-97046/

Küresel Güçlerin en büyüklerinden microsoftun reklamını yapmışsın.

burda aynı güçlerin http://www.tahribat.com/Forum-Googledan-Bir-Yenilik-Daha-Geliyor-99741/  googlesinin reklamı

http://www.tahribat.com/Forum-Pes-2010-Inceleme-Sonuclari-97084/ burda da kapitalizmin insanları eğlendirmek için sunduğu oyunlardan pes.

iyi de sen zaten kapitalizmin uyuttuğu birisin nasıl oluyor da karşı çıkıyorum diyorsun ?

cebinde cep telefonu yok mu ?

giydiğin elbiseler ayakkabılar fabrikalarda üretilmedi mi ?

ya da bunları yazarken kullandığın bilgisayar bir kapitalizmin nimeti değil mi ?

neyi inkar ediyorsun ?

SEN TÜM BUNLARI YAPMYOMUSUN YAPMYOSAN MAGARADAMI YAŞIYOSUN?

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Seni Cemil İpekçi öpsün...

Pek bir moderen, pek bir çağdaş, pek bir entellektüel, pek bir ilerici gördüm seni,

Senin gibi insanlar lazım bu ülkeye :S

zuahahahaaa :) :D :)

mirliva gibi 10 kişi daha olsun millet komünizmin nasıl birşey olduğunu anlar da artık halkevlerine de giden olmaz :)

Edit : Ben ekmek yediğim yere küfretmiyorum.Sen oynayamayan kız rolünü oynuyorsun.Bu nimetlerin hepsi kapitalizmin nimetidir.(aslında Allahındır da sebebe bak)

Yani şu anda tüm bunları yazabiliyorsan sen aslında kapitalizmin bir parçasısın.İnkar edersen gülerler sana benim gibi :D

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız pls..

Halkevlerinde kandırılan birçok gencimiz var onları rehabilite etmekle meşgulüm zaten.İstersen seni de rehabilite edeyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

mirliva bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

burda aynı güçlerin http://www.tahribat.com/Forum-Googledan-Bir-Yenilik-Daha-Geliyor-99741/  googlesinin reklamı

http://www.tahribat.com/Forum-Pes-2010-Inceleme-Sonuclari-97084/ burda da kapitalizmin insanları eğlendirmek için sunduğu oyunlardan pes.

iyi de sen zaten kapitalizmin uyuttuğu birisin nasıl oluyor da karşı çıkıyorum diyorsun ?

ya da bunları yazarken kullandığın bilgisayar bir kapitalizmin nimeti değil mi ?

neyi inkar ediyorsun ?

HE BİDE EĞER BEN BÜTÜN BUNLARIN BİLİNCİNDEYSEM NASIL UYUMUŞ OLUYORUM BİDE BANA BUNU ANŞAT COK SEVİNCEM

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

mirliva bunu yazdı:

mirliva bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

neyi inkar ediyorsun ?

HE BİDE EĞER BEN BÜTÜN BUNLARIN BİLİNCİNDEYSEM NASIL UYUMUŞ OLUYORUM BİDE BANA BUNU ANŞAT COK SEVİNCEM

ATS30;

Anlat sevinsin gariban,

Ben anlatırdım ama,

Karnım acıktı mis gibin tarhana çorbası var ısıtıp yiycem şimdi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

mirliva

uyandığını iddia ettiğin halde hala bağımlıysan bunlara zaten uyanmamışsın demektir.hala gaflettesin.

senin gibileri çok ezildi karşımda.açık konuşayım karşıma aldığım tüm komünistleri yerle bir etmek konusunda uzmanım.

bunu mantık temelinde ve hipotezin çürütülmesi tekbiğiyle yapıyorum.

ve öğrendiğim kadarıyla halkevlerinde kandırılanların hiçbiri sağlam bir devrim tarihi bilgisine sahip değil.

sadece eylemlere katılmak üzere programlanmış robot hepsi..

felsefi bilgi yok hiçbirinde.oturupta tartışamıyorsun bile.bilgi sahibi değil.

fikir fakiri....

biz de sevap niyetine topluma kazandırıyoruz öylelerini :d

yasevyaterket Afiyet olsun canım.bizde isteriz :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

mirliva

uyandığını iddia ettiğin halde hala bağımlıysan bunlara zaten uyanmamışsın demektir.hala gaflettesin.

senin gibileri çok ezildi karşımda.açık konuşayım karşıma aldığım tüm komünistleri yerle bir etmek konusunda uzmanım.

ve öğrendiğim kadarıyla halkevlerinde kandırılanların hiçbiri sağlam bir devrim tarihi bilgisine sahip değil.

fikir fakiri....

MİLLET KENDİ GÖZÜNDEKİ ÇÖPE BAKMAZ BAŞKASININ GÖZÜNDE ÇÖP ARAR SANKİ SEN BENİM YAPTIGIMI İDDA ETTİĞİN SEYLERİ YAPMYOSUN. SENİN CEBİNDE TELEFON YOKMU. SEN ÖMRÜNDE PES PYNAMADINMI. SEN ÖMRÜNDE GOOGLE DAN BİŞİ ARAMADNMI?

MADEM KAPİTALİZMİN KUCAGINA DÜŞMEDİN KENDİ GOOGLEINIMI YARATTIN KENDİ PES'İNİMİ YAZDIN KENDİ CEP TELEFONUNUMU ÜRETTİN COK MERAK EDİYORUM :):)

ÇOK DİKKATSİZSİN BU ARADA BEN KOMİNİST FALAN DEİLİM İNANDIĞIM DÜŞÜNCEYİ SAVUNMYORUM

BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERİ ÇOK G*T ETTİM TOPLUM İÇİNDE BENDE BUNDA UZANIM!!

EĞER ÇOK BİLİYOSAN ŞU DEMOKRASİNİN FELSEFESİNİDE ANLATTA NEDEN BU HALDEYİZ ÜLKE OLARAK Bİ AYDINLANALIM

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

19 Şubat 1932’de resmen açılan halkevleri, Atatürk’ün direktifleriyle kurulmuş ve kısa zamanda Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış çok önemli bir kültür kurumudur. Halkevleri çalışmaları Cumhuriyet Halk Fırkasının parti programındaki ilkeler doğrultusunda yürütülmüştür. Bu kurumlar 1932-1951 yılları arasında Türkiye’nin toplumsal ve kültürel tarihinde önemli roller oynamıştır. Başta Atatürk olmak üzere, dönemin önde gelen devlet adamları zaman zaman halkevleri çalışmalarına bizzat katılmak suretiyle bu kurumları desteklemişler, böylece geniş halk kütlelerinin halkevlerinde yapılan faaliyetlere katılımını sağlamışlardır.

BAK HALK EVLERİNİ KİMLER ACMIŞ RESMEN ATATÜRKÜN EMRİYLE KURULMUŞTUR HALKEVLERİ DEVLET HALKTAN UZAKLAŞMASIN HALKLA İÇ İÇE OLSUN DİYE AMA SEN BUNU BEYENMYOSAN DEVLETİN YÜZÜNÜ SECİMDEN SECİME GÖRÜRSÜN.SEN COKMU ZEKİSİNDE ATATÜRKÜN BU CALIŞMASINI HİÇE SAYIYOSUN!!!!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

mirliva bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

mirliva

fikir fakiri....

< < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> br />-----------------------------

< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/">  

MİLLET KENDİ GÖZÜNDEKİ ÇÖPE BAKMAZ BAŞKASININ GÖZÜNDE ÇÖP ARAR SANKİ SEN BENİM YAPTIGIMI İDDA ETTİĞİN SEYLERİ YAPMYOSUN. SENİN CEBİNDE TELEFON YOKMU. SEN ÖMRÜNDE PES PYNAMADINMI. SEN ÖMRÜNDE GOOGLE DAN BİŞİ ARAMADNMI?

MADEM KAPİTALİZMİN KUCAGINA DÜŞMEDİN KENDİ GOOGLEINIMI YARATTIN KENDİ PES'İNİMİ YAZDIN KENDİ CEP TELEFONUNUMU ÜRETTİN COK MERAK EDİYORUM :):)

ÇOK DİKKATSİZSİN BU ARADA BEN KOMİNİST FALAN DEİLİM İNANDIĞIM DÜŞÜNCEYİ SAVUNMYORUM

BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERİ ÇOK G*T ETTİM TOPLUM İÇİNDE BENDE BUNDA UZANIM!!

EĞER ÇOK BİLİYOSAN ŞU DEMOKRASİNİN FELSEFESİNİDE ANLATTA NEDEN BU HALDEYİZ ÜLKE OLARAK Bİ AYDINLANALIM

Dikkatsiz olduğumu iddia ediyorsun da benim kapitalizm düşmandır dediğimi gördün mü hiç ?

Kendi kendine gelin güvey olmayı bırak.

İntelsiz,microsoftsuz,googlesiz,nikesiz,adidassız,AMDsiz kısaca kapitalizmin nimeti olarak nitelenenler olmasa dünyada yaşanmazdı.

Şimdi sana felsefesini anlatırım da anlar mısın bilemem ?

Dünyadaki ekonomik düzen temelinde bazılarının para kazanması için değil topluluk halinde yaşayan insanların hayatını kolaylaştırmak kısaca yaşam kalitesini artırmak için kurulmuştur.Bu düzende birileri birilerinin hayatını kolaylaştırırken bunun haklı karşılığı olarak da ücretini alır.

Örneğin cep telefonunun hayatımıza ne gibi faydaları olduğunu saymakla bitiremeyiz.Ama siz kalkıpta şeytan işi kapitalizm ürünü düşman gözüyle bakarsanız olaya orda kopma başlamıştır.

Neden ? kopma başlar.

Çünkü insan fıtratı denen doğuştan gelen insani değerler kolaylığı seven bir içgüdüye sahiptir.Bugün hiçkimse arabam olmasın demez ?

Neden desin ki ? İstemez misiniz ki ailenizle beraber tatil yapmaya arabanızla gidin ? Araba nedir ?

İnsan yaşamını kolaylaştırmak için üretilen bir kapitalist ürün.

Komünizm nedir ? Kapitalizmin düşmanı ? şimdi siz demez misiniz ki sen kim oluyorsun da akla uygun mantıklı ve inancıma da uygun bir şeyi reddediyorsun ? neye dayanarak düşman ilan ediyorsun ? Cevap nedir ? mantıklı bir cevap yok.Bu yüzden komünizm kökten bozuk bir düzensizliktir.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=136926&interstitial=true

Şu haberi okudunuz mu ?

Kübada halka telefon kullanımı serbest bırakılmış ve halk hücum etmiş telefonlara.Şimdi sormak gerekir sen hangi akla hizmetle telefon ve diğer hayatı kolaylaştıran ürünleri yasaklıyorsun ? ee adamı asarlarda keserlerde gemiyi de batırırlar......

Komünizm bir irticai faaliyettir.Amacı taş devri denen düzene dönmek ve insanın kutsallığını inkar ederek makine olarak görmektir ve öyle yaşatmaktır.

:) afedersiniz yaşatmak değil işkence etmek...

Komünizm sistemindeki hiçbir halk mutlu değildir.sebebini açıkladım yukarda dikkat et :)

Benim gibi düşünenleri bilmem ne ettim demişsin.Kesin palavradır.Çünkü komünizmin ne olduğunu çok iyi bilirler milliyetçi ve liberaller ve her birinin çocuk dahi olsa verecek cevapları her zaman vardır.

Ülke olarak neden bu halde olduğumuzu sormuşsun ? :)

şimdi anlatırım ama anlar mısın yine bilemem ?

demokrasi ka < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> vramı her ne kadar hukukun üstünlüğünü simgelese de her hükümet döneminde hukuksuzluk az ya da çok olmuştur.Bu hep böyleydi.Hepte böyle olacak.Dünyanın hiçbir yerinde %100 demokrasi yoktur.olmasını isteyen de yoktur zaten.

Sokaktan kime sorsan kendi istekleri yerine gelsin yeter der.Mesela bugün kürtlerin meclise girmesi demokratik bir gereklilik olarak değerlendiriliyor.milliyetçi kesime sorsanız girmesinler der.kürtlere sorsanız milliyetçilerin mecliste olmaması gerekir der. demokratlara sorsanız ikiside olmasın der.liberallere sorsanız hepsi olsun der.

kimi memnun edeceksiniz ? demek ki herkes üstüne düşeni yapsa pek bi sorun kalmaz ortada..

sağda solda komünizm naraları atarak vakit kaybedeceğine bu millete bu ülkeye nasıl daha faydalı olurum diye düşünse herkes eminim daha iyi yerlere geliriz...

Edit: son yazdığın gerçekten çok SAÇMA .

CHP yi de Atatürk kurdu.Eee şimdiki durum ne ? 

Yani birşeyi Atatürk yaptı diye sonsuza kadar doğru yolda mıdır o şey ? Atatürkü öldürdükleri günden beri onun mirası olan herşeyi değiştirdiler dönüştürdüler ve halka düşmanlık eden nifak tohumları haline getirdiler...

Senin gibilere aslında cevap vermek bile çok saçma.Bu yazdıklarımı az sonra unutacağım ve sen kendinle başbaşa kalacaksın.Acaba kendine soracak mısın "ben bu ülkeye nasıl daha faydalı olurum" diye ? ....

Tarihi gerçeklerden habersiz biri olduğun açıkça görülüyor..Öğrenmek istediğin şeyler olursa pm atabilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hazır konu alparslan Türkeşten açılmışken aklıma birşey takıldı hem konu değişmiş olur

Türkiyede Terör biterse MHP'nin konumu ne olur sizce ?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

hazır konu alparslan Türkeşten açılmışken aklıma birşey takıldı hem konu değişmiş olur

Türkiyede Terör biterse MHP'nin konumu ne olur sizce ?

MHP nin tarihten gelen bir tabanı var o değişmez.

Terör yüzünden destek verilipte meclise girdiği için terör bitince meclis dışı kalabilirler.Bu bakımdan MHP de başkanlık değişimi ve tutum değişimi olacaktır ki mecliste kalsınlar.Bunu toplantılarda değerlendiriyorlardır zaten.Bahçeli tam çakal (kötü anlamda değil çok akıllı ve zeki) bir hoca.
    açılımın gidişatına göre tabanı değiştirecektir eminim.Ama açılım siyasi geçirgenliği azalttığı için MHP den boşalanlar AKP ye geçmez.Başka bir arayış içine girerler.

Bunları amerika çok önceden toplum mühendislerine planlattığı için başka parti düşünmüşlerdir.Osman pamukoğlu tribünlere oynuyor o meclise giremez zaten.

Ya abdüllatif şenerle sarıgül girecek meclise ya da alevilerin destekleyeceği 3. parti...tam olarak belli değil.

Ama şu anda amerika kısmen tayyibin kalemini kırmış görünüyor.hem milliyetçilerin hemde diğer kesimlerin gözünde iyi bir itibara sahip biri girebilir meclise.ama birdahaki seçimlerde yine tayyip iktidar o kesin.

Toplam Hit: 9059 Toplam Mesaj: 82