Alsammı Almasammmı ?
-
romeo madem burdasın sitenin kac üyesi var ? :S
-
ROM3O bunu yazdı:
-----------------------------
600 bin uye filan yok kim dior 600 bin oha derim www.xbul.net/1/roots bak burda site bak bakim kaç uye war
ne bilim bana halil öle dedı bende onn icin buraya sordm zatn -
3800 uye war arkadasım
-
Romeo: Zamanında NewyorK Adlı Lamer Davsla Site Hacklerken Ne Olur Banada ogretrmisin Diyen Cocuk Deilmisin Sn:)
-
romeo bu siteye hergün 300 kişi giormu ? bide msn versene ?
-
600.000 bölemi yazılıyo üye sayısı yoksa ... yoksa ... :P bu kadr üyesimi varmış gel ben sana 2 milyonluk site satam bi sürü feyk üye yaparım 15-20 dk içinde
-
ahh ahh yegen 16 yaşındasın ben ise 21 sen yokken ben burda idim beni tanıyan tanır sen dawsla derken ben program yazar imhatimi adına herkez indirirdi spymsn yazıp herkez dilenirdi msn den sonra hacki bıraktıkdan sonra warezle ugraştım sonre baktım herkez script dilenir oldu msn den :) senin dedein newyorkcuk daws bile kullanmaz benim sitemde admindi ve şifreyi bildigi halde index atmakla hackercik oldu sana soruorum index atmaklamı hacker olunur ben şimdi buraya hacked yazdım hackermi oldum boş işlerle ugraşmayın okuyun adam oldun boş işlerle ugraşma ilk önce sana annen baban terbiye wersin buyuklerinle nasıl konuşulur onu ögren klavye delikanlısı olma bir bakarsın karşında görürsün sonra altına işersin nese hadi küçük diek sineye çekek
-
ibosoft bunu yazdı:
600.000 bölemi yazılıyo üye sayısı yoksa ... yoksa ... :P bu kadr üyesimi varmış gel ben sana 2 milyonluk site satam bi sürü feyk üye yaparım 15-20 dk içinde
3.800 varmıs siteye de bi bakarmısın ne diorsn ? -
evet gunde en az 300 kişi online oluor ve google den en az 2 dolar gunde en fazla ise 5 dolar gelior googledende banlanmadı söligim vip uyelik 25 ytl satıorum sitede şuan 10 tane vip uye wardı düşün artık ve uyelikler fake deildir 3800 kişi ve kendileri uye olmuştur başka sormak istediginiz warsa sorun ha scriptleri kendimiz çkioruz
-
istatistik budur : Konular: 58,292, Mesajlar: 83,764, Üyeler: 3,875
Toplam Hit: 11892 Toplam Mesaj: 56